Första passet

Då var första kom igång-passet gjort. Häckkoordinationer och en typ av löpstyrka på cirka en timme. Pulsen fick jobba och jag var faktiskt ganska trött efter. Det märks att man har vilat från sån träning! 

I helgen handlade jag lite på Ikea. Blev ett litet lyft i lägenheten. Vet dock inte vart jag ska hänga mina jackor eller vad jag ska ha på väggen över sängen. 




Billy ville inte att jag skulle åka ifrån honom igår. Han hoppade in i förarsätet i bilen och satt där. Han gillar inte bilar så värst mycket annars så det måste ju betytt att han ville åka med mig! 
Fantastiska varelse!






Nu ska jag avnjuta en kopp te och slappa framför tvn!

You stay classy San Diego 

Hotell Kråkbärsstigen

Det var ett tag sedan sist men nu är jag incheckad på Hotell Kråkbärsstigen igen. Alltså hos mamma och pappa. 
Alltid lika skönt att komma hem. 
Det bästa är att återförenas med Billy. Det går inte beskriva hur mycket kärlek och glädje som han sprider. Han har inte  lämnat mig sen jag kom hem för ett par timmar sedan. Så mysigt! 

I helgen ska jag träffa ett par kompisar och även hinna med en runda in till Ikea i Jönköping. Saknas fortfarande lite grejer i lägenheten.




Igår åt jag och min kompis David lunch på Vida arena. Efter maten hade de pannkaksbuffé!!! Så jäkla gott


You stay classy San Diego

Träningsabstinens

Det rycker i kroppen och jag vill börja träna på riktigt. Känner att jag inte är mig själv utan träningen och jag blir på dåligt humör! 
Imorgon ska jag ha träningsmöte med min tränare. Framöver ska Tobbe vara min huvudtränare och det känns jättebra och ganska självklart eftersom han är sprinttränare. 
Ska bli spännande att se hur han har tänkt att hösten ska se ut och så. 
Trött lär jag ju bli hur som helst.. :)

Igår var jag på min första fotbollsmatch på Myresjöhus Arena. Så kan det gå när kompisar tycker man är för dålig på att ta tag i saker. Men kul var det! 

Ikväll har jag, Eve och Lisa lagat mat och bara umgåtts. Så mysigt att bara sitta hemma med tända ljus och prata om allt och inget. Det är ju faktiskt ganska mysigt med hösten ändå.. Älskar att kunna tända ljus. Gärna doftljus som gör att hela lägenheten luktar gott. 

Nu är det dags för sömn innan morgondagens jobb! 

You stay classy San Diego 






Tid

När jag har vila från den vanliga träningen så har jag tid för andra saker som jag annars inte tar mig så mycket tid till att göra. Jag har varit ganska bra på att laga mat under ett par veckor. Har gjort både hemmagjorda köttbullar och potatismos.. Inte varje dag. 
Igår fick jag ett ryck och färgade håret. Blev lite för rött så jag ska köpa en ny färg imorgon för att försöka få bort det röda. 

Ikväll spelade jag och några friidrottare badminton så jag förbereder mig för träningsvärk imorgon. 
Längtar verkligen efter gristräning och träningsvärk!! 

Nu är det dags för att slappa i soffan. 

You stay classy San Diego 





Baka

Idag gott folk så bakade jag och Eve kolasnittar. De blev inte lika goda som de på östergatan men helt klart godkända. Får kanske prova ett annat recept nästa gång.
Efter att ha ätit oss mätta på kakor så gick vi till solrosodlingen som ligger nära där jag bor. Riktigt mysigt och fint! Rekommenderar er att gå dit någon gång.

Igår sprang jag drygt 5km och körde bål. Idag har jag träningsvärk i hela magen. Skönt och jobbigt på samma gång!

Sovdags!
You stay classy San Diego

Vardag

Dagarna består mest av jobb och att umgås med vänner. I eftermiddags var jag dock extremt sugen på att springa en runda så jag smörade på mig skorna och sprang runt växjösjön. Har ju ingen maratonkondition längre om man säger så. 4,5km var långt. Men det ska det bli ändring på!!

Ikväll var vi ett gäng kompisar som käkade tacos och kollade på fotboll. Bra uppladdning eftersom Taco gjorde mål. Vi avslutade kvällen med en omgång galenpanna. Alltid lika kul. Framförallt med ett gäng tävlingsmänniskor.

Efter att jag har flyttat så har jag börjat med en annorlunda vana när jag går och lägger mig. Jag har inte längre en tv som jag kan titta på i sängen så jag har faktiskt börjat läsa innan jag ska sova. Trodde aldrig det skulle hända. Vuxenpoäng på det?

Imorgon har jag sovmorgon. Det ser jag fram emot. Night night!

You stay classy San Diego

Vila

SM gick inte alls som jag ville. Spände bort mig på 100 och hade inte mycket krafter kvar till 200. Riktigt tråkigt men jag har haft en helt fantastisk säsong så jag är väldigt nöjd med sommaren! Personliga rekord på personliga rekord. Nu har vi vila ett par veckor innan vi går in i hårdträningsperiod. Ser verkligen fram emot att få grisa ner mig i träning. Nästa sommar ska jag vara både snabbare, starkare och uthålligare!
Slänger med en bild på Lena, min sjukgymnast, som alltid ställer upp. Såna som henne är guld värda.

Jag har ju även hunnit med att flytta. Är jättenöjd och trivs jättebra. Bor på bottenvåningen och utanför min lägenhet är en stor gräsyta som ingen använder. Där har jag ställt ett bord och två stolar som jag har fått låna av en kompis. Känns riktigt lyxigt. Annat än våning två på campus..

Ikväll ska jag, Eve och Lisa fira sommarsäsongen. Har man vila så har man!

You stay classy San Diego

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0