update

Oj, det har visst gått en månad. 
Det har väl inte hänt jättemycket under den tiden. Skola, jullov, jobb, träning. 
Billy är hos mina föräldrar ett tag framöver. Han verkar tycka att min lägenhet är lite för liten.. Jättetråkigt och jobbigt att inte ha honom här. Dock ger det mig mer tid till allt annat jag måste och vill göra. Skolan tar tid och förra veckan jobbade jag en hel del extra. 
Om två dagar, alltså på lördag är det dags att göra första tävlingen på ett år. Ska springa 60m. Är inte min distans egentligen för jag får inte upp farten förrän vid 30-40m ungefär men det ska bli kul att äntligen få tävla igen.
Min höft är fortfarande inte bra men har fått okej att tävla. Det är bara att köra och njuta av att faktiskt kunna springa. Jag ser fram emot sommaren och alla tävlingar för nu i vinter hinner jag nog bara med en eller två.
 
Om en stund ska jag till skolan och ha seminarium. En extremt tråkig uppgift som vi har gjort.. Efter det blir det träning - starter. Efter det ska jag och Elli äta tahimat, MUMS!
 
You stay classy
 
 
 

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0