Dag 11

Idag har jag gjort saker hela dagen i princip. Började med att åka bort till jobbet för att prata med chefen eftersom jag inte hann det igår. Sen kom Karro och färgade mitt hår och sen var vi ett gäng friidrottare som spelade lite olika bollsporter ett par timmar. Riktigt kul! Springer alltid som en galning då.

Ikväll har vi bara haft det mysigt jag och lillkillen.

Gonatt

You stay classy

Dag 10

Högkolhydratsdag. Jag äter i princip liknande som de andra dagarna bara att jag kan äta lite pasta eller liknande till maten.

Idag hade vi en fyratimmarslektion som var superdryg!!!! Tur att jag hade laddat upp med ett skypesamtal med bästa Elli innan! Hon är i Australien denna terminen och har praktik. Lyx!!!!

Efter skolan tog jag med Billy bort till mitt jobb. Satt och snackade med Desirée (min kollega och mamma till Billys syster). Skulle egentligen prata med en av cheferna men det hann jag inte med mitt i allt skvaller. När vi kom hem käkade lillen och sen sprang jag iväg till Karros afropass. Nya steg idag så hjärnan fick användas flitigt. Riktigt kul är det!! (Att dansa då, inte att tänka)...

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Gonatt på er eller gomorron Elli!!

You stay classy

Dag 9

Idag är alltså min nionde dag på Vemma-"dieten". Denna veckan känner jag mig mycket piggare och träningen går jättebra. Igår sprang jag ju 7km och idag sprang jag dryga 5km i Bokhultet. Fantastisk känsla att springa bland alla bokträd! Och det är enormt mycket syre.

Efter löpningen idag körde jag ben och bål på gymmet. Jag använder mig mycket av pilatesboll för då får man jobba med nästan hela kroppen hela tiden.

Nu har jag ätit och lagt mig på soffan. Lillkillen har jag stängt in i kojan för han var superdupertrött!

Röntgen idag gick bra så nu inväntar jag resultatet/diagnosen. På måndag börjar uppbyggnaden! Jag ska köra på fullt tills jag vet vad det är för fel på mig. Kan tyckas konstigt kanske men vi tror inte det blir värre.

You stay classy

Ny vecka, nya möjligheter

Ja då var det måndag igen. Helgen flyger alltid förbi. Men det vore ju konstigt om den inte gjorde det när resten av veckan också gör det..
 
Efter jobbet i lördags bakade jag och Frida knäckebröd. Blev supergott! 
Igår jobbade jag också och sen avslutade jag dagen med 7km löpning på gymmet. Det får jag sota för idag. Höften mår inte jättebra, men jag har lärt mig att leva med att alltid har ont. (INTE bra). 
MEN idag är det ju den 24 september!!! = RÖNTGEN
Ska äntligen röntga höften idag och försöka få ett svar på vad det är för skada jag har. Bara sådär 7-8 månader senare..
 
Idag började vi dagen med en lång promenad i solen. Alltid lika skönt när solen är framme. Allting känns mycket lättare då.
 
Nu ska jag fortsätta med plugget innan jag ska möta upp min tränare på sjukhuset
 
You stay classy 
 
Knäckebrödet
 
 

hard work work

Lördag = jobb
Sitter och försöker ta tag i att göra mig iordning för jobbet. Känner inte riktigt för att jobba idag men jag tror det har att göra med att jag ska lämna Billy i dryga 4 timmar för första gången. Det är nu hans "formas" till den hund jag vill att han ska vara så det gäller bara att vänja honom. 
 
Idag är det min äta vad jag vill-dag och när jag vill. Känns väldigt skönt. Maten äter jag gärna men det är lite meckigt ibland när man hela tiden har tider att passa bara för att man ska äta. T.ex. kan jag gå på det passet på gymmet? Nä just det, jag ska äta då. Jag har dock kommit in i det bra nu och kan planera mina dagar väldigt bra men det har varit en omställning. Till det bättre givetvis. Mår bra i kroppen och knoppen!
 
Nu är nog plattången varm så det är dags att fixa till sig.
 
You stay classy 
 
 

TGIF

Äntligen är det fredag! Eller som Bengtsson säger, när man är student så är det fredag hela veckan. Så är det kanake? Vi har ju oftast ett par dagar helt ledigt under veckorna också..
 
Idag har jag haft min första mätning och vägning. Har bara hållt på med "dieten" i 5 hela dagar och för att komma i fas med vägandet och mätandet skulle jag göra det idag, för det är fredag. Dagen innan Ät vad du vill-dagen. 
På dessa 5 dagar:
-0,8 kg 
- 4 cm i midja
- 2 cm på mufflarna (kärlekshandtagen)
 
Helt fantastiskt hur man kan se såna resultat efter bara 5 dagar. Det har varit ganska tuffa dagar men det gäller att få in det i rutin och vänja kroppen. Jag har känt av att min kropp är van vid mer kolhydrater. Men som alla säger, det gäller bara att vänja mig.
 
Jag och Billy har precis varit ute på promenad runt Trummen - i SPÖREGN. Jag led inte för jag hade regnkläder men lillemannen blev dyngsur! Han verkar inte uppskatta att bli blöt. Men det var första gången som han gick så långt och det klarade han utan problem. 
 
Vid 17 ska jag på Niclas cirkelfyspass, annars händer det nog inte så mycket mer idag. Men man är inte jättepepp på att göra något när det är så tråkigt väder. 
 
 
You stay classy 
 

playdate

Igår var det skola igen. Det är ca 1,5 månad kvar till tentan. TACK för det! Behöver all tid jag kan få.
Efter skolan åkte jag och Billy direkt ut till Åryd där Billy hade playdate med sin syster. Det var fullt ös medvetslös i flera timmar och Billy lyckades få ett sår på nosen som det bara rann blod ifrån. Det är hård lek syskon emellan. Vi gick även en långpromenad så jag hade en trött kille med mig hem. 
På kvällen var jag på gymmet och gick även en runda runt Växjösjön med en kompis. Man hinner med en del under de timmar man är vaken!
 
You stay classy America
 
 
Varför blir de alltid på fel håll här men inte i datorn?!

18 september

Hallå
Dagarna går och nu är det tisdag igen. Det innebär att jag är inne på min dag 3 av användning av Vemmaprodukten Bodë. Jag äter fem ggr om dagen med tre timmars mellanrum. Idag är en högkolhydratsdag vilket innebär att jag äter något mer kolhydrater än på lågkolhydratsdagarna.
Igår var jag på Vemmas företagspresentation i jkpg där man fick en rad goda tips. Efteråt åkte jag hem till Nässjö för att sova en natt så jag kan ta med mig Billy bulle hem idag.

Ikväll ska jag på Karros afropass. Det är samma steg som förra veckan så jag hoppas jag har koll på dom!

You stay classy

Jobbhelg

Nu är Billybulle i Nässjö så min lägenhet känns väldigt tom och ensam.
Har blivit en del plugg och träning så har inte hunnit med att skriva. 
Idag har jag först jobbat på Atteviks 10-14 och på Lakersmatchen ikväll. Så nu har jag varit på min första hockeymatch. Riktigt häftigt och kul så det är bra att jag kommer få gå ungefär en gång i veckan framöver!
Imon är det också jobb så är nog dags att hoppa i sängen snart. Ska försöka orka träna innan också..
 
You stay classy
 

gott och blandat

Sitter här framför datorn och känner mig allmänt mör i kroppen. Jag körde ju cirkelfys i måndags och igår var jag på afro. Efter afron körde jag och en kille i klassen x antal bålövningar som absolut känns idag! Ikväll ska jag på spinning. Har aldrig varit en sån som gillar gruppass men nu när jag fortfarande är skadad så tycker jag det är kul att göra lite annorlunda träning.
Den 24 september ska jag röntga höften för det är där man säger att allt har börjat. De misstänker en benpåbyggnad i höftleden.. Om det är det, så är det operation som gäller. Därför hoppas vi givetvis att det inte är Kambildning som det heter men att jag kan få en RIKTIG diagnos ändå på vad det kan vara!! Har gått med skiten i 7 månader nu och jag är riktigt trött på det.
 
Idag blev jag inte väckt förrän 06.30 och då hade Billy sovit hela natten. Så kan det bli när man äntligen äter och är mätt. Han åt med god aptit av den nya maten även idag på morgonen. Hoppas vi har löst problemet och att det kommer hålla i sig! 
 
Nu ska jag plugga lite inför jobbet i helgen. Jag jobbar ju på Atteviks med Volkswagen och Audi men nu under en tid framöver ska jag även jobba när Växjö Lakers spelar sina hemmamatcher. Då ska jag stå med en bil från Skoda och dom är jag inte jättevass på än så måste läsa på lite.
 
Ha en bra dag!
 
You stay classy 

ledig dag

Det här med mat till Billy är ingen lätt grej. Vi har bytt foder två gånger för att han inte tycker om den.. Idag bytte vi för tredje gången och nu bara slängde han i sig sin mat. Hoppas detta håller i sig!!! En riktig lättnad att se honom äta.
 
Idag har mamma varit på besök och vi har haft det mysigt. Alltid lika kul och skönt när föräldrarna hälsar på.
Köpte lite olika produkter från Lancome idag som jag ska testa. Hoppas de är bra.
 
Nu är det dags för lite plugg inför lektionen imorgon. Ekonomistyrning är inte min starka sida. Jag valde att plugga programmet jag pluggar mycket för att slippa ekonomi och siffror men givetvis ska de små satarna dyka upp ändå..
 
Ha en trevlig kväll
 
You stay classy America
 
puss på dig mamma

Jag är tillbaka

Okej okej, jag vet. Jag är extremt dålig på att ta mig tid att skriva här.. Men det är tusen saker på gång hela tiden!
Lille Billybulle flyttade ju in hos mig den 12 augusti och sedan dess har det varit full fart varje dag. Han är världens snällaste och goaste valp. Kan nog säga att han är så gott som rumsren nu och han växer så det knakar. I veckan blir han 4 månader så han börjar bli en stor pojk nu. 
 
Jag både pluggar heltid, jobbar helger och några kvällar på Atteviks samt tränar så ofta jag kan. Då kanske ni förstår att det inte blir så mycket tid över :) 
 
Nu måste jag byta om. Karro kommer strax och vi ska gå på ett cirkelfys-pass.
 
You stay classy America
 
 

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0