Sverige och Julafton

Känns underbart att vara hemma!
Ska inte slösa mer tid vid datorn nu men ville bara säga God Jul
Och att ni saknas Lotta och Josh för att julafton ska vara fullbordad. Men vi ses när jag kommer tillbaka


You stay classy USA

snaaaaaaart :)

Tänkte att jag ska skriva mitt sista inlägg på ett tag nu. När jag är hemma tänker jag inte spendera så mycket tid vid datorn så jag hinner skriva blogg och grejer. Kommer kanske kolla mejlen på mobilen ibland.
Kan ju säga att Lotta lurar med mig på det mesta, vi får se hur det går. Herregud säger jag bara

Igår såg jag första avsnittet av Ullared, det är nog ett av det bästa programmet jag sett på länge faktiskt. Slår ju nästan min älskade Roger!
Som sagt, imon kommer limon och hämtar mig vid två, sen drar jag helt ensam till flygplatsen. Jag hoppas verkligen att jag hittar rätt! Och att flygresan går bra.
Har lovat att köpa med mig en god herrdeo till Anna och en påse lösgodis till Helen :) Sen måste jag försöka hitta en Zlatan-tröja också.

God Jul alla, hoppas ni får en kalasjul för det ska jag ha!

Nu ska jag kolla igenom så jag har med mig allt, ses snart. Väldigt snart

You stay classy Sweden


barnen blev så söta på den här bilden. speciellt mittenkillen

Glöggparty och julmys

Började dagen med ett intensivt pass på gymmet för jag hade inte så mycket tid.
Sen skyndade jag mig hem, duschade och gjorde mig iordning. Vid klockan två började vårt glöggparty och det höll på till fem. Det var jättetrevligt och jag gillar glögg nu för tiden och eggnod! Jag jobbade och spenderade min mesta tid i källaren bland alla barn. Kändes som om de var hur många som helst. Lite illa att folk frågade om jag kunde passa deras barn också, hade knappt ingen tid över att hälsa på alla. Men jag hade väldigt trevligt så det är ingen fara. När alla hade gått hem beställde vi hem pizza och sen hade vi julmys vid den öppna spisen. Jag hade på mig tomteluva och la julklapparna i en säck. Sen satte jag mig i stolen och delade ut julklapparna. O och W blev jätteglada för Lega Star Wars Wii, sprang ner och spelade direkt. Mina värdföräldrar fick Hem ljuva hem som de kan sätta på väggen. De blev också jätteglada. Jag tyckte det passade bra till dem eftersom de reser väldigt mycket men att man ändå helst är hemma.
Nu sitter jag i min säng och tänkte läsa  The girl with the dragon tattoo. Imon är det jobb mellan 8-16

You stay classy Sweden

favoriter



fy fan vad söta ni är

En bra fredag

En lång jobbdag mellan 8-16, men det gick faktiskt ganska snabbt ändå. William och Gabbis var hemma så på morgonen tittade vi mest på film. Looney Tunes. Sen åkte jag och William till biblioteket och han tittade på något på datorn som han älskar. När vi kom hem spelade vi lite spel och sen spelade vi kula! Kände mig som 8 år igen omch påmindes givetvis av den dagen då jag fick massa nya fina kulor av mamma som jag blev lurad att spela bort dagen efter av de som var två år äldre än mig. Känner mig fortfarande dum när jag tänker på det.
Sen kom vi på att klockan var 15.15 och Oliver slutar tio över. U hade sagt att hon skulle hämta honom men hade inte koll på klockan så jag slängde mig in i bilen och körde till skolan och det var Oliver och en annan tjej kvar. Men allting var lugnt som tur var. Oliver sa att mamma kom mycket senare än dig en gång. Haha söt.
Och i förrgår när vi slog in paket jag och William så sa jag till honom, du vet väl att Malin älskar er? Ja, hela tiden vet jag det. Såå SÖT!

Igår eftermiddag skulle jag på massage, kom dit och de hade ingen tid för mig. De fattade ingenting. Visste ingenting om gratis massage och de var kiropraktorer! Så det är någon som åker ut och lägger ut lappar med Vinn en gratis massage på för denna kliniken men bara för att man ska få upp ögonen för dem eller ngåot så man vet att de finns. De kände sig såå dumma för de visste inte om detta och de tyckte synd om mig. Och ni som känner mig kan tänka er hur jag blev. FAST jag höll tyst. Josh var den som stod för talet och han var också ganska sur, men han bad dem ringa till gymmet och berätta.
Sen åkte vi hem och bytte om, jag var vääldigt trött så jag frågade om det var okej om vi åt ute någonstans ganska nära Stamford så vi åkte till Norwalk och åt jättegod Thai-mat! Sen åkte vi och hyrde film. The Hangover och Ensam hemma. Så vi tittade på The Hangover och den var precis lika rolig andra gången! Var så himla varmt i deras lägenhet och när temperaturen sjönk så somnade jag, haha. Men jag sov inte så länge, såg faktiskt det mesta av filmen. Men sen var klockan elva och vi var döda. Gick in i hans rum och ställde klockan på 23.35 och sov en stund till. Sen fick jag skjuts hem och däckade direkt.

Vaknade tio idag är Ändå helt död. Har ju som sagt tusen saker att göra innan jag åker hem. Har tagit fram min resväska nu och tvättat svarta och vita kläder. Tvättar de korallfärgade imon, har typ bara de tre färgerna. Haha.
Så nu ska jag packa ihop lite kläder som jag ska ha med mig hem och lägga i julklapparna. Bra att jag har såna där bra påsar som trycker ihop kläderna. (Nej jag kommer inte ihåg hur det stavas, skrev det på engelska först men det lät så dumt).
Julklapparna kommer ta hela väskan. Speciellt Liams julklapp!
I eftermiddag/kväll är det jobb från 16.00. Lotta kommer förbi senare och har lite hejdå-mys, sen ska jag till Hosh. Imon ska jag göra manikyr och pedikyr med hans mor och syster. Och vi ska ha ett glöggparty här mellan 2-5 så det är fullt upp! Kommer inte hinna skriva imon, höres på måndag

You stay classy Sweden









Onsdag, onsdag, onsdag!

Julkänsla

Ja, julkänslan har faktiskt hittat mig också.
Jag och W fick i uppgick att slå in paket till tre barn som vi ska ge bort paket till. Det var jättemysigt och William var jätteglad och tyckte det var superkul. Sen vaknade Gabbis och var som en sol och det gjorde det ännu mysigare.
Insåg dock senare idag att jag har ganska många saker kvar att göra innan jag åker hem.. har inte slagt in en enda julklapp än som jag har köpt. En bra början är att köpa papper, så det får jag göra på lrödag för morgondagen är fullpackad.
Ska börja dagen med något som jag bara har gjort några få gånger förut.. springa innan jobbet.
Så nu måste jag sova

You stay classy Sweden

Milen

Igår kväll sprang jag en mil på löpbandet på gymmet. Hade samma andning efter milen som efter 5 minuter, vilket kändes sjukt bra! Och efter en hel del drama så kom jag äntligen hem och då åt jag lax?! Har börjat med ganska många nya saker här borta. Långdistans, lax, tvätta själv.. ja you name it.
Ikväll efter jobbet ska jag åka till gymmet igen och göra av med min sista energi. Ska träna med Josh eller om ni vill kalla honom Hosh, fungerar lika bra.
Imon blir det som sagt massage och sen blir det New York City.

Nu ska jag föna håret och lite innan jag börjar jobba

Och förresten, skulle va kul om ni kommenterade lite. Annars slutar jag nog skriva, känns lite onödigt

You stay classy Sweden

16 december

Jaha, om en vecka så är jag redan i Nässjö och härjar igen. Tiden går verkligen så enormt fort!

Glömde skriva förra veckan att när jag plockade upp William en dag så skulle han på ett party hos en av sina klasskompisar. (De med det finaste huset i världen tror jag). Alla i klassen var bjudna och där fick de dekorera kakor, göra halsband, LEKA och mycket mer,  Det var riktigt mysigt.
I helgen när jag jobbade så skrek Gabbis både fredag och lördag kväll. Har aldrig sett honom så ledsen. På fredagen var han så ledsen att jag inte ens kunde lägga ner honom så jag fick ringa Josh så han hjälpte mig att lägga O och W och det gick jättebra så det var skönt. Ringde till min värdpappa för att fråga vad jag skulle göra. Han sa att jag skulle ge Gabbis alvedon så jag la ner honom i deras säng och gick för att hämta medicinen. När jag kom tillbaka hade stackarn däckat av utmattning. När min värdmamma kom hem på söndagskvällen från London visste hon direkt att det var öroninflammation.

Idag börjar jag halv tolv och jobbar till 18. Men var med min värdmamma och Gabbis i Williams skola och tittade på hans Winter Sing a long på morgonen. Han slutar skolan redan idag, men Oliver slutar inte förrän nästa onsdag! Men de åker till Indiana på tisdag så han får sluta en dag tidigare.
Ikväll ska jag fösöka göra bootcampet så länge som mina vader tillåter. Marieke ska följa med!
Sen ska jag hem och sova, börjar halv tolv imon med! Men ska ha både W och G fram till tre sen åker jag med alla tre till simningen. Och sen jobbar jag fram till typ halv åtta.

Förresten, igår fick jag ett oväntat samtal. Signade upp på en lista på gymmet för några veckor sedan där man var med och tävlade om en 30minuters gratis massage och jag VANN! Så på fredag ska jag åka och prata med någon människa och få massage i 30 minuter! En tränare på gymmet sa det till mig i förrgår att jag verkligen måste ha massage så fort som möjligt för han stretchade ut mig och ja, mina vader var sämre än vanligt.
Har även stämt träff med Lasse när jag kommer hem till Sverige för att försöka bli av med knutarna i vaderna.

You stay classy Sweden

12 december



Hinner inte skriva något, börjar jobba nu.
Men idag är det 10 dagar kvar till Sweeeeden

You stay classy Sweden

Bajs och diskmedel med Lotta

Klockan var så sjukt mycket när vi kom in till stan igår så tom affärerna började stänga. Vi hittade en marknad som vi hann gå lite på men sen stängde den också. Åkte tunnelbana första gången i NYC igår, kändes ingen skillnad från London precis, bara att jag inte hade någon aning vart jag var eller vart jag skulle.
Jag var såå trött redan när vi åkte in och jag hade inte ätit så mycket under dagen, så när vi insåg att det inte var några affärer öppna gick vi och åt. Vi gick till en känd mexikansk restaurang som heter Rosa Mexicana och där skulle maten tydligen vara jättegod.
Lotta ville ha guacamole och cornchips, till det fick hon även en skål med bönor. Och ja där av bajset, såg ut som en skål med bajs. Lockande att äta.
Sen beställde jag en enchilada med kyckling och Lotta en med grönsaker. Säger bara, aldrig mer mexikansk mat!!! De hade hällt en silantro-sås på och färsk silantro på och silantro smakar diskmedel. Lite mer för andra och jag tillhör en av dem. Jag klöktes och var påväg att spy. Lotta undrade vad jag höll på med, så jag åt typ ingenting alls. När vi lämnade den hemska restaurangen så gick vi till Staples och Lotta skulle köpa en kalender. Vi köpte även cookie dough godisar och sura maskar som vi smaskade på på vägen hem. MUMS!
Men idag började vi vårt braiga liv igen.

Och vad ska man säga om dagen? Finns bara ett ord, mormor. Min mormor. Herregud.
Skypade med mamma och pappa idag och eftersom det är pappas födelsedag så kom min moster och mormor förbi. Hon blev helt till sig av att se mig, eftersom hon inte är så van vid datorer och sådär. Ja men ho e ju sej lik! Haha. Jag hade på min webcam och mina föräldrar sin.. och sen hade mormor sagt vid matbordet att hon undrade när jag hade tagit den bilden på henne som var på skärmen. Hon fattade inte att det var live även att bilden rörde på sig. Haha, det är inte lätt att vara gammal.

Ikväll är det jobb men det blir skönt. En hemmakväll i soffan efter att barnen är i säng. Cyklade till gymmet med Lotta innan idag och det var skönt. Tänkte på dig Anna när jag cyklade ;)
För övrigt så har jag försökt knåpa ihop en lista på saker som jag vill ha med mig från Sverige och tillbaka hit. Ni kan ju gissa vad som står överst?

You stay classy Sweden


Lotta på julmarknaden


Kan inte ta bra bilder i mörkret med min kamera, men det här är Empire State building

en sak till

ni måste prova Gingerbread latte på Starbucks, MUMS!

Tisdag - new york city

Ja men liksom, varför inte ta en spontantripp till New York City sådär på kvällen efter jobbet?
Jönköping, släng dig i väggen!
Men en kväll med Lotta är precis vad jag behöver just nu så jag inte tänker på gårdagskvällen så mycket. Tusen bitar och helt förkrossad är vad jag kan säga.

Idag har jag jobbat mellan 8-15. Lämnade barnen i skolan, hade Gabbis och tvättade alla kläder + vek dem, hämtade barnen och tog dem till biblioteket. William satt vid datorn hela tiden och tittade på ett program med en konstig anka. Oliver lärde mig allt han kunde om earthquakes och volcanoes. Så om ni vill veta något, fråga mig. Det gäller även tåg, Star Wars, Clone Wars.

Plockade även på mig ytterligare några vuxenpoäng idag. Gick till banken och pratade med hon som hjälpte mig att öppna ett bankkonto. Så nu kan jag komma in på min internetbank igen.

Det är väl bäst att man gör sig iordning snart så man ser lite bra ut när man ska in till "stan". Tänker på dig varje gång jag säger det mamma. "Jaha, och stan för mig är ICA". haha
Shopping, Rockefeller Center, Times Square och mat. Ja en tisdagskväll sådär
Och ja, idag ska jag äntligen försöka ta lite bilder i city

Tack Lisa för att du är världens bästa vän. Dina ord gjorde mig så glad idag. Jag är så glad att jag får vara din vän. Två veckor vännen, det är ingenting.


You stay classy Sweden

Måndag, ny dag, ny vecka

Helgen flög förbi som vanligt. På lördagen sprang jag ju och så dekorerade vi julgranen som blev jättefin! Fick även min egna julstrumpa som nu hänger över öppnaspisen bredvid de andras!
På kvällen åt jag, Josh och Kevin på The Cheesecake Factory. Och ja, de har mat också!
Söndagen tillbringades på två olika mall. Köpte alla julklappar vilket känns väldigt skönt! Känns som att folk kommer bli glada för presenterna. Vilket kanske är meningen.. bra Malin. Kom dock på idag att jag faktiskt har en person kvar. Så får försöka ha tid till det, men det bli nog inga problem.
Hyrde den femte Harry Potter filmen igår, men lyckades somna.. så får försöka se klart på den ikväll efter gymmet.

Nu har till och med jag fått se snö och frost. Vintern hittade tydligen hit också. Konstigt bara att det i torsdags var 20 grader varmt och sol, på lördagen spöregnade det och på kvällen snö/ snöblask och sen frös det till.
Jag tycker om det varma vädret ganska mycket mer.. man får väl hoppas att det kommer tillbaka snart. Annars får man vänta till den fina våren.

Har även insett att jag måste ta tag i vissa saker. Får inte vara så feg. Har inte haft problem med att säga nej innan, så det borde inte vara så svårt nu heller.

14 dagar gott folk!

You stay classy Sweden


ulrika försökte få bort hans torra skopra på huvudet. använder då fett för att hjälpa till, då ser man ut såhär efter

en dag i solen på terassen

christmas tree

min är den fina strumpan till höger


och bara så ni vet, man får inte ta med sig pistoler in på banken

5 december

Veckan har som vanligt bara flugit förbi. Vi hade 20 grader varmt och sol i torsdags, hey christmas spirit!

Har väl inte hänt sådär jättemycket under veckan. Har dock insett att det inte alls är långt kvar till Sverige så har tränat lite hårdare den här veckan.. tror att jag blir sån för alla trodde att jag skulle rulla hem från USA. Men det tänker jag inte låta hända.

Igår kväll var jag och Lotta ute och käkade Thai-mat, kanongott. Skulle egentligen hem till mig efteråt och titta på film och dricka vin men vi var så sjukt trött så jag körde hem henne istället. Och när jag kom hem skulle jag försöka läsa i min bok men kunde inte koncentrera mig och efter några minuter somnade jag.

Idag är det grått och trist ute och regnar, men jag tog ändå på min löparkläder och sprang min långa runda. Känner mig alltid stolt efter varje löparrunda men när man springer i regn och grejer känns det så mycket bättre!
Ikväll ska jag på First lightning i Old Greenwich men min värdfamilj. Det är typ som julskyltningen i Nässjö tror jag, haha. Ska bli mysigt, hoppas bara det inte regnar.
Sen ska jag umgås med mr cortez, får se vad vi hittar på.

För övrigt så bokade jag biljetter till City and Colour igår. Jag är så sjukt glad! Jag har velat gå och se honom live i flera år nu. Men som Joacim säger, han kommer aldrig till Sverige Malin och ja, han har nog rätt. Och det var sån tur att jag gick in på hans myspace härromdagen och såg att han spelar i New York den 8 januari.
Så jag och Lotta ska gå :)
Detta var ett av mina mål under min tid i USA!

You stay classy Sweden

December?!

Ingen julkänsla någonstans! Idag var första dagen som det har varit riktigt kallt och det var ändå minst 5 grader hela dagen, kanske till och med upp mot tio.
Tänkte bara säga att ni som inte har sett Madagaskar 2 måste se den, jag skrattade mer än barnen!
Och om någon vill smaka god köttfärssås så ska ni smaka min, imponerar på mig själv på många sätt nästan varje dag.. kanske kan jag också bli vuxen och bo själv någon gång? haha

Imon har jag sovmorgon, börjar halv ett. Om jag orkar så ska jag springa innan det och det lär förhoppningsvis bli så! Sen jobbar jag ända till åtta, men jobbade likadant härromdagen och det gick bra.
Nu ska jag leka en stund med min nya iPod touch sen ska jag sooova. Kom knappt ur sängen idag på morgonen så ska det bli skönt att sova länge imon.

Vi ses snaaart Sverige, 21 dagar kvar!

You stay classy sweden


och förresten.. jag har ingen chokladkalender iår.. första gången :(

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0