Tisdag 9 juni

Igår hände det inte särskilt mycket. Träning på kvällen, men mina luftrör har varit som sugrör sen studenten pga det härliga vädret vi hade. Fick kasta kula efter löpskolningen och köra lite bål. Inte så kul.. jag ville vara med och springa intervaller.

Dagarna är väl inte så händelserika men idag har jag tränat två gånger. Jag mådde mycket bättre idag så idag lyckades jag springa 2*60m, 2*80m, 2*100m och sprang snabbare än vad jag gjorde sist när jag var frisk. Väldigt skönt!
Sen blev det tresetg ut i gropen och det gick också förvårnansvärt bra..
Sen blev det hem för att äta lite soppa och iväg till nästa träning. Då blev det axlar med Simon på gymmet. Alltid mycket roligare att prata på gymmet än att träna. Gillar inte att träna annat än bål och ben där.
Simon sa även till mig att jag ska ut och gå minst 5 km varje morgon, så det ska jag göra nu. Det är bra förbränning!

Styrelsemötet ikväll var lika roligt som vanligt..

Nu tittar jag på friidrott på TV, sen blir det nog någon film kan jag tänka mig.

You stay classy San Diego





 

Jag har gjort det jag aldrig skulle göra

Jag har skaffat en blogg. Jag som knappt aldrig har läst någon annans blogg. Jag skaffar den enbart för att alla mina vänner ska kunna följa mitt år i USA. Skapar den dock två månader för tidigt men det är för att komma in i det.

Nu efter studenten är det många som känner att det är väldigt tomt. Jag är sjukt glad att jag vet vad jag ska göra. Först en del jobb på hotellet i sommar och sen åker jag till USA den 17 augusti. Jag ska träffa min familj när de kommer till Sverige om drygt en månad. Min värdmamma är nämligen svenska.
I slutet på denna månaden ska mamma och jag åka utomlands, jag ska bjuda :)
Det blir dock en sista-minuten, så vi får se vart vi ska.

Idag har jag äntligen tränat fast jag är väldigt förkyld och hostar sönder min kropp. Så jäkla onödigt att det skulle hagla och vara typ 3 grader när vi åkte på flaket i fredags. Jag kände verkligen att det skulle kunna bli min sommar i år, jag hoppas att jag inte har tappat allt för mycket. Kunde bara springa 2 150m och 2 120m men det kändes bra när jag sprang men inte när jag stannade. Får väl börja lite lätt nu så jag inte blir för sjuk. Måste träna mycket till VUS där jag ska springa 100m den 27:e.

NFF spelade idag och då höll jag Göte sällskap. 1-0 till nässjö i halvlek, dock slutade det 2-4.
Jag har aldrig varit på en fotbollsmatch när det har varit varmt, det är alltid kallt! Men tack vare Nichlas och Johan har jag en stoor NFF-mjukisdress som värmer ganska bra när man kommer hem.

Får se vad som händer ikväll, är ganska trött..

You stay classy San Diego

Välkommen till min nya blogg!

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0