önskar jag var där

Jag har inte särskilt ofta hemmakvällar längre när jag bara sitter i sängen och tar det lugnt. Men som sagt så har jag ju det idag. Började titta på bilder från USA och det var ingen bra idé. Jag vill tillbaka mer än någonsin. Lotta, familjen, Old Greenwich, Greenwich, New York. Hade kunnat åka om två veckor men valde Rhodos istället. Inte fel det heller men jag måste verkligen spara ihop till en USA-resa, så snart som möjligt.
my favorite place. Binney Park
amerikansk vår
gick flera varv här varje dag i nästan ett år
master yoda
a proud jedi knight
you stay classy america

torsdag

Idag står det jobb på schemat, 14-18. Gick dock upp vid 8 ändå och var på gymmet vid 10.
Nu gör jag något som jag aldrig har gjort förut. Jag sitter på golvet, dricker kaffe och bloggar. Hade varit skönt ed en fåtölj i rummet men det kanske jag får plats med i min nya lägenhet sen. Hoppas jag får den jag var och tittade på igår!
Ska slappa och läsa lite Breaking Dawn innan jag ska gå ner till stan. Kanske blir bussen för det har ju för ovanlighetens skull börjat regna..
Ikväll ska jag inte göra någonting! Ska bara ligga i sängen och läsa och kolla på tv. Något som jag ser fram emot
You stay classy America

fin helg

Känner mig mycket lättare nu. Har tagit ett beslut som känns väldigt bra. Jag ska flytta igen. Det blir bäst så. Jag hoppas jag får en annan bra lägenhet fort.
Du hinner fortfarande komma hit och hälsa på Anna för jag har tre månaders uppsägningstid :)
Helgen har varit riktigt bra. I fredags hade jag tidigt jobbigt träningspass, sen åkte jag ner på stan och gick runt med Bengtsson och Simon. Köpte mina efterlängtade skor. Men det sved i plånboken..
Kvällen spenderade jag med Niklas och vi lagade god mat och somnade tidigt framför tvn.
I lördags jobbade jag 10-15. Det var fullt upp i butiken hela tiden men det var riktigt kul och jag sålde en hel del skor. På kvällen åt jag pizza med Karro, Sebastian och Hampus. Sen gick jag och Karro till henne och satt på golvet och pratade i flera timmar.
Igår kom mamma på besök och vi gick på Samarkand. Köpte lite saker inför Rhodos och så köpte vi mat så jag har något att laga av. Alltid lika kul och mysigt när man får besök av föräldrarna.
Dagen avslutades med korvstroganoff och Luftslottet som sprängdes hos Niklas.
En riktigt bra helg helt enkelt!
Idag är det jobb igen (tur att jag kollade i kalendern igår för jag hade ingen aning om det) 14-18, sen träning 18.30. Riktigt jobbig sprintuthållighet blir det ikväll. Men man känner sig nöjd efteråt. Hoppas baksidan mår bra.
Laga lunch snart kanske så man orkar med fyra timmar med Jonas på jobbet. Hoppas att han visar mig lite fler av sina egna löpskolningsövningar. Att man ens får vara så dålig, haha!
You stay classy America

akupunktur

I måndags var jag hos sjukgymnasten. Jag hoppades att hon skulle säga att man baksida var ganska bra eftersom jag inte känt någonting dagarna innan men efter att hon hade klämt lite och jag hade känt av det sa hon att hon ville prova akupunktur. Jag höll på att svimma redan då. Efter 30 minuters tvekan lät jag henne sticka i nålen i rumpan på mig. Den satt där i 10min och hon snurrade på den nästan hela tiden. Det gjorde inte ont att sticka i nålen men att vrida på den brändes eller gjorde lite ont. Jag ska nog göra detta en gång till och jag hoppas att det kommer hjälpa mot baksidan så jag blir hel.
Har gjort två bra träningspass den här veckan. Nu ska jag snart iväg på onsdagens pass. Det blir 15st 70/20 och 4st 70m backintervaller, sen ska jag improvisera på gymmet och köra något som liknar medicinboll.
Ikväll ska vi ha klassfest och det verkar som att många kommer så det kommer bli kalaskul. Dock mindre kul att springa 200ingar vid 11 imon och jobba vid 14. Men ska man inte dricka så blir det nog inga problem!
You stay classy America

helg igen

Trots att man bara har haft en lektion denna veckan så har man haft fullt upp hela dagarna ändå. Jobb, träning och lite plugg. Känner att det går bättre och bättre på jobbet.
Igår lagade jag och Skogis mat och åt godis. Plus att han hade varit så snäll och köpt min svenska favorittidning - Hänt extra. Fullbordade min kväll efter en lång dag.
Började dagen med ett längre distanspass. Hade velat springa längre men det satt en idiot och väntade på att få ett löpband och eftersom jag redan hade sprungit i 40 min fick jag ge mig.. hade planerat minst en timma. Men men, får ta igen det imon istället.
Ikväll ska jag, Hanna, Karro, Becca och Gabbi laga mat här, sen på bio och efter det vidare till Lagerlunden för att dricka lite vin. Mysig tjejkväll.
Imorgon kommer Lisa till Växjö för Vipers spelar mot JIK (innebandy) så det ska bli kul att äntligen få ses igen. Det går alldeles för länge mellan.
Idag är ingen vanlig dag för idag har Anna landat och är återigen på svensk mark :)
You stay classy America
klippte ju mig för ett tag sedan. det är kort och som vanligt ångrar man sig.

en månad

Snart har ännu en vecka sprungit förbi.
Hade ju som sagt presentation i måndags och det var också den enda lektionen på hela veckan. Igår tränade jag vi tio och sen jobb 14-18. Det var knappt någon kund i butiken fram till 17 sen kom hur många som helst och jag sålde lite olika saker. Riktigt kul.
Idag är min första helt lediga dag på riktigt länge. Ska bara till skolan och plugga nu vid ett för att gå igenom vår Powerpoint till på tisdag. Sen ska jag faktiskt skämma bort mig med att gå till solen. Har ingen aning om vad jag ska göra sen. Kanske ska ha OC-maraton med mig själv? Var väldigt längesen jag tittade på det nu igen.
Imorgon blir en busy dag igen. Men det är bättre det eftersom jag får myror i kroppen så fort jag inte har något att göra. Det är en stor dag imon också för övrigt. Anna åker hem från USA och jag hoppas att vi ses snart när vi återigen kommer att bo i samma land. Allting kommer att lösa sig, det är jobbigt nu, men det blir bättre. Du är stark!
Idag är det exakt en månad tills vi åker till Rhodos. Fan vad skönt det ska bli!
You stay classy America

ups and downs

Antar att livet alltid består av lite ups och lite downs, men det skulle vara riktigt skönt om det var mer ups än downs ibland. Jag jobbar på att hitta gnistan tillbaka till träningen. Förra veckan kändes väldigt bra för första gången sen början av januari men ikväll var baksidan stel när vi körde sprint och jag kunde inte trycka på lika mycket som dom andra. Riktigt irriterande men förhoppningsvis är jag så gott som hel och att baksidan bara blir mer trött än den andra.
Just nu har vi inte så mycket i skolan vilket är väldigt skönt för det har varit en ganska stressig period ett tag. Idag hade jag och Karro en presentation i 10min där vi blev filmade och utvärderade. Jobbigt men riktigt givande. Känner att det kommer bli en hel del sånt i framtiden för min del. Tycker ju om att prata så det är väl bar att öva och öva på att få bort nervositeten också.
Nu ska jag sova så jag orkar med morgonpromenaden imon, plugg och träning på kvällen
You stay classy America

mamma på besök

Idag började jag dagen med ett vattenpass 06.30 och sen var det skola 8-10. Höll verkligen på att somna men vi tog oss igenom det också.
Efter skolan kom mamma på besök och vi har haft en toppendag. Hon hade inbokad tid för manikyr och pedikyr på stan så jag lyckades lura med mig Sebastian ner till stan också så han kunde hålla mig sällskap. Han följde även med mig och mamma till Samarkand. Roligast var när han berättade att jag är precis som min mamma. Så kära vänner, jag lär antagligen bli som min mamma i sättet när jag blir äldre (du får inte läsa äldre som gammal, mamma). Efter att vi hade handlat klart så åkte vi hem till mig en sväng och sedan vidare ner till stan för att äta middag. Det blev en fin restaurang med mycket god mat, men eftersom jag hade gått och varit hungrig ett tag innan så trodde jag att magen skulle sprängas efter även att jag inte åt såå överdrivet mycket. Alltid lika kul när ni hälsar på, mor och far. Även att jag bott själv så länge, eller nu bor jag ju inte själv, så blir det ganska tomt när ni åker.
Ikväll blir det bara en hemmakväll. Det förtjänar jag idag. Min kropp gör ont av träningsvärk! Men imon är vi på det igen!
Imorgon blir det plugg, träning och häng med Beccis.
Vi fick tillbaka resultaten på våra omduggor igår och jag hade bara fel på en uppgift så jag klarade den. Så sjukt skönt! Ännu en sak att lägga åt sidan.
You stay classy America

lördag - plugg och friidrottsfest

Igår gick vi i skolan mellan 10-16. Kändes sådär på en fredag. Men vid fem gick jag och några killar i klassen till Sivans på After School. Kul o göra nått annorlunda och det kostade 50kr för mat och dricka. Satt där och pratade ett tag innan jag gick hem o tvättade och grejade. Sen på kvällen tittade jag på tv och tog det lugnt. Fredagar är den dag jag är som tröttast.
Idag hade jag tänkt sova ut men vaknade av mig själv kvart i nio. Då blev det kaffe och frukost efter det pluggade jag till den där nedrans omduggan.. men eftersom solen lyser idag blev jag så sugen på att gå ut och gå så jag pluggade i lite mer än en timma och sen gick jag ut och gick i en timma. Gick en så kallad power walk men det är ett utan de töntigaste orden jag vet, så för mig heter det att gå ut och gå snabbt.
Nu sitter jag återigen med skolböckerna framför mig men är inte särskilt motiverad till att plugga. Har fått in en hel del ändå känns det som.
Ikväll är det friidrottsfest. Jag, Encke och Kallebäck ska sitta hos Kallebäck först och kolla på friidrotts EM och sen dra vidare till förfesten med de andra. Därefter blir det utgång på Grace där vi har ett drinkbord bokat ikväll. Kommer nog bli en kalaskväll med roligt folk. Jag tror jag har lyckats bestämma kläder för kvällen.. vill ha något snygg men ändå bekvämt. Vi får se om jag hinner ändra mig inom de närmsta tre timmarna som jag har på mig att bli klar.
Ha en trevlig kväll gott folk!
You stay classy America

1 mars

Helgen hemma i Nässjö gick snabbt och det var skönt att komma hem. På lördagsmorgonen tog jag en promenad upp till hockeyhallen för att titta på Liam när han var på hockeyskola. Efter det åkte jag in till Jönköping och gick på stan med Lisa, när hon sedan var tvungen att gå till jobbet så åkte jag hem och lekte med mina små killar. På kvällen käkade jag och pappa pizza och jag höll på att explodera. Skulle försöka få i mig en hel vezuvio, brukar inte vara något problem men jag trodde jag skulle dö. Magen gjorde såå ont. Så jag fick ge upp och ligga med kramper i magen på soffan istället.
Söndagen spenderades med Axel, vi var och fikade och det var så enormt kul att ses igen. Trots att vi inte bor långt ifrån varandra har jag inte träffat henne sen i augusti. Pinsamt. När hon är en av mina absolut bästa vänner. Mår alltid så bra när vi pratar och träffas.
Igår kunde jag springa lite snabbare för första gången sen i början av januari. Vilken känsla. Men vi dog allihop, det var jobbigt. Och det värsta av allt är att vi alla vet att det vi gjorde igår är ingenting jämfört med det vi kommer börja köra nästa vecka och x antal veckor framåt! Men har vi klarat det förut, kommer vi göra det nu också.
Träningen idag var också jobbig men det är skönt efteråt.
Imorgon ska jag ner på Runner Store och lära mig hur kassan och allting fungerar. Ska bli riktigt kul!
Anna snart är du hemma och jag hoppas vi ses snarast!
You stay classy America

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0