Träning och matkasse

Under veckan som gått har jag haft ont i nästan hela kroppen. Sliten är vad den är/har varit. Idag mår den lite bättre. Vi började träningen vid 10 idag men åkte inte från vallen förrän halv två. Passen är långa och tuffa samt efter träningen så badar vi varm- och kallbad för bättre återhämtning.

Jag och grannen slog våra kloka huvuden ihop förra veckan och bestämde oss för att prova ICAs matkasse den här veckan. Jag kände att jag var trött på att äta "samma" mat varje dag och sen finns det givetvis en ekonomisk tanke i det hela. 
Vi valde ICAs Billiga veckan. Den är inte mycket billigare än ICAs andra kassar men alla rätter lagas på max 30 minuter. Hur smidigt är inte det? Perfekt för oss idrottare som kommer hem trötta från träningen på kvällarna. Plus att maten är supergod! Var skeptisk mot en del men allt har faktiskt varit väldigt gott. 
Rekommenderas starkt att prova :)





Hittade serien Tre Kronor på Dreamfilm innan så ni kan ju lista ut vad jag gör denna lördagkväll..




You stay classy San Diego 

Vila

Efter lördagens träning har jag inte gjort mycket kan jag lova. Helgen har varit väldigt slapp och det var välbehövligt. En veckas tuff! träning är avklarad och det är dags att påbörja vecka 2. 
Det blev mycket bubbelbad och isbad efter träningarna förra veckan. Vilken lyx vi har som har tillgång till det varje dag!

I lördags tog jag en välförtjänt fika med Louise på eftermiddagen. Vi skulle egentligen gått till Condeco men där var resten av invånarna i Växjö så vi köpte varsin bulle och cyklade hem till mig istället.

Igår var tanken att bara ligga i soffan men på eftermiddagen tog jag med mig grannen på en timmes lugn promenad. Vi åkte till en av mina favoritplatser här i Växjö - Bokhultet. Det är väldigt vackert och härligt där. 
Jag har ju ingen proffsig kamera så ni får nöja er med iphonebilder.







För fler och bättre bilder, besök www.alexanderbrorsson.com

You stay classy San Diego 

Söndag

Ännu en vecka har passerat. Vi har kört tre träningspass den här veckan för att vara någorlunda förberedda inför imorgon då det drar igång på riktigt!
Vi är en ganska stor grupp och det kommer bli riktigt kul. Det blir mycket fokus på löpning i början för att få igång hjärtat ordentligt. 
Säsongen 2014 ska jag vara snabbare och starkare än någonsin!

Igår var jag funktionär på Växjöolympiaden mellan 9-16. Jag och Alex var prisutdelare och vi hade fullt upp precis hela tiden. Det var kul att se alla kämpande och glada barn men när jag kom hem var jag helt slut. Rörde mig inte från soffan på hela eftermiddagen/kvällen. 




Idag är det en riktig söndag. Tog en härlig promenad på morgonen i solen men annars är det är lugn och skön dag. Precis som en söndag ska vara. 

You stay classy San Diego 


meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0