Rubrik

Lördagar är de dagar som går snabbast och det är lite jobbigt. Det är ju den dagen man vill ska vara längst.
Och nej, jag sover inte bort hela dagen. Speciellt inte idag. Somnade ganska sent igår men vakande ändå av mig själv vid 9 idag. Skypade lite med mina päron med min värdelösa dator. Sen fick jag låna en ryggsäck av familjen och så packade jag den och sprang till gymmet. När jag kom dit insåg jag att jag Igen hade glömt t-shirt att träna i (andra gången denna veckan). Tyckte det var lite för mycket att träna inomhus i en underställströja så jag köpte en t-shirt på gymmet. Ser ut som att jag jobbar där nu, haha. Går runt med en svart t-shirt med loggan NYSC på som många som jobbar har. Men detta är en tröja som vem som helst kan köpa.
Sprang lite till på gymmet, sen körde jag löpskolning. Vilken känsla. Kändes så lätt och bra. En pappa var där inne och spelade basket med sin son och han bara.. Oj, dina ben går verkligen fort. Är det där bra för tracks eller? Kul att höra. Sen var det en annan rolig sak på gymmet. En kvinna stoppade mig när jag skulle gå ut från omklädningsrummet och ut och träna och sa, You have great legs!! Haha. Hon är inte den första som säger det, men jag förstår inte riktigt vad som är så speciellt. De är korta och har två stora klumpar längst ner. Snyggt va?

Vid två blev jag hämtad av Toby, Taylah och Caroline. Då åkte vi till au pair mötet som idag var att äta pizza på Sergio´s Pizza and Restaurant. Jag höll på att implodera innan vi fick maten. Hade inte ätit någon frukost eftersom jag sprang till gymmet och så hade jag inga äpplen kvar så kunde inte ta med mig det och så tog jag bara med mig 20dollar. 12.66 gick till tröjan, sen hade jag 6 dollar kvar till au pair mötet. och det var 6 dollar man var tvungen att betala. Hade faktiskt planerat att köpa mig frukost efter träningen.. men så blev det ju inte.

När jag kom hem blev det skype igen med mor, far, Anette och Lasse. Sen drog jag iväg till CVS och köpte skvallertidning och en Milkyway. Helt klart underskattat godis. Nu sitter jag här och mumsar lite. Börjar jobba halv åtta ikväll. Så jag tror det blir en dejt med Tom Bergeron när barnen har somnat. Även att jag har sett nästan alla klipp så skrattar jag lika mycket varje gång.

Hopaps ni har en trevlig gott folk

You stay classy Sweden

Varför måste man alltid ha en rubrik? Kommer aldrig på nån

33 dagar.

Idag bara regnar det och är grått. Rätt skönt dock att snön försvinner.
Jag och Gabbs trotsade regnet och gick till musiken. Var väldigt nöjd idag att jag valde att ta med mig mina regnlkäder från Sverige.
Efter musiken har vi övat på titt-ut (han ska ta bort mina händer för att hitta mig) och så har vi pekat på hunden i djurboken. Det går faktiskt framåt.
Just nu är jag ledig ett par timmar. Sitter och målar naglarna i köket samtidigt som jag och min värdmamma sitter med var sin dator och grejar. Haha
Ska jobba mellan 3 och 4, sen ska jag åka och träna. Man kan ju inte springa ute nu. Eller man kan men jag vill inte. Imon ska jag trotsa regnet och springa ändå på morgonen. Sen ska jag på bio på kvällen med Lotta och kanske en ny tjej.
Ikväll efter träningen är det jobb. Ska lägga killarna nästan direkt och sen ska jag ha en skön slappkväll framför tvn!

You stay classy snowy Sweden

24e februari

34 dagar kvar. 34 dagar. Det är nästan ingenting.
Jag saknar er så och jag är så glad att jag kommer få visa er runt och så ni får se allting här borta i mitt andra hem och liv.
Jag hoppas verkligen inte att det snöar då så att flyget kan gå när det ska.
Jag älskar er

24 timmar?

Ännu en dag har flugit förbi. Är det verkligen 24 timmar på ett dygn? Det känns inte alltid så. Visst, man är ju inte vaken alla 24, åtminstone inte jag.

O var hemma idag för han hostar mycket så på morgonen lekte han, jag och G på golvet och hade mysigt. O är en så mysig storebror. De låg och kramades på golvet och var jättesöta.
Sen var jag och G ute och gick i nästan 2 timmar och det var jätteskönt. Jag vände på själva sittsaken för G idag och en helt ny värld öppnade sig för honom och han satt och tittade och tittade. Så kul att se när han gör framsteg hela tiden. Vi övade även på titt-ut idag och det gick myckete bätte än förut. Nu får man ta hans händer och sätta dem framför hans ögon.
Sen när jag var ledig i två timmar sprang jag en runda och det var väldigt skönt. Hade dock mina gamla löparskor på mig och det tyckte inte mina vader om, så nu vet jag att jag inte ska använda dem när jag springer.
Sen flöt eftermiddagen på och jag slutade halv sex. Då tog jag ovanligt nog bilen till gymmet och körde hårt igen. Men jag har insett att det har blivit en livsstil. Får jag inte minst en träning om dagen så känner jag mig jättedålig och får träningsabstinens. Ni får tycka det är konstigt om ni vill men jag älskar verkligen att träna. Endorfinerna får en att må så bra och det får jag genom träning. Speciellt löpning.
Körde ännu ett TRX-pass för sprint, såå kul och bra. Helt klart den roligaste tränignen jag har gjort sen jag kom hit!
När jag kom hem ikväll fanns det kyckling, ris och majs att äta. Mums!

När vi var i Miami och det var jag, min värdpappa, W och G som satt i solstolarna så diskuterade W med sin pappa om vem som var hans favorit stor kille och det var O. Sen mellanfavoriten var han själv, sen favoritbebis var G och sen favorittjej var mamma. Och då sa W, men vem är din andra favorittjej då och tittade på mig? Haha ja ehm.. Malin är vår favorit au pair säger min värdpappa då. Haha! W är så söt, jag är alltid inräknad. De måste alltid duka till mig också annars säger han till. Min tre små män är så söta så man bara vill äta upp dem.
Jag har verkligen världens bästa värdfamilj!

Är så laddad till Vail, dit vi ska på skidsemester. En kvinna sa idag att man behandlas som drottningar där uppe, de tar på en skorna och allt möjligt. Och sen sa min värdmamma att solen tar enormt mycket där så jag och G ska åka pulka och sola i en vecka. Låter inte helt fel.
Jag kommer nog inte våga ställa mig på ett par skidor. Jag vill inte slå ihjäl mig igen.

Nehe, nu ska jag faktiskt sova.  Godnatt

You stay classy snowy Sweden

Back to the cold

Miami var helt underbart. Jag blev kär och kommer definitivt åka tillbaka dit någon gång.
Jag hade tre underbara dagar med familjen. Vi spenderade vår mesta tid vid poolen och jag sprang väldigt mycket på south beach. Det slutade med att jag såg på iPoden att jag sprungit nästan en mil två ggr i rad så jag insåg då att det visst var dags att stanna. Det var verkligen det bästa med resan faktiskt. Känns värmen, kunna springa med shorts och linne i solen! Träffade även Ida där nere, väldigt kul att ses!

Torsdag och fredag jobbade jag några timmar och så har jag gjort det vanliga. Tränat.
Igår var jag inne i New York och träffade Jocke Nors. Vi käkade på Hard Rock Café på Times Square, det blev lax för min del. Kanongott!
Idag sprang jag till gymmet och där körde Lotta sönder mig. Körde sprintträning med TRX-banden och det var jättrebra och jättejobbigt. Och ja, det var kul också.
Ikväll ska jag och Lotta gå på bio, blir förhoppningsvis Dear John.
Läste ut The Last Song igår av Nicholas Sparks, hoppas den kommer på bio också! Jag grät konstant sista halvan av boken. Den var så sorglig. Jag låg och skakade i sängen när jag läste ut den igår kväll, haha.
Imorgon ska jag och Lotta åka in till New York igen. Det ska bli najs

You stay classy snowy Sweden

Idiot

Ibland vet jag inte vad jag tänker med..
Tack mamma för smset!
Fick en påminnelse om att Inte glömma passet imon. Hade jag inte fått smset hade jag helt klart glömt det! Idiot, ja!
Och tack Gud för att det "bara" tar 3 timmar att flyga ner. Eller det var vad det stod på internet i alla fall. Jag hatar verkligen att flyga. Tur så älskar ju killarna att flyga, vet dock inte med Gabbis men det ska nog gå bra.
Like i said, see you on thursday

You stay classy Sweden

Helg

Igår hade jag och Lotta svårt att komma på vad vi skulle göra. Men det slutade med en spontan utgång som blev väldigt lyckad! Vi började med att göra iordning oss hos henne och hade det trevligt, sen tog vi en taxi till Barcelona i Greenwich. Taxi chauffören körde en jäkligt konstig väg till Greenwich och vi frågade om han visste vart han skulle när han hade svängt av från motorvägen och han sa, ja jag har en tanke på vart jag ska men jag vet inte. Då kanske till och med jag kan bli taxi chaufför här? Väl inne på restaurangen kom det fram två män som var typ 50 och pratade, pratade och pratade. När de väl gick så hade vi ätit de tre smårätterna som vi beställt och hade inte sagt ett ord till varandra.. Vi fick säga till dem att gå, pinsamt men vi hade ju gått ut för att umgås och ha kul utan att ha G och A med oss. 
Efter Barcelona tog vi ännu en taxi och åkte till downtown Stamford och skulle gå in på någon klubb. Vi hade planerat vad vi skulle säga om de skulle kolla leg. Vi gick till Grand och kom in, klockan var inte så mycket så det var nog därför. Den var väl ungefär halv elva och vid elva började de kolla leg så det var najs. Vi träffade en trevlig norrman där inne som vi sedan gick till 84 Park med (det utestället jag var på förra gången). Det var för mycket folk där inne så man fick egentligen inte komma in men norrmannen frågade om de hade några bord lediga och det hade dem så han pratade lite med vakten och sen fick vi gå efter honom in och vips så var jag inne där också. På bordet stod en flaska Svedka, finns den i Sverige? Har inte sett den där men den är tydligen från Sverige. Vodkan skulle blandas med tropisk juice. Och just det, är medlem i tequilavärlden nu.. men alltså vem tycker shots är gott? Jag tycker inte det är gott någonstans!
Helt sjukt hur man kan gå från att vara nykter till att få en karatefylla på typ 5 minuter! När vi kom ut från 84 Park och skulle hem, då blev jag full. Starkt jobbat.

Idag vakande jag runt nio och insåg att jag somnat utan öronproppar! Vaknade ganska lägligt eftersom jag skulle skypa med mor och far vid 9.30. Sen somnade jag om lite tills jag fick ett samtal till, sen halvsov jag fram till ett då jag fick tvinga mig själv att gå upp. Jag var såå trött! Sen har dagen gått snabbt. Har packat väskan för imorgon då vi åker till MIAMI!! Ska bli sjukt kul. Det är varmt men inte jättevarmt där nere men jag tror det blir toppen ändå! Nu sitter jag här och ska snart gå upp och börja jobba. Mina värdföräldrar ska ut och äta middag med några så det blir jobb några timmar. Hoppas på att barnen somnar ganska tidigt så jag kan ha en slpp kväll framför tvn. Den är efterlängtad!

Ha det så bra gott folk så hörs vi på torsdag. Kom hem sent onsdag kväll. Finns på mejlen, [email protected]

You stay classy Sweden

När hände detta sist?

Två blogginlägg på en dag?
Det sker mest för att mian planer ändrades för kvällen och just nu har jag inte så mkt att göra.
Jag och mina kllar var på playdate hos Blair. Då bestämde jag och Blair oss för att trots snöovädret och gå och äta middag på Sound Beach Pizza :) Så vid sextiden gick vi i snön bort dit. Jag åt lasagne för första gången sen innan jag åkte. Mycket gott men inte alls lika god som mammas nylagade!
Satt kvar länge och pratade.
Nu sitter jag här och tittar på Superbad och gör plnaer för helgen!
I cant wait för sunday!

You stay classy Sweden

Snowday

Idag är det så kallad Snowday. Men idag förstår jag faktiskt varför. Det är snöstorm och det ska tydligen bli värre. Men de ställde in skolorna igår kväll redan innan de visste om det skulle bli snö överhuvudtaget. Det tyckte jag var lite kul. Jag fick börja vid 9 idag. Gav G en macka och sen skulle han sova och U åkte iväg och åkte pulka med W och O så jag hade över en timma för mig själv. Pratade med mor en stund. Jobbade en liten stund till. Men nu är jag ledig fram till halv tre tror jag. Sen ska jag och de stora killarna på playdate till Blair. Hon bor på samma gata som oss så vi får ta på oss snöskorna och gå. Jag har ju de snyggaste skorna

Igår kväll sprang jag för första gången på över en vecka. Fick bli på treadmillen men ändå. Sprang 25 minuter och sen körde jag crosstrainer med Marit i 40 minuter. Kom hem, åt middag och sen tittade jag och Lotta på Sommaren med Göran. Lika bra som första gången. Fick ju skratta lite i alla fall.

Ikväll skulle jag egentligen ha jobbat, men nu är min värdpappa hemma för hans plan var inställt pga vädret. Så jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Om inte mina värdföräldrar tvättar ska jag göra det. Annars finns det inte så mycket. Kanske får titta på en film, men jag har sett alla så det är lite tråkigt. Något hittar jag säkert på.

You stay classy Sweden

Nytt

Nu ska allting bli nytt och mycket bättre.
Jag säger som Roland, Efter regn kommer solsken.
Min värdmamma sa det igår och vad var det idag? Strålande sol! Gott tecken!
Jag önskar dock att jag hade kunnat gå tillbaka minst 4 månader i tiden och få allting ogjort. Men det funkar ju tyvärr inte så. Jag får göra allting så mycket bättre nu istället.

Började dagen med en promenad till ett solställe för att pigga upp mig lite. Sen gick jag till gymmet för att möta upp Lotta innan vi skulle åka och shoppa för hon jobbade. Medans hon gjorde sig klar pratade jag med Darby (en störtskön kvinna som jobbar på gymmet) om de senaste dagarna och hon har visstt varit med om samma sak, dock värre. Sen är det en ny snygg kille som jobbar där så han pratade också, visst han är 35 men han kan fortfarande se bra ut. Men han gav mig tips och var väldigt supportive. Han sa, håll huvudet högt och låt ingen ta din stolthet ifrån dig. Du förlorar inget på det här, det är han. Glöm aldrig det.
Sen trodde han att jag var 24 år för hur jag såg ut, med mitt hår och mina kläder. Haha
Jag och Lotta åkte taxi till Stamford Mall. Jag terapishoppade och hon sympatishoppade vilket gick bra. Blev lite smått och gott. Ingen bikini dock..
Åt på California Pizza Kitchen efter, fick de dem värma upp min mat en gång. Idioter! Och sen åkte vi hem med taxi, tog min familjs bil och åkte och köpte glass vilket var ett bra avslut på en bra dag!
Kunde inte ha haft en bättre dag

Tack Joacim för att du är så äckligt bra och för att du alltid finns där för mig. Även om vi inte pratar på flera veckor så förändras ingenting. Du har ett hjärta av guld. Låt aldrig någon säga något annat.

Nu ska jag titta på CSI och sen sova.

You stay classy Sweden

Vad ska man säga?

Har haft en väldigt jobbig dag. Kan inte ens skriva varför, men kan skriva ett ord om honom. IDIOT!
Aldrig mer. Aldrig mer. Idiotjävel till och med

Jag mådde i alla fall bättre framåt kvällen trots dagens händelser.. så jag, Lotta och Emily stack till Kona Grill och käkade. Maten var jättegod och sällskapet kunde inte bli bättre. Emily är bra på att prata och bra på att få en att skratta. Blir det Mexiko på spring break då kanske? HOOOOPPPPAS!

Nu ska jag sova. Ska jobba lite imon sen ska jag shoppa lite med Lotta. Hon har sagt åt mig att köpa mig något fint imon, får se om jag lyckas. Skulle ju alltid va kul med ett par fina skor och en bikini till. Haha.

You stay classy Sweden

Mamma och Pappa, jag älskar er. Tack för att ni är så sjukt bäst

Jag lyckas alltid

När min magkatarr började bli så gott som helt bra, vad händer då? Jo Malin får självklart hög feber!
Det ska alltid vara nått fel. Så på onsdag kväll var jag mer död än levande tror jag. Torsdagen sov jag bort, men det gjorde jag nog rätt i. För idag när jag vaknade mådde jag helt bra faktiskt, lite huvudvärk kvar och ont i halsen. Ont i halsen kommer från att jag pinsamt nog lyckades sova med vidöppen mun i två nätter vilket resulterade i ont i halsen. Jag knaprar Strepsils som godis för mamma har sagt åt mig att göra det när jag har ont i halsen.. så jag hoppas det går över snart.

Har jobbat tre kvällar i rad även om jag har varit sjuk. Men min värdmamma la killarna i onsdags och torsdags så det var bara att slappa på soffan och jag kunde inte göra så mycket mer faktiskt. Men det betyder även att jag har haft tre kvällar med min man Tom Bergeron på channel 49. Vad hade TV:n varit utan AFV? Helt klart mitt favoritprogram! Och det coolaste är att Tom går på mitt gym!

Nu måste jag sova. Imon ska jag gå ut för första gången sedan i måndags tror jag. Ska äta på The Cheesecake Factory och gå på bio. Dear John tror jag det blir. Filmen kan troligtvis inte slå boken. Jag satt ju tom och grät hos frisören..

Godmorgon Sverige, God natt Malin

You stay classy Sweden

Mandag

Hej

Har fortfarande inte sa mkt roligt att saga men jag har lyckats fa magkatarr. Men det ar inte sa roligt. Har skaffat en valdigt "god" mintmedicin som jag tar nagra ggr om dagen. Men det ar battre nu, har bara lite ont ibland.
W fick inte krupp i fredags vilket var valdigt skont! Nar mina vardforaldrar kom hem satt vi och tittade pa americas funniest home videos, haha. Pa lordagen gick jag till frisoren och fargade och klippte. Fargen blev jag jattenojd med men att jag klippte lugg var val ett mindre smart drag. Aven om U tyckte det var snyggt. Pa kvallen jobbade jag for en annan familj mellan 7-11pm sa fick lite extra caaash.
Sondagen spenderade jag med Josh hemma hos honom med tv och slappade. Tog det lugnt med tanke pa magen och det var nog ett smart drag.
Idag var det en latt dag, 8-9, 12.40-17. Och nu sitter jag i Joshs soffa och ska ut och ata middag med honom.

Pappa jag hoppas du blir frisk snart! Men du far i alla fall vara hemma nar du ar sjuk och bli stottad av Sigge och hans leksaker.

You stay classy Sweden

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0