28 juli

Idag ska jag träffa Lisa och vi ska laga lite mat sen åka in till Jönköping och gå på Baksmällan.
Jag vet att det är lite efter, men nu blir det av i alla fall.

Äntligen har min spänningshuvudvärk gått över. Hade konstant ont i huvudet i fyra dagar, kunde knappt sitta upp men ändå var jag tvungen att jobba. I lördags när jag kom hem trodde jag att huvudet skulle hoppa av.
Men jag har fortfarande ett virus i kroppen som inte vill gå över. Jag har haft ont i halsen i över en vecka nu så jag har inte kunnat träna. Jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart så jag kan träna!


you stay classy san diego

är inte så bra på det här

som jag sa är jag inte särskilt bra på det här med bloggar. jag kommer aldrig ihåg att skriva och när jag väl kommer på det orkar jag inte, haha.

nu har i alla fall jag och mamma varit i montenegro en vecka och det var det konstigaste vädret jag varit med om. ligga och sola till jätteåska. sol på morgonen och eftermiddagen/kvällen. sen fick jag solsting, spydde en hel natt och fick ligga i sängen dagen efter. sen drabbades mamma av matförgiftning en kväll innan vi skulle hem så det var tur att hon blev frisk så fort som hon blev, annars hade vi kanske inte kunnat åka hem.
träffade två härliga familjer från växjö! eva, hasse, charlie, tim och åsa, ola, joacim, jacob. joacim var ritkigt sjuk där nere och jag hoppas verkligen att han fick komma till akuten i natt!
annars var det met solning ( så mkt som vädret tillät) och titta när killarna hade simtävlingar i poolen.
jag tränade även en hel del trots att det var galet varmt. det var 38 grader de sista dagarna
inte så konstigt att jag fick solsting kanske.

ikväll väntar jobb på hotellet mellan 21.30-03.00
på lördag ska jag åka och äta lunch med familjen drinkall :) snart är jag där!
17 augusti, det är bara lite mer än en månad kvar. helt sjukt!

men jag längtar verkligen!


you stay classy san diego

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0