Effektiv dag

Världens bästa mamma har varit på besök idag. Alltid lika mysigt och alltid lika jobbigt när hon eller pappa åker hem. Det blir så ensamt i lägenheten. Men det känns bättre att va själv här än i de andra lägenheterna. Den i stan vill jag inte ens tänka på.

Vi hann med en massa idag. Fönstershopping fast vi var i butikerna utan att handla (vad heter det då?), jag klippte mig (har hälften så mycket hår nu,skönt!!), kollat på bilar, ätit lunch, varit hos min sjukgymnast, köpt rehabkort på IK till mig, handlat, putsat fönster, sorterat i garderober... Ja ni ser själva. Och myst så klart. Och varit på rundvandring i nya friidrottshallen!

Ikväll har jag slappat på soffan. Håller med Sebastian. Man blir trött av att gå på stan med två mig (alltså jag och mamma). Inget slöande här inte.

Nu ska jag va sofistikerad och läsa min bok.
Puss och gonatt

inspiration

Helgen spenderades i Nässjö. Eller jag var hemma onsdag kväll till söndag eftermiddag. Välbehövligt och skönt. Nu är jag åter i Växjö och en ny kurs har börjat, Fältarbete 12hp. Var ett evigt snack om vetenskapliga artiklar idag på föreläsningen. Fyy vad tråkigt säger jag bara. Men själva examinationen är ett man antingen sjlälv eller tillsammans med någon fördjupar sig i ett ämne som man sedan skriver en uppsats om. Ska skriva uppsatsen tillsammans med Karro så detta ska nog gå vägen!
Nu sitter jag i soffan och solar och läser en bok innan jag ska cykla iväg till träningen. Har även fått kallelse till magnetröntgen. Nästa onsdag, 4 april, ska jag få reda på vad som är fel med mitt knä. Äntligen!!
Lägger upp lite bilder ikväll efter träningen
Om ni söker inspiration till träning och goda råd, så ska ni besöka min fina vän Lottas blogg. Vilken inspirationskälla denna människa är för mig. Hon klarar fasen allt! Puss!
http://fitnessflickan.blogspot.se/
You stay classy America

Vår

Våren verkar ha kommit på riktigt idag.
Vaknade av att solen sken och termometern stod på 18.5 grad. Mot väggen, men ändå mycket varmare än tidigare.
Bestämde mig för att försöka röra på mig idag. Cykla är så tråkigt så gick ut och gick. Efter att ha kommit halvvägs runt sjön (ca 1.5km) gjorde knät ont men hade inget val så jag fick kämpa mig hem.
Passade på att ta lite bilder under min lediga dag i solen
image description
image description
image description
image description

galej

Nu är det dags för tentafest med mina fina klass!

ledig!!!!

Nu är tentan äntligen gjord och kändes ganska bra. Hade pluggat på rätt saker. Kanske inte så grundligt på allt men ett G hoppas jag på.
Ikväll har vi tentafest med klassen så om en stund ska jag träna. Kan fortfarande inte räta ut benet helt och det gör ont i knävecket.. När ska det gå över egentligen?!


Inte långt kvar till resorna nu

inget liv

Tentaplugg, tentaplugg, tentaplugg. Man har inte haft något liv de senaste dagarna. Men nu hoppas jag verkligen att jag klarar tentan på tisdag. Jobbigt att det blir 5 Stora frågor..
Klockan är nu 23.15 och jag är inte trött. Får nog skylla mig själv när jag "råkade" sova lite efter jag hade ätit.
Imorgon kör vi ett sista race med plugget. Ska även lyxa till det att försöka träna imon. Knät är bättre men långt ifrån bra. Snart tre veckor har gått.. Hoppas jag blir kallad till magnetröntgen snarast!
Puss
Här vart du en brunis mamma. Är ju sommar i New York när du, jag och far åker. 58 dagar kvar nu. Tiden flyger. Men den får gärna flyga lite snabbare. Min USA-abstinens växer sig allt större

pluggpluggplugg

Jag har tydligen lyckats få En sträckning i den högra vadmuskeln uppe vid fästet av den tvåhövdade vadmuskeln och kanske menisken. Ska blir kallad till magnetröntgen inom snar framtid. Bättre att få det svart på vitt.

Idag ska vi redovisa vårt arbete och efter det blir det tentaplugg hela dagen..

Puss

Tentaplugg i solen

Dagen har bestått av plugg och plugg. Innan lunch gjorde vi klart ett arbete och efter lunch gick jag till david och pluggade tenta på han balkong i solen. Han har sin hund denna veckan så jag fick mysa lite med Theo.. Det är en Grand Danois så han är gigantisk men beter sig som en känhund. Otroligt söt.

Nu har jag just käkat av min hemmagjorda pizza. Man hinner med en del när man har tränigsledigt.
Ska slänga ihop en kladdkaka också på nytt recept.

Puss

smärta

Man ska väl inte älta egentligen men mitt knä blir inte bättre, utan sämre sakta men säkert. Ska till en annan läkare på torsdag som ska titta på det. Kan va menisken, korsband etc.. Trots att de förra veckan sa att det inte är det. Men hade det "bara" varit en bristning eller liknande hade det varit mycket bättre nu efter två veckor. Men förhoppningsvis skickar herr läkare mig på en MR så jag får ett konkret svar på vad det kan vara.

Beroende på vad jag får för "diagnos" kanske man inte ska åka till Portugal om det blir ett dåligt svar.. Fast sol och värme skulle inte vara fel. Vi får se

Inte ens min älsklingsväska skulle kunna få mig så glad nu. Då är det illa..
Motivation and happiness, come out come out wherever u are
Puss

busy weekend

Dagarna springer förbi som vanligt. Har suttit i skolan varje dag denna veckan
med ett arbete och tentaplugg.
Imorgon ska jag till Malmö och vara ledare för smålandslaget på GM. Sen hem på kvällen för utgång och på söndag ska jag infinna mig på värendsvallen 08.30 för att vara funktionär på en kasttävling. Hellre mycket att göra än ingenting. Och så är det ju en friidrottshelg. Spendera hela helgen med det bästa som finns.

Sigge, jag saknar dig väldigt mycket. Kom hit till mig och gosa!

önskar mig ett friskt knä

Livet som skadad är inte alls lika roligt. Jag vill träna! Just nu känns det som om knät har låst sig och att jag skulle kunna knäcka det men jag kan inte sträcka ut benet för det gör ont i knävecket så det går inte. Borde nog ändå inte knäcka det om jag kunde..
Jag hoppas att jag kan börja cykla snart.

Fick använda stora skämskudden framför programmet Kontoret idag. Ove.. Herregud.

Puss på er

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0