12 dagar kvar

Nu är det bara 12 dagar kvar till julafton. I år längtar jag efter att vara hemma mer än ett par dagar. Känner att jag behöver vara ledig. 
Ikväll är första gången på länge som jag bara är hemma en kväll mitt i veckan. Vi slutade skolan tidigare idag än vad vi skulle så jag hann både köpa julklapp och träna innan jag hämtade Billy på dagis. Så ikväll myser vi, bullen och jag.
 
Börjar misstänka att jag är på väg att bli sjuk. Lär bli antingen på fredag efter tatueringen eller på söndag när jag har jobbat klart och kommit hem till Nässjö.
Har ont i huvudet, hängig och känner lite i halsen. Onödigt!
 
Imon är det lucia. Mamma kommer och hämtar Billy och på kvällen ska jag hem till Desirée på julmys och lucia i kyrkan ute hos henne. Kommer bli supermysigt!
 
You stay classy
 
(skulle lägga in bilder men alla hamnade på fel håll så jag gav upp)
 
 

Vinterland

Nu är det vinter på riktigt. Så fort det blev december så föll snön och minusgraderna är här för att stanna ett tag. Det har snöat konstant i två dagar så det har blivit en del om man säger så. Men det är supermysigt! Tända ljus, mys med Billy, ljusslingor, julstjärnor i fönstren och julkalender på tvn på morgonen.

Idag mitt på dagen hade jag en perfekt paus från plugget. En timmes Skype med Elli. Det blev Många skratt kan jag lova. Förlåt Elli men jag måste lägga upp en av bilderna jag tog. Vi är så glada! Haha

Nu ikväll har jag tränat. Har inte sprungit ordentligt på dryga tre veckor så min kondition och gått och gömt sig. Riktigt irriterande! Mådde illa som bara den efter 5x200m idag.. Och nu ligger jag på soffan med kramp i magen. Hoppas att jag inte håller på att bli sjuk!

Bifogar en bild på min ena soffkudde som någon ätit på

You stay classy

Bra helg

Då var det söndag igen. 
En kompis skrev ett sms för en stund sen och frågade om jag gjort något kul i helgen. Då insåg jag att jag faktiskt har gjort ganska mycket på dessa tre dagar. 
I fredags pluggade jag och David i flera timmar (inte jättekul), sen träning och kvällsmys med Billy. I går (lördag) jobbade jag, åt pizza med Karro och lyssnade på julmusik, myste med Billy och sen gick jag på fest. Var ute på Sivans för andra gången den här terminen. Det var dags. Även om Sivans var precis likadant som alla andra gånger jag varit där innan.
Idag har jag haft pappa på besök och han var med mig och Billy på valpkursen. Vi var mestadels i skogen och det gick jättebra. Finns nog hopp om min lille kille ändå!
Nu är det strax dags för söndagens höjdpunkt - Solsidan! Svårt att inte skratta. Bra avslut på veckan! 
 
You stay classy!
 
 

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0