time flies

Veckan på Rhodos var kalas och bra väder nästan hela veckan. Nu har man varit back in reality i nästan en hel vecka.. tiden går otroligt fort. När man kom hem till Sverige så var våren i full gång så man kunde fortsätta vara ute i solen. I måndags kom mina föräldrar och överraskade mig med ett besök över dagen och så träffade jag Niklas på kvällen efter att inte ha setts på över en vecka så det var riktigt skönt.
Vi fick tillbaka tentan igår och jag fick 37,5 av 39! Trodde jag läste fel först. Har nog inte fått ett så bra resultat sen jag gick på mellanstadiet och hade matte.
Veckan har annars bestått av skola, plugg, träning och jobb.
Idag kom mor ner, jag har visat lägenheten för ett par som kanske ska hyra den efter mig och Hanna och nu ska jag och mamma laga mat, dricka vin och titta på.. vänta.... TRE KRONOR!
You stay classy America

imorgon drar vi till Rhodos

Imorgon åker vi äntligen. Jag har inte fattat än att jag faktiskt ska åka till solen och värmen och bara träna och njuta! Kommer äntligen kunna släppa alla problem som finns här och bara va med min fina träningsgrupp. Finns ju dock vissa saker som får en att vilja vara hemma ändå..
Klockan är nu 21.34 och jag är som vanligt trött och tänkte gå och lägga mig i sängen och titta på TV innan jag somnar. Hoppas inte jag har glömt något inför resan nu. Ja mamma, passet är nedpackat!
You stay classy America
Vi ses om en vecka gott folk, när vi är lite mer vältränade, lite brunare och lite finare

puss

Jag har extrem ångest över tentan/duggan/läxförhöret som vi ska ha imon.. Men när jag sitter och läser det är det så självklara saker att man känner sig mer dum av att läsa mer. Nu låter jag det vara för kvällen så kör jag ett sista ryck imon innan det är dags.
Snart kommer min fina träningsgrupp hit på födelsedagsfika.
Vissa personer gör dagarna extra fina
(har inte kommit på hur man vänder på bilder på min macbook än, haha)
you stay classy america

nedräkning

I fredags tog jag och Niklas tåget hem till Nässjö och vi har haft en toppenhelg. Och så hade jag en jättefin födelsedag!
Nu är man tillbaka i Växjö och verkligheten. Plugg, jobb och träning. Jag hinner knappt träna den här veckan för jag har så mycket annat att göra och om inte jag hinner träna, då har jag mycket att göra..
Tenta på torsdag som jag försöker motivera mig själv att plugga till. Det är logiska saker som man känner att man inte behöver läsa så mycket på så jag hoppas jag klarar den!
Igår hade jag och Kallebäck födelsedagskalas för oss. Jag och Encke skulle micra choklad och det gick mindre bra.. den började brinna så hela lägenheten blev rökfylld.
Idag pluggar jag, ska jobba, ska träna och sen hem till Niklas.
Imorgon ska jag träna, plugga och sen kommer träningsgruppen hit på födelsedagsmys.
Torsdagen är det tenta och sen styrelsemöte med Smålands Friidrottsförbund, vet inte när det är dock. Bra SmFIF!
Fredagen blir det plugg, jobb och middag med tjejerna (tror jag?). Lördag plugg, packa och Niklas!
Rhodoooos på söndag!!
Laga mat kanske.. och sen plugga lite till innan jobbet.
You stay classy America

full ös mot helgen

jobb, träning, plugg. jobb, träning, plugg. jobb, träning, plugg.
ja ni fattar hur mina dagar ser ut kanske. full rulle hela dagarna. men gött är det.
i tisdags fick jag den lägenheten jag varit och tittat på och idag signade jag kontraktet. längtar till 1 juni när jag får nyckeln. OCH jag ska ju få åka till Ullared tills jag ska flytta. det har du lovat, mamma! och som Kallebäck sa, vi måste vara där på eftermiddagen för Morgan är på lagret på förmiddagen, haha.
Nästa vecka har vi tenta så ikväll har jag bara pluggat. Det är inte min starka sida men jag har kommit en bit i alla fall. Har en vecka kvar på mig så förhoppningsvis hinner en del fastna.
Klockan är bara 21.30 men jag ska gå och lägga mig i sängen och titta på tv.
För övrigt så är det bara 11 dagar kvar tills vi åker till Rhodos!!!!
You stay classy America

spontantripp hem

Efter att jag hade jobbat extra igår så kom mamma ner till Växjö. Vi var hemma en stund och gjorde saker som behövde göras och sedan bestämde jag mig för att följa med henne hem till Nässjö, men åker dock hem imon på morgonen igen. Har både skola, jobb och träning på programmet imorgon. Skola 13-14.45, jobb 15-18 och träning 18.30. Jag vet att jag gör alldeles för mycket ibland men ibland får det bli så också. Ska ju hem till Nässjö nästa helg igen och ska slappa.
Var ute och sprang för en stund sedan. Sprang till Lövhult och det kändes riktigt bra men sen när jag skulle springa hem så var det snö och isgata hela vägen hem. Riktigt irriterad blev jag och jag kunde känna hur sniglar sprang förbi mig för jag kunde bara springa i knappt styrfart för att inte halka och slå ihjäl mig. Så på grund av snö och is blev det bara dryga 4 km löpta..
Nu ska jag slappa och börja läsa i Matildas bok
You stay classy America

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0