give me luck

När jag fyller år önskar jag mig tur.
Denna gången körde jag höga knän på sidan över minihäckar och plötsligt smäller det till i knävecket. Så nu är jag lindad, svullen i knävecket och kan inte sträcka på benet.. Balle!

sol

Sitter i soffan och dricker chailatte såhär efter träningen. Snart börjar Får vi följa med, igen. Tittade på väderprognosen innan och den gjorde mig glad

You bring out the best of me

Jag har haft en riktigt bra helg hemma i Nässjö. Mysigt att umgås med mamma, pappa och Sigge när jag inte sett dem på så länge.
Morgonpromenad med mamma i lördags och shopping i Jönköping med pappa efter och kvällen spenderades i jönköping hos Lisa. Fick med mig lite smått och gott från Ikea och en ny mobil, en iPhone 4s. Det är i princip samma funktioner på den som min förra men denna går sjukt mycket snabbare och skärmen + kameran är mycket bättre!! Min nya kärlek och så har jag ett korallfärgat skal. Förvånande va?!

I morse sprang jag runt sjön och nyss kom jag hem från en timmes plugg i skolan. Vi har redovisning i eftermiddag.

Puss på er

hem

Om två timmar går tåget hem till Nässjö. Ska bli riktigt skönt att åka hem! Alldeles för längesen

100%

Efter två bra träningar vill jag ha sommarsäsong och vara skadefri!

tips

Dagens tips är Keldas karibiska soppa. Lägg i vad du vill. Jag hade sweetchilimarinerad kyckling, broccoli och bambuskott. Riktigt gott!!!

Nu har jag sån där jobbig dötid igen innan jag ska cykla till träningen. Började dagen med en promenad med Karro idag så ut och gå kan jag inte heller nu, måste tänka lite på baksidan.

Igår fick jag höra en av de värsta göra slut-historierna. Att en människa kan va så ond!

You stay classy america

no more sugar

Nu när jag har varit skadad och inte tränat lite mycket känner jag att det har blivit lite för mycket av det goda. Alldeles för mycket socker. Men visst, sen ska man ju leva också men nån motta finns det. Nu har jag inte ätit något socker (läs godis, kakor etc) på tre dagar och jag har inget sug efter det alls. Jag har väl inte levt på det ultimata heller, har ätit frukost, lunch och middag plus frukter däremellan. Men har så lite att göra på dagarna så jag behöver inte mer mat. Eller rättare sagt, jag är inte hungrig så jag kan äta mer. Strax ska jag cykla iväg till träningen. Får se vad pling har hittat på för mig idag. Tror på en hel del löpskolning efter en lång uppvärmning. Har insett att min kropp behöver en lång jogg för att komma igång! Dessa ord skrev en kompis till mig idag: Du har utseedet, är vältränad, är smart, roligt, social, och du är lätt att umgås med! Vad mer behöver du? Kul att höra, men önskar att jag hade tillräckligt med självförtroende till att tro på det. Jobbar på det! Puss!

smärtfritt

Riktigt skönt att kunna genomföra ett sprintpass utan öm baksida idag. Nya tekniken börjar fastna.
Filip och Fredrik bjöd på ännu ett grymt bra avsnitt ikväll. Vilka killar. Tänk att få hänga med dem en dag.

Dags att sova. Puss på er

puls!

Har suttit med framför datorn med hög puls en stund nu. Häckfinalerna på ISM gick just och Brorsson vann och slog pers! och Elli kom tvåa på pers! Grymt!!!!!
Jag vill också tävla!
Men jag får ju en hel sommar med tävlingar. Det ser jag fram emot! Blir min revansch.

Idag gick jag en morgonpromenad och sen åkte jag till vallen och tränade. Såg ingenting när jag cyklade dit. Snöade is typ. Ont som satan i ögonen. Cyklade 30 min och sen körde jag min rehab. Skönt söndagspass. Imon hoppas jag att kunna springa mer

Nu ska jag duscha och ha lite hemmaspa. Förresten, jag har aldrig gillat avokado. Det har varit för grönt för mig men nu är det min nya absoluta favorit. Sååå gott!!

You stay classy america

Följ mig på twitter: @meuhlin

bilder

har ju glömt lägga upp bilderna från skridskosöndagen

dagens i-landsproblem

Idag har det varit dubbla lektioner i skolan och direkt efter gick jag till gymmet och körde rehab.

Har även unnat mig o solat idag. Och dagens i-landsproblem då.. Jag skulle köpa cola för jag tyckte jag fick det. Men vad jag inte gillar är att det är antingen 50ml eller 1,5l. Jag vill att det ska finnas enliters. 50 cl känns för lite även om det inte det är det egentligen och 1,5 l kännas alldeles för mycket.

Ikväll blir det en slappiskväll i soffan

You stay classy america

stress

Idag hade jag ställt klockan på 09.00. Låg kvar i sängen för jag var riktigt trött trots många timmars sömn. Gick upp och när jag kollade på klockan 09.20 insåg jag att det var onsdag och jag skulle vara hos min sjukgymnast vid 10.00!!! På med första bästa kläder man hittar, på med lite mascara, skor, jacka, skolväska och iväg. Bussen gick 09.30.. eller skulle gjort rättare sagt. Då hade de ännu en gång ställt in en buss bara sådär! Vad gör man? Jag fick panik.. men som tur var fick jag låna en kompis bil och kunde köra upp. Dock var jag tvungen att sopa bort all snö innan. Att det kan komma så mycket snö på en natt.. När man börjar med att stressa känns hela dagen jobbig. Efter ett bra meeting hos min sjukgymnast pluggade jag med David, käkade lunch med Karro och sen fortsatte hon och jag att plugga. Är nu klar med uppgiften som ska in på fredag. Avslutade denna dagen med första delen av sista Twilight-filmen. Alltid lika bra You stay classy America

I've got a date for valentines day

Har en lite svart/brun lurvig krabat som ligger bredvid mig i soffan och myser :) Idag är jag hundvakt åt Zorro. Det är en friidrottskompis hund. Kommer förhoppningsvis vara det emellanåt. Riktigt livfull och glad prick! Detta har jag saknat. Man kanske skulle ha en mindre hund ändå sen när jag själv ska skaffa en? De får ju plats i soffan och i knät :)

Igår sprang jag koordinationslopp och det kändes fantastiskt! Nu när jag kan springa igen måste jag jobba in ny löpteknik men det såg bättre ut och kändes bättre efter redan några gånger. Blir samma sak ikväll plus lyftning!

You stay classy america

förkyld

Jag har lyckats bli förkyld. Skyller på att jag inte har kunnat träna lika mycket. Vet inte när jag var sjuk senast. Hade ont i halsen för två dagar sen men har ätit Zyx som godis och halsontet är borta.

Snart ska jag upp till vallen. Min träningsgrupp har knåpat ihop en egen liten tävling för de hittade ingen bra ute i Svea rike. Jag antar att Ingela vill att jag ska va funkis.
Ikväll ska jag och karro ut. Vet inte vart men lär bli sivans. Billigast och närmar hem (vi är ju trots allt studenter).

You stay classy america

stolt storasyster

Idag har Sigge varit hos veterinären och tagit blodprov. Konstigt nog lyckades de och Sigge var modig. Nu har han åkt bil tre gånger på kort tid. Riktigt imponerande. Du är väldigt välkommen ner till min kompis!

Idag är en sån dag som jag undrar varför jag ännu en gång ska kämpa med rehab.. Men jag vet innerst inne att det är värt det. Malin = friidrott. Jag vet att jag inte kommer bli någon stjärna men det är riktigt kul att träna och tävla. Antar att jag kommer fortsätta tills kroppen säger till ordentligt att det är slut. Får försöka se positivt på det här nu

You stay classy america

bly

Benen kändes som bly igår på träningen. Konstigt att de kan bli så efter ett löppass. Men ändå sprang jag nästan 30 min och cyklade 15. Riktigt skönt efteråt. Kvällen spenderades hos karro med te-mys och tv.

Snart ska jag iväg och plugga med David. Vi ska utvärdera gästföreläsarna utifrån kurslitteraturen. Känns som man är 12 år.

You stay classy america

run

Idag fick jag okej från min sjukgymnast att jag får börja jogga. När man haft uppehåll från löpning nån vecka så är det riktig lycka när man väl får springa igen.
Tur i oturen att baksidan inte var så allvarlig!
20 min jogg och 15 min cykel + övningar för baksidan och bålen blev det idag. Skönt att få springa av sig!!

Nu dricker jag en kopp vaniljte och väntar på att Filip och Fredriks nya program ska börja

You stay classy america

:)

Ännu en helg som har flugit förbi. Elina och jag tränade på Atleticum tillsammans i lördags och på kvällen åkte jag till henne och Aweza och tittade på Melodifestivalen. Kändes nästan som man kände artisterna eftersom man sett dem live dagen innan. Igår, söndag, gick jag på en långpromenad i det kalla vädret och på vägen hem stannade jag och tittade på CHAMPS Open. En turnering i olika idrotter som mitt program anordnade. Efter det värmde jag mig med en lång dusch och slapp i soffan. På kvällen kom Jocke hit och vi tittade på film och sen fastnade vi på Youtube.. sen såg vi hur mycket klockan var och han åkte hem 03.30. Sjukt att tiden kan gå så fort. Idag ska jag tillbaka till min sjukgymnast. Baksidan känns mycket bättre och jag hoppas att jag ska få börja jogga idag. Vet inte om det kan ha varit en bristning med tanke på att jag nog redan kan börja jogga.. dock hugger det fortfarande till ibland när jag gör vissa rörelser. Time will tell. You stay classy America Btw. det är bara 14 veckor kvar tills jag äntligen är tillbaka i New York och Old Greenwich

jag vill ha vår!

Jag vill ha vår, sol och värme!!!
Jag är verkligen inte gjort för sånt här väder. Vill kunna använda min nya skinnjacka och nya jeansjacka!

Igår var jag på genrepet för melodifestivalen. Det var riktigt annorlunda att se det live och det var en häftig upplevelse. Lätt att jag vill gå nästa år också!

Lite bilder bjuder jag på idag

You stay classy america

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740038.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740038.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740050.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740050.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740070.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740070.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740078.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740078.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740080.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740080.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740086.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740086.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740092.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740104.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740110.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740116.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740123.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1197432/images/2012/pic_187740130.jpg" class="image">

livet fortsätter

Tiden går och baksidan mår faktiskt bättre. Kan inte jogga men idag fick jag cykla i 15 minuter. Har varit hos min sjukgymnast i tre dagar och fått ström och det måste ha varit bra för det känns bättre iallafall. Fick ett träningsprogram som jag ska följa varje dag fram till och med måndag, då jag ska tillbaka till Lena. Lite te kanske? Lär sova tidigt idag är riktigt trött. Klassen ska vara på Värendsvallen 9-15 imon.. You stay classy America

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0