Fredag

Måste börja att lägga in något från Karros blogg som jag tycker är riktigt roligt.

"Förresten, det var min värdpappa som lagade middag idag. Det var en varm macka med kalkon, skinka och ost i ugnen med påklistrade kalaspuffar. Som sås till var det gräddfil blandat med jordgubbssylt. Jag frågade om det var något typiskt amerikanskt men det var det då inte."

Hahaha. Riktigt bra mat det där.

Idag är det fredag men känns inte som det. Ska jobba ikväll. W har haft krupphosta idag så vi får se om jag får mitt första kruppfall när jag jobbar ikväll. Finns det en gud, ber jag väldigt mycket till honom nu att det INTE händer!!! Amen
Alla tre barnen har varit hemma idag. Förmiddagen gick ganska snabbt ändå. Jag och G gick en runda ute i det sviiinkalla vädret. Sen pusslade jag med O och W, spelade airhockey, sjöng, lekte Star Wars.. ja nästan allt man kan göra.
Sen vid 12 åkte jag till Gladys och Linda. Fick en jättefin liten väska. Precis vad jag behöver.
Sen drog jag till gymmet. Sprang i 30 min, crosstrainer i 20 och lite bål. Sen fick det räcka för idag.
Kom hem, lagade en god kycklingsallad och sen var det dags för jobb igen. Hände dock inte så mycket. Sen vid 5 var jag ledig igen och nu sitter jag här. Tänkte läsa lite i min bok igen (min kindle). Så smidig! Om ni är bokmalar ska ni definitivt köpa en kindle. Tror i och for sig inte att man kan köpa svenska böcker?! Går ju alltid ta reda på.
Imorgon ska jag ha sovmorgon. Sen springa en lång runda. Vid 2.45 ska jag till frisören, klipp + färg. Kanske blir den bild om det blir något drastiskt. Och som sagt, imorgon kväll ska jag extraknäcka lite.

Är i stooort behov av en massage på mina vader, de mår inte alls bra. Speciellt den vänstra. Kanske ska försöka hitta någon bra.

Ha det kalas, You stay classy Sweden


jag saknar er familjen!

btw, min mamma har en prinskorv i strumpan!

Torsdag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det händer inte så mycket mer saker än det brukar göra. Dock vinkade Gabbis igår och kröp igen! Och nu var inte jag den enda vittnet.
Klockan är nu 14.20 och jag har varit ledig sen 12. Börjar vid 15 igen och jobbar till 18. Så jag har varit på CVS, skulle kunna gå där inne hur länge som helst och välja på hygienartiklar. Köpte en ny tandkräm, två rengöringsgrejer till ansiktet och Alla hjärtans dag-kort. Var även på banken så jag får över en viss summa varje vecka till mitt sparkonto. Och jag har också bokat en färg och klipptid på lördag. Ska bli skönt att få bort min fina utväxt. Söndagen ska jag spendera med Lotta och bio! Ska jobba extra hos en annan halvsvensk familj på lördag kväll. Men killen ska sova när jag kommer så det blir en kväll framför tvn!

Har börjat läsa Dear John på min kindle, så ska väl fortsätta den lilla stunden som jag är ledig.


You stay classy Sweden

Legion

Jag har tillfrisknat även om halsen och rösten inte är så bra än. Men igår jobbade jag och hade en heldag med Gabbis och han KRÖP! Jag blev så chockad att jag först inte reagerade. Såå kul!
Eftermiddagen/kvällen spenderades med Josh. Vi åt lite (jag åt lax, muums!) och sen gick vi på bio, Legion. Riktigt bra film. Läskig också faktiskt. Funderade läänge på om jag skulle sova hos Josh istället så att jag verkligen skulle kunnaa sova, men nej dum som jag var så sov jag hemma. Eller sov och sov..
De visade nämligen många läskiga filmer innan den riktiga filmen började och det var de jag började tänka på när jag låg ensam i mitt rum. Inte ovanligt alls för att vara mig.. Läste lite innan jag väl lckades somande.. men vaknade igen vid 1.30 och fick panik. Kunde inte somna om alls. Låg och läste i två timmar, sen tvingade jag mig själv att somna med lampan på, haha!

Har jobbat mellan 8-9 idag, och nu börjar jag om en timma igen. Alltså 12.45. Sen är dert jobb fram till fem. Får se vad som händer sen. Kan ju inte träna för jag har en så förbenat irriterande hals!

Nu ska jag göra mig lite scrambled eggs hade jag tänkt.

You stay classy Sweden

Glömde säga det viktigaste..

Jag drar till Miami Beach den 14 februari med världens bästa värdfamilj. NAAAJS!

Skärpning

Har knappt hunnit sitta vid datorn på en hel vecka.. Kollar mejlen på mobilen, det är allt jag gör ungefär. Har spenderat mycket tid med Luftslottet som sprängdes och träning. Men nu lovar jag att bli bättre. Kommer att komma en del gamla bilder nu, men det är väl bättre än aldrig antar jag?

Ännu en arbetsvecka och flugit förbi. I onsdags var jag på ett Diner med två svenska tjejer som är här och pluggar, de var visst 27 år. Hade en trevlig kväll i alla fall!
Igår sprang jag en runda på 9km och det var såå skönt! Men idag vaknade jag och hade ont i halsen, huvudet och feber. Väldigt kul! Har bara jobbat ett par timmar idag, ska jobba en halvtimma till sen så det är skönt. Vilar, sover och läser. Min värdmamma har köpt soppa som vi ska äta sen. Världens godaste. Fisksoppa med potatis från Whole Foods. Kvällen kommer att spenderas framför tvn.

William fyllde år för ett tag sedan, han fick då ett air hockey spel. Ett riktigt och stort. Mina värdföräldrar var nere i källaren (rummet bredvid mitt) och försökte montera ihop det nu i veckan, det blev en hel del fula ramsor men tillslut var det uppe. Sen ropar min värdmamma, Malin! Kom och kolla vem som vinner!! Haha dom hade så kul.

Som sagt här kommer några bilder..



jag bakade en kladdkaka till William


Izzie


Skulle ta en liten sallad efter bion i söndags.. Liten



Bild från förra fredagen. Emily, jag och Lotta

You stay classy Sweden

Muums

Jag och Marieke hade en trevlig torsdagskväll med god mat och prat. Sen hade jag en väldigt lätt jobbdag på fredagen. Började halv tolv, hämtade W kom hem G somnade precis och W började spela Wii såklart. Så jag satt i en bean bag på golvet och tittade på W när han spelade och läste lite i min bok. G vaknade två så då matade jag honom, sen gick jag ut och gick med honom, Lotta och Alexander. Kom hem fem och slutade halv sex. Ganska stek. Sen var det stress till Mallet för att köpa ett par skor. Hittade ett par snabbt och de var billiga. Sen slängde jag mig in i duschen, fönade håret och stack till Lotta. Hon fyllde 29 igår så hon, jag, Linda, Emily och Katie åkte och keekade på Barcelona i Stamford. Hade kanontrevligt, sen stack vi till 84 Park (ett uteställe) och dansade järnet i 2 timmar! Sen bestämde sig Linda att jag skulle sova hemma hos henne så ja, jag hade inte så mycket att välja på. Däckade direkt på soffan och vaknade vääldigt trött och sliten idag. Andra gången i mitt liv jag mått dåligt dagen efter, haha.
Sen åkte jag och Josh och åt en smarrig frukost och sen drog vi till ett så vackert ställe. Lägger upp bilder. Kan tillägga att det var 10 grader varmt idag och underbart!!
Sen var jag på au pair möte, vi åkte skridskor och det var jättekul!
Ikväll är det jobb, gick smidigt att lägga dem. W var såå söt. Han sa, Malin kan du göra det här oftare? Vad menar du William? Ja, alltså lägga oss? Kan du inte bara gå till gymmet once a year? Då kan du ju lägga oss oftare, haha såå söt!

Imorgon ska jag och Josh ut och springa på morgonen, runt Tods Point. Har inte sprungit där på ett tag nu, blir nog att ta med kameran. Och imon kväll ska vi på bio, Daybreakers.

Nu ska jag titta färdigt på min favoritfilm Bring it on.. godnatt!

You stay classy Sweden







Impressive

Ikväll har jag suttit och knåpat på min ansökan till utbildningen i Växjö som börjar i höst. Skulle vara så kul om jag kom in!!! Den passar mig perfekt!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag har två fina kvällar att se fram emot. Imon kväll ska jag och Marieke ha en liten hejdå-middag för henne för hon åker hem nästa ondag. Och på fredag är det Lottas födelsedag så då ska jag ut och äta med henne och några till. Så det ska bli kuul :)
Vill även säga att jag har världens bästa värdfamilj! Får förlänga mitt år med dem om jag vill :)


Jag saknar er mina päron! Men snart är ni här! Hoppas tiden går fort

You stay classy Sweden



Äntligen!

Ikväll ska jag äntligen gå på City and Colour, underbart!
Eftersom Lotta inte kunde följa med så ställer Hosh snällt upp.

Idag var det nästan en snödag här, det är ca två cm snö på gatorna vilket gjorde att de började skolan en timma senare. Och hade det varit lite mer snö hade den varit inställd helt. Haha så skulle dtr aldrig vara i Sverige

Nu ska jag packa ihop lite för helgen
Imon blir det shopping med Marieke


You stay classy Sweden

Britney Spears

Jag hade råkat glömma bort henne men förra helgen köpte jag en samlingsskiva med de bästa låtarna förra helgen. Öppna den så fort jag och Josh kom ut i bilen och sen sjöng jag för full hals! De gamla låtarna är helt klart underskattade!

Igår slutade jag havl sex, stack till gymmet och när jag var på väg hem insåg jag att klockan bara var halv åtta. Riktigt skönt! Så jag käkade och duschade, sen skulle jag läsa min bok men det var riktigt svårt. Josh ringde lite innan nio och skulle prata när han hade rast, och han började skratta åt mig och sa: Malin sover du? Ehm näe, jag läser och försöker koncentrera mig.. Haha. När vi la på en minut senare däckade jag direkt. När jag somnar tidigt brukar jag alltid vakna runt 12 eller ett och blir glatt överraskat över att jag får sova jättelänge till. Men inte idag, vaknade 6.50 första gången. Blev riktigt besviken, så låg halvt vaken till 7.25 då jag skulle upp.
Var lik förbannat trött idag.Men dagen har flytit på, sprang 7km när jag var ledig på dagen och sen lagade jag mammas populära pastagratäng till familjen och sen slutade jag. Åkte och köpte schampo och balsam och åkte förbi en sväng på gymmet för att hälsa på Hosh och Lotta. När jag kom hem innan så städade jag mitt rum, dammade med något medel som gör att mitt rum luktar rent och fräscht och så dammsög jag plus att jag städade ordning på skor och kläder lite till. Blev ganska bra. Britney hjälpte mig. Ska dock köpa en stor låda på IKEA nästa helg för mina träningskläder. Kan inte stänga lådan längre. Men det är mycket roligare att köpa träningskläder än vanliga tycker jag.
Nu kallar Luftslottet som sprängdes på mig och min sköna säng.

You stay classy Sweden

Helg

Har en kanonhelg
Mys med söta izzy som väcker en halv åtta på morgonen genom att hoppa upp på sängkanten. Lägger sig bredvid huvudet och somnar. Högläsning från min kindle (Breaking Dawn), försöka hitta en soda streamer, god mat och trevligt sällskap! Kan inte bli bättre. Eller jo, ska träna imon också. Ska börja lite lugnt hade jag tänkt. Halsen mår bättre idag. Invigning av mina nya löparskor och mitt nike + för att se hur långt jag springer osv.
Bowling eller bio imon kväll verkar det som. Najs

You stay classy Sweden


..och mor, om tre månader är du här. Hittade en väsk-rea idag, du hade trivts där!

Tiden går riktigt fort

Har redan hunnit vara hemma en vecka i Sverige. Firat jul och nu är det nytt år! Sjukt
Hade en kanonvecka hemma med finfina julklappar och finfina vänner. Kul att man träffade så gott som alla. Men något som jag blev positivt överraskad av var att jag faktiskt längtade tillbaka till USA. Insåg att jag trivs riktigt bra här och att den största skillnaden i Nässjö som jag kunde se var att de hade målat om Hotell Högland. Haha!
Klarade att flyga tillbaka helt själv också. Men jag insåg där att jag verkligen hatar att flyga. Speciellt när man flyger utan någon man känner, då dör man ju helt ensam om något skulle hända.
Kom tillbaka till Old G och hittade en söt Gabbis på golvet. Han har lärt sig att från att ligga på mage och ta sig upp på alla fyra helt själv!! Blev så glad!
Sen på kvällen den 30e blev det jobb och jag var sinnessjukt trött. W hade tydligen tagit en nap i bilen på vägen hem så han kunde inte somna på kvällen. Vid sista försöket vid 11 somnade vi båda i hans säng. Jag var helt utmattad. Men vakande efter några minuter så jag hade intagit soffan när U och T kom hem.
Igår spenderade jag hela min dag med Josh. Fick världens bästa julklappar även om det var väldigt pinsamt. Så nu har jag min kära Amazon Kindle! Vi käkade god lunch och sen hälsade vi på Lotta på gymmet.
På kvällen åkte vi hem till mig för han skulle vara hos mig när jag jobbade så jag slapp vara ensam på nyår.
Vi åt förätt och huvudrätt med barnen. Skålade för svenskt nyår och det var jättemysigt. Fick även ett presentkort på manikyr av min värdfamilj. De är verkligen för snälla!
Sen hade alla tre barnen somnat vid ca halv tio. Vi gick ner för att titta på TV men då somnade Josh också, haha.
Jag väckte honom 23.59 och sa nu är klockan snart tolv. Klockan blev tolv och vad säger han? Merry Christmas baby, i love you. Haha bra början på året.
Halvsov lite i soffan tills U och T kom hem vid 3. Sen däckade jag fort i sängen.
Men vakande ändå vid nio idag. Men läste lite i Luftslottet som sprängdes. Lisas fel att jag var tvungen att köpa den på flygplatsen, hehe.
Nu ska jag snart iväg på långpromenad med Lotta. Sen ska vi laga Minch (lunch+middag samtidigt), Taacos :) Sist blev det ju ritkigt bra så det blir det nog idag också.
Ikväll ska jag träffa Josh så gott folk vi hörs imon!

You stay classy Sweden

Btw Anna, vad är din adress? har ju lite godluktande herrdeos till dig ;)

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0