motivation sökes

Jag börjar bli riktigt trött på min baksida. Har snart haft ont i 5 månader, det är inte rättvist.
Tävlingsdebuten närmar sig allt mer och jag hoppas verkligen kunna ge allt i sommar. Får hålla med Frida till viss del, jag har väl lyckats behålla en ganska hög snabbhet ändå trots min skada men tänk, hur snabbt hade jag kunnat springa om jag hade fått varit hel hela tiden? Förmodligen ganska mycket snabbare.
För ett år sedan kämpade jag med min träning inför halvmaran. Det enda som tog skada var huden på min fötter och vad är det när allting annat är helt?! Ingenting.. Jag hoppas att jag får en nytändning snart. Det kanske kommer när jag tävlat första gången på stafett-SM.
I augusti är det ett år sedan jag träffade Lotta senast.. ju mer jag tänker på det, desto jobbigare är det. Jag har inte sett min bästa kompis på snart ett år! Det är ju helt sjukt. Hon har sin första fitness-tävling om ett par veckor och jag är inte där och tittar. Jag önskar verkligen att jag hade pengar att åka över till dess.. Jag vet att jag får bo gratis och så men det är inte kul att åka och inte kunna köpa något. New York är New York och det finns många butiker jag saknar både där och på Greenwich Avenue. Jag ska åka snart. Jag ska.
You stay classy America
we did it! pure happiness

lite uppdatering och bilder

I torsdags eftermiddag kom mamma och hämtade mig i Växjö. Vi tog en liten runda på Samarkand som för övrig är färdigbyggt nu sen körde jag ett träningspass på vallen och innan vi åkte hem fikade vi hos Niklas.
När vi kom hem till Nässjö blev Sigge lika glad som vanligt och det blev även mina killar i grannhuset. Mamma, pappa och jag åt god mat innan vi avslutade dagen med Tre Kronor.
Fredagen var fullspäckad. Frisören, möte och Elina.
Idag (lördag) började jag dagen med ett träningspass på Skogsvallen och där träffade jag Göte för första gången på riktigt länge. Lätt helgens höjdpunkt att träffa "morfar" igen. Vid 13 åkte jag ner till stan för att dricka kaffe med Lisa och nu har jag spenderat eftermiddagen i solen tillsammans med Noah och hans föräldrar.
Nu har pappa tänt grillen så snart ska vi äta
Lite mixade bilder från jul och framåt..
Noah posade med bollen när jag var hemma på min födelsedag
Schysst passning mamma.. eller så har mannen lite seg reaktion?
Hockeypojkar
Alla var tvungna att leka
Söta påsk-gubbar
Mor och far kom och besökte mig i Växjö
You stay classy America

snö snö snö..

Min irritation är långt över max och att det just nu vräker ner snö gör inte det hela bättre.
Jag känner att min irritation många gånger visas till helt fel personer men snart är detta över och Malin kommer må bättre igen.
Ska strax byta om för att åka till jobbet, sen blir det träning. Gårdagens sprintpass gick riktigt bra och det är skönt att få lite bevis på att jag fortfarande kan springa fort och att jag orkar.
Fick just en tid hos min sjukgymnast, ska dit imon och fixa så att höften hamnar i rätt läge igen. Har haft riktigt ont i ischias hela förra veckan och fortfarande.
Nu kallar jobbet.
You stay classy America

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0