Besök

Igår gjorde jag ett bra sista sprintpass inför tävlingen i helgen. Ska bli sjukt kul! Årets roligaste tävling, Världsungdomsspelen på Ullevi i Göteborg.
Idag hade jag lite lätt lyftning och bål/rörlighet.

Mamma och Billy har varit här idag. Alltid lika mysigt och Billy är en sån glädjespridare. Han är kärlek. Bara massa mys hela tiden! Och att mamma var här var ju självklart också mysigt!!

Ikväll har jag och några friidrottskompisar varit ute och käkat. Bra avslut på dagen!

You stay classy San Diego

Söndag.

När ska man lära sig att lyssna på sin magkänsla? I 9 av 10 fall har den rätt. Iallafall för mig. Oftast inser man det inte innan det nästan är försent. Det är lätt att vara efterklok som det så fint heter.
Vissa dagar är bättre än andra och idag var väl ingen superdag. Dock blev jag bjuden på god middag ikväll och det är alltid trevligt. Men varje kväll när jag ska gå och lägga mig så snurrar alltid 828284 tankar runt i huvudet.
Hoppas jag lyckas somna nån gång och att ni sover gott iallafall

You stay classy San Diego

Midsommar i Nässjö

Igår hade jag en mysig midsommar. På morgonen tränade jag och sen åt vi midsommarlunch hos kusinerna. Kvällen spenderade hos Alexandra och vi gjorde den klassiska midsommargrillningen. Efter maten spelade vi ett spel där man skulle se hur vuxen man var. Alexandra blev 37, jag 36 och Torbjörn blev 10, haha!

Om en stund är det dags att följa Sveriges första dag på Lag-EM i Dublin. Hoppas Alexander och pojkarna lyckas kapa de ynka 3 hundradelar som krävs för att klara VM-kvalgräsen!

You stay classy San Diego

Har blivit med bil!

Redan helg igen. Veckan har bestått av jobb, träning och vänner. Precis som det ska va! Igår gjorde jag något väldigt roligt - hämtade ut min bil som jag hade reserverat. En Audi A1! Är riktigt jäkla glad för den. Har blivit arbetsskadad och tycker det är kul med bilar. Sen är ju Audi det rätta märket också!

Bilen fick premiäråka till Nässjö idag. Ska va här över midsommar så jag åker tillbaka på söndag. Möttes av grillat kött och en god sallad när jag kom hem. Tror jag skulle kunna grilla varje dag på sommaren!

You stay classy San Diego

Göteborg

Gårdagens tävling gick bra. Jag vann så det är jag jättenöjd med men tiden var väl ingen höjdare. Dock hade vi mycket motvind så det påverkar ju ganska mycket! Efteråt var vi kvar och kollade på tävlingen. Sen åkte jag och Hampus hem till Växjö. Det var allsång i bilen hela vägen hem.

När jag kom hem åkte jag, Louise och Kim ner till stan för att ta ett par glas vin. Kul att komma ut och se lite folk hehe. Dock känner jag ju knappt igen en människa i den här stan bortsett från idrottare!

Idag har jag bara fixat massor hemma och inför framtida saker. Väldigt skönt att ha en ledig söndag i Växjö. Första gången på väldigt väldigt länge!

Ha det bra i regnrusket

You stay classy San Diego

Soffan

Att det kan vara så skönt att komma hem och slänga sig i soffan?! Har varit överallt och ingenstans idag känns det som så nu känner jag att jag får slappa hela kvällen. Ska förbereda inför morgondagens tävling i Göteborg bara.
Är just hemkommen från "tävlingsskaket" hos mig sjukgymnast. Alltid lika skönt att knåda till kroppen innan tävling. Funkar bra för mig!

You stay classy San Diego

Student i Växjö

Idag har några friidrottskompisar tagit studenten så jag, Eve, David och Alexander har åkt runt på tre olika studentmottagningar ikväll. Mycket mat och trevliga människor. En väldigt bra kväll helt enkelt!

Träningen innan idag bestod bara av en uppvärmning för att få igång kroppen till helgens tävling - Folksam GP i Göteborg!

Bäst att sova nu så att jag är pigg imon.

You stay classy San Diego

Sommarkväll

Nu har jag äntligen kommit igång lite sakta med jobbet. Känns som att det finna väldigt stor potential för det här. Riktigt kul!
Har hunnit med två träningar denna veckan och de har gått ganska bra. Är säker på att kroppen kommer vakna till mer ju närmre helgen kommer.

Igår var vi och grillade hos Alexander. Vi satt ute ända till 12 utan att frysa ihjäl eller bli uppätna av mygg. Äntligen är sommaren här. Älskar det!
Jag var dålig på att ta bilder igår så jag får hänvisa till www.alexanderbrorsson.com där du hittar några av alla de 8272673 bilder vi tog.

Have a nice one.
You stay classy San Diego

Hemma

Det är alltid lika skönt att komma hem hem ibland. Slippa laga mat och bara slappa. Precis vad jag behövde just nu. Har ju hunnit vara hemma i drygt 24 timmar.. Bättre än inget. Om en stund kör jag tillbaka till Växjö, i en ren bil!

Ikväll blir det soffhäng för att ladda batterierna till en ny träningsvecka och förhoppningsvis första veckan på nya jobbet.

You stay classy San Diego

Lite bilder från helgen

Vägval

I februari hamnade jag i en situation där jag kände att jag var tvungen att bestämma mig, sluta med friidrotten eller ta tag i det och satsa fullt ut? 
Ni som känner mig kan nog gissa er till svaret.. Jag valde att ta tag i träningen och satsa fullt. Jag har bytt tränare till Agne Bergvall och jag har sedan ca tre månader tillbaka en strukturerad träningsplanering som är utformad enbart till mig. Sprintdelen har Tobias Nömgård hand om och det kunde inte blivit bättre för mig. Jag är väldigt tacksam för att Elli pushade mig till att våga ta tag i det. 
 
Så.. På dessa tre månader har det hänt väldigt mycket. Både i träningen och utanför. Jag har redan hunnit med fyra individuella tävlingar och två lagtävlingar. För en månad sedan var mitt PB på 100m 12,58 och jag hade legat på de tiderna sen 2007 ungefär. På en månad har jag sänkt mig 41 hundradelar! Från 12,58 -> 12,48 -> 12,38 -> 12,27 -> 12,17. Sommaren är ung och det här kommer bli en fantastisk sommar! Målet är att ta mig under 12 sekunder. 
 
Igår tog jag min examen på Coaching och Sport Management-programmet. Känns väldigt skönt men också konstigt. Alla mina vänner flyttar hem eller till nya orter. Blir tomt här i Växjö. 
Nästa vecka börjar jag arbeta som marknadsförare och distributör av Textape. Återkommer mer om det då.
 
Nu är det träning som gäller och sen hem till Nässjö för att fira min examen tillsammans med familjen. 
 
You stay classy San Diego 
 
 
 

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0