härlig onsdag

Idag har varit en lång och bra dag. Började dagen med att vara hur trött som helst och det första jag tänkte när jag vaknade var att jag direkt efter skolan skulle gå hem och sova. Men vi var ett gäng som åkte in till stan och käkade kinamat till lunch. Sen gick jag, Becca och Karro på stan nåra timmar. Köpte ett par stövlar som mina vader fick plats i, äntligen!
Efter stan gick jag till gymmet. Sprang 5,5 km och läste veckans Hänt extra samtidigt. Bra kombo!
Körde även min dagliga rehab med gummiband, baksidoträning och stretching av tractus (utsida lår) och det är inte skönt. Kvällen har avslutats med häng hos Becca. Vi skulle titta på Bonde söker fru men idioterna på TV4 har skjutit på det till nästa vecka. Vad är det om?? Alla är inte intresserade av idol!
Imorgon har jag tid hos min sjukgymnast 08.30, tycker det är tidigt men har skola 10-12, sen ska jag tvätta, träna och vid 18 går tåget hem till Nässjö så det var den tiden jag hade över.
Jag hoppas Lena har något bra att säga om mitt knä imorgon.
Yoy stay classy America

Housewarming party

Blev en kortare visit hem till Nässjö än vad jag hade räknat med. Ångrade mig i sista stund att jag skulle tillbaka till Växjö idag. Wessman, Yolanda och Helga har housewarming ikväll. Inflyttningsfest med massa lekar och det vill man inte missa. Sista festen på vilan blir det nog så gäller att passa på.
Annars var det riktigt skönt att komma hem ett par dagar. Speciellt mysa med Sigge.
Var dock ganska svårt att koncentrera sig på att plugga när man var hemma. Råkade introducera wordfeud för mamma och vips så var hon lika fast som alla andra, bara att hon var tvungen att prata med mig samtidigt hela tiden. Hennes nästa stora inköp ska tydligen va en iphone, undra varför..
nu kommer snart herr Ivarsson och hämtar mig så bäst att äta upp det sista av clementinen!
You stay classy America

en helhelg på vallen

Har varit funktionär hela helgen och jag trodde at uppropare skulle vara ganska slappt. Om jag hade haft en stegräknare på mig så lovar jag att jag hade kommit upp till några kilometer under dessa tre dagar. Och upp o ner i trapporna x antal gånger känns i benen. Bra vila.
Annars har jag inte orkat göra något mer denna helgen.
Imorgon har vi lektion 13-15 och jag hade tänkt gå till gymmet och springa och rehaba innan. Sen blir det kväll hela eftermiddagen/kvällen.
Har bestämt mig för att åka hem på torsdag. Har inte varit hemma på 6 veckor redan. Ska hem nästa helg också men sen när vilan är slut kommer det bli svårare att hitta lediga helger att åka hem för i höst ska jag verkligen gå in för träningen!
Igår så jag filmen No strings attached och ikväll Friends with benefits. Två romantiska komedier som var bra, så ett tips att se dem.
You stay classy America
fredagen och lördagen bjöd på fina solhöstdagar

update

Det blev en lyckad kväll i tisdags som avslutades med en kebabrulle som satt riktigt fint.
Igår var jag på massage och det var inte jätteskönt precis. Men fick även klart för mig att ryggen inte är den bästa kanske så han skulle prata ihop sig med min sjukgymnast. Dock är det inte ute med mig, kommer bli starkare och snabbare än någonsin på uppbyggnaden. Är supertaggad till att träna så mycket!
Tittade på Bonde söker fru innan. Extremt pinsamt!!! (men kul!)
Idag är det 3 år sedan och saknaden är fortfarande stor.
En film får avsluta denna dag
You stay classy America

VG!

Vår lärare rättade duggorna direkt efter idag. Typ hela klassen kände sig oroliga för om de klarade den eller inte så många stannade kvar efter och väntade. När jag frågade om jag klarade den sa han bara oja inga problem. 8/9 poäng fick jag. Alltså missade jag bara den fråga som jag inte besvarade. Riktigt gött!
Allt pluggslit gv resultat!
Det firar vi med lite spontanfest och utgång ikväll med KArro, Becca, Encke, Brorsson och Kallebäck!
You stay classy America

magnesiumtabletter = magi?

Hela dagen har bestått av plugg, plugg och plugg. Men imon har vi duggan och sen kan man lägga detta bakom sig. Det handlar om ledarskap och massa ledarskapsteorier. Fielder´s Contingency theory, trait theory, path-goal theory bla bla bla.
Började äta magnesiumtabletter i lördags för att försöka bota min ständiga kramp i vaderna och idag när jag sprang så kände jag ingenting. Vilken lättnad! Hoppas det fortsätter funka. Jag har nämligen inte sprungit utan kramp sen jag bodde i USA och sprang distans varje dag. Innan det var det nog senast 2002 eller något. Så på tiden att den försvinner. Ska även på massage på onsdag!
Men ja, Ingela. Vi har vila nu men ibland vill man springa lite. Jag funkar inte annars.
Imogon efter duggan ska jag till min sjukgymnast och kolla ryggen/höften igen. Det är bra ibland och svindåligt vissa dagar.
Snälla gör så att jag klarar duggan imon, tack!
You stay classy America

spontanitet

Spontanitet gör livet mycket roligare.
Efter träningen igår var jag och Karro lite spontana och bestämde oss för att ta bilen ner till stan för att äta. Vi bestämde oss för att försöka få ett bord på den nya restaurangen Fyra krogar och det löste sig. Vi satt och pratade och hade det riktigt trevligt. Jag åt kyckling, sallad, coleslaw och bakad potatis. Har svårt för potatis annars men detta var riktigt gott.
Innan vi åkte mot campus åkte vi en runda i bilen bara för att vi kunde. Vi mötte Jonas på vägen och stannade och hälsade på honom och Natanael. Sen åkte vi mot campus och sjöng så högt vi kunde. Det är något som jag saknar. Köra bil och sjunga.
Om en timma ska jag, Becca, Karro och Gabbi till Samarkand och shoppa. Fredagslyx
Sen hem tillbaka till plugget. Ska även tvätta idag och springa.
Bäst att kamma sig kanske..
You stay classy America
Jag saknar dig älskling

bil för en helg! woho

Vilka kompisar man har! Snälla Brorsson som ska va med i Finnkampen i helgen erbjöd mig att få låna hans bil från idag till på söndag. Vilken lycka!! Känns riktigt lyxigt att ha en bil stående på parkeringen som väntar på mig.
TACK !
Läser mycket inför nästa veckas dugga som handlar om ledarskap/coaching och olika teorier om detta. Intressant men mycket!
Efter träningen idag har jag bara slappat i soffan. Ätit, spelar wordfeud (som tar upp alldeles för mycket tid), druckit te och ätit äpple. Riktigt skönt att få slappa lite. Är ledig ända fram till tisdag när duggan är men mycket av min tid blir till plugg.
Imon ska jag till min sjukgymnast på IK med alla mina problem.. tar en hörapparat på vägen ut också ifall att.
You stay classy America
RIP Stefan Liv

fotboll och pizzakväll

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev igen.
Helgen som var spenderade jag i Falköping och var ledare för Småland på Götalandsmästerskapen för 13 och 14åringar. En andraplats blev det.
Har även hunnit med en inlämning i skolan och avslutat utomhussäsongen. Denna vecka kommer jag bara träna sånt jag vill men ganska mycket löpning. Sen är det vila i tre veckor. TRE veckor. Vad ska jag göra då? Visst man får ju köra egen och kompletterande träning som tur är!
Om några minuter ska jag gå upp till skolan. Vi ska ha pizza och fotbollskväll i ett av klassrummen idag med programmet. Som alla vet är jag inte särskilt intresserad av fotboll men kul att träffa folk.
You stay classy America

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0