Six Flags

Vi hade en topppendag på Six Flags igår! Väldigt varmt och många läskiga saker att åka.
Det var en lång dag men trevligt hade vi!
Sen drog vi hem till Marcus och åt pizza och vissa drack alkoholhaltiga drycker. Även det var mkt trevligt.

Idag är det sol och varmt, helt underbart! Har varit på stranden några timmar och snart ska jag hem till Marcus och gänget o äta tacos och hoppa studsmatta!

Bilder från igår









You stay classy Sweden

Fredag

Goddag eller god afton!
Allting gick finfint med barnen igar kvall och vi tittade pa Peter Pan.
Sen satt jag och tittade pa TV till typ tio och da kom de tva aldre killarna hem (11 o 15), de hjalpte mig da att ladda ner ny musik till min touch och lagga in dem. Vi konverserade om allt mellan himmel o jord och hade det trevligt. Sen runt tva-tiden kom vardparonen och de andra hem sa da gick jag ner till mitt rum. Men hade haft en lang konversation pa internet som jag fortsatte med en stund :) Sen somnade jag got toch idag ringde klockan pa nio.
Letade da efter min svenska mobil.. behover val inte saga mer an Imse Vimse Malin..
Den kom i alla fall till ratta. Sen drog jag till taget och akte in till la stada, New York. Gick runt typ i en timma forst och skulle lamna tillbaka ett par trojor pa F21 men hon tog bara emot den ena sa jag fick slapa pa den dar javla pasen nar jag sprang i Central Park.. KUL. Folk bara glodde. Jag kom aven vilse i parken och sprang i en timma. Men det var ju bra i o for sig. Sen spatserade jag omkring i ytterligare tre timmar, kakade en hummus and veggies macka pa Cosi, riiktigt god.
Pa taget hem somnade jag och vaknade typ 4 stationer innan jag skulle av sa det var ju bra. Nu sitter jag hos Lotta efter att ha duschat. Vi ska snart till Mackenzies och ata med Johanna. Om hon nu inte har glomt bort det, haha.

Hoppas ni har haft en trevlig afton o att min mor inte blev for ful pa after worken.

You stay classy Sweden

Torsdag

Idag börjar jag jobba klockan 16.00. Ska ha hand om mina tre killar och deras två tjejkusiner som är 3 och 7 år. Men det kommer nog gå bra tror jag. De har ju så kul tillsammans. Och det var snack om filmkväll!

Blev en lång löprunda innan idag och sen stretching och armstyrka på gymmet. Det värsta när man har sprungit till gymmet är att man måste springa hem också, haha.
Sen har jag bara tagit det lugnt och nu är klcoakn 15.20 vilket innebär jobb om 40.
Efter min jobbkväll idag är jag ledig fram till tisdag morgon, wohoo!
Så imorgon ska jag in till NYC och springa i Central Park, har alltid velat göra det och nu när jag har tid så ska jag göra det. Sen ska jag hem till Lotta där vi ska ha en liten hejdå-middag för Johanna. Har inte träffat henne på ett bra tag och hon åker hem på måndag.. :(
På lördag blir det Six Flags :) Ska bli riktigt kul!

Nu ska jag läsa lite nyheter innan verkligenheten kallar.

You stay classy Sweden

Tjena tjena

Ja jag finns fortfarande även om jag trodde att jag skulle smälta bort idag.
När jag satte mig i bilen ikväll vid typ halv sex stod tempen på 100 degreeeees! Vi svettades fortfarande när vi nyss åkte hem från au pair mötet (22.00).
Helt sjukt vilken värme! Men jag ska inte klaga för mycket för jag älskar sommar, sol och värme!
Kände mig friterad dock efter cirkus 20 minuter i solen.

Skulle jobbat 8-17 idag men fick sluta halv två! Riktigt najs.
Jag och Lotta drog till stranden en stund. Vi tyckte det var för varmt efter typ 30 min så vi åkte hem. Jag satt typ 20 min till i solen på baksidan men sen gav jag upp. Åkte då och unnade mig en manikyr och pedikyr! Men hon var riktigt otrevlig.. men det blev ganska bra ändå. De hade ju min favoritfärg - korall!

Sen ikväll var jag som sagt på au pair möte. Grillning var det på programmet.
Signade där upp mig för ännu ett 5K race.. denna gången är det för välgörande ändamål. Mot bröstcancer. Älskade känslan under och efter loppet förra gången så hoppas på ännu bättre denna gången!

Allting känns så bra just nu. Jag hoppas det kommer fortsätta kännas såhär framöver!

33

You stay classy Sweden

Wohoo äntligen en datorsladd!

Jag får ursäkta att jag har varit så bortblåst men har nämligen inte haft någon sladd till min dator. Den andra gick sönder men nu har jag fått en ny av mina fina päron :) Fick även en påse lösgodis och två svenska skvallertidningar! GULD!

Jag har haft det toppen sen jag skrev sist. Äventyr här och där. Det bästa var förra söndagen och idag.
Förra söndagen åkte jag, Lotta, Emily, Phil och Brad ut på Brads båt. Åkte runt och stekte och hade äckligt jävla bra! Jag trodde jag drömde så bra var det. När Brad körde fort trodde vi att vi skulle ramla av för det var lite vågor men fy vad kul vi hade. Trodde jag skulle få träningsvärk av allt skratt!

Idag började jag dagen med skype, sen var det dags att åka till frisören. Gjorde en andra omgång av ljusa slingor. Hej blondie!
Sen gick jag runt och spatserade, köpte ett par byxor och en tröja på H&M även att jag har köpförbud för jag kommer Aldrig få med mig allt hem.
Sen blev det lunch med Linda och Izzie. Därefter gick jag in på Optikern där Lotta jobbar och vips så hade man köpt ett par solglasögon. Haha. Det är bara jag som lyckas. Men Lotta sa till mig ikväll att hon tycker jag är duktig på att hålla i mina pengar. Hmm?
De skulle egentligen ha kostat 175 dollar men fick dem för 100, varför tveka liksom?
Stressade sedan hem och såg att jag hade fått paketen av mina föräldrar. Skypde då en stund med videosamtal!! Det var längesen. Fick även samtala en stund med mina fina saknade grannar, bror och Caroline.
Sen hoppade jag på cykeln och mötte upp Lotta. Vi cyklade då till löparbanorna i Greenwich, cykelresan var cirkus 5km. Men den var mkt lättare än vad jag hade trott.
Jag sprang intervaller för första gången på 9 månader och det kändes toppen. Men jag blir nog psykologiskt trött bara för att jag är på banor där jag alltid blev trött innan, haha.
Efter det cyklade vi till Greenwich Avenue och gick ner hela, sen tog vi tåget. Ännu en gång hamnade jag i Stamford den här veckan. Men idag var det en man som sa fel till oss..(Jag hamnade där igår, fredag)!
Efter ett jäkla kånkande på min tunga cykel kom vi tillslut till Old G där vi åt på Beach House och sen åkte till Lotta. Tog ut hennes extensions. Vilket jobb men det blev bra.
Nu sitter jag här och har äntligen kunnat lägga in bilder på datorn så ni ska få se några.

You stay classy Sweden. See you in 37 days












Före-bilderna


Efter


Efter


Puzzzle!


Teamet




På tracksen




Hahaha


Messy

Jag saknar dig min prins

Helg

Igår hade jag en finfin dag med mina fina kusiner.
Började dagen med löpning och zumba. Fick sen skjuts till stationen av en man på gymmet för det åskade och regnade. Mötte där upp Mia och Lisa :)
Vi hängde hos mig en stund, sen drog vi in till staden igen.
Vi gick runt och tittade, shoppade och pratade.
Vi hittade fina saker alla tre. Sen avslutade vi dagen på Hard Rock Café på Times Square. Gotttt. Och äckligt mätta blev vi också. Vi gick in på mega stora Toys r us och blev barn igen, M&M Store och Swatch där jag köpte min fina klocka!
Fick även en ICA-påse levererad med en Marabou Digestive, en påse lösgodis och svenska tidningar från mina fiiina päron :D Svenska tidningar är guld och det tycker alla svenskar här. De går från hus till hus, haha.

Idag blev det också spontant. Vaknade typ halv elva. Precis när jag öppnat ögonen ringer Lotta och är jättepigg och pratar o pratar. Efter att ha skypat med mor och far gick jag till Lotta. Då ringde Emily och saa att vi skulle gå och äta lunch/breakfast. Efter det åkte vi runt och pratade i bilen. Sen blev det glass. Jag vet inte vad det är med glass och söndagar?

Imorgon ska jag springa lååångt :) Ska bli så skönt.
Ska även gå och unna mig en pedikyr vilket är väääldigt välbehövligt.
På lördag blir det au pair-kryssning runt Manhattan!

You stay classy Sweden


Fina turister i storstaden


Hard Rock Café


Ja jag var också där


M&M Store


Toppen vecka

Har jobbat mycket men ändå har veckan varit riiktigt bra.
På måndagskvällen blev det bio med ett härligt gäng. Tisdag blev det mallet själv för jag behövde shorts och linnen till sommarvärmen som vi har sen blev det fika med Marcus.
Onsdag blev det sova tidigt, skönt!
Igår blev det först träning med Marit sen drog vi till en restaurang och mötte upp några av hennes kompisar, sen drog vi till en karaoke-bar och jag sjöng!! efter att bara ha druckit en cola. Haha. Mamma Mia och Baby one more time blev det. Pinsamt men kul!
Imorgon ska jag träffa Mia och Lisa!!! De kommer först ut hit på morgonen, ska visa dem huset och runt omkring här. Sen ska vi in till stan och gå runt och sen käka middag :)

Har fått in en mil nästan varje dag den här veckan. Känns riktigt bra. Har även testat joggingvagnen nu och det var kanonkul!

Jag älskar spontanitet! Det gör livet mycket roligare. Bio på ën måndag. Gå ut och äta och ha kul på en torsdag. Underbart!
PLus att jag har hunnit med att träna och träffa massa annat folk också!

Nu dör datorn. Jag lovar att skriva på söndag igen och ska lägga upp bilder på kusinvitaminerna.

You stay classy Sweden

Ooops

Sorry my beloved ones..
Jag har varit slarvig ännu en gång. Men mamma och pappa, vi pratar ju varje dag ändå typ så ni vet vad jag hittar på.
Har varit på Silver Bay i helgen och det var kanonkul. Jag, Johan, Marcus, Camilla och två andra tjejer dansade konstant i 2 timmar.
Vi gick på hajk, spelade volley boll och jag och Marcus sprang en runda.
Vädret var kanon förutom lördagskvällen, spööööregn och åska. Men då var vi på mellanstadiediscot så det var ganska ok. Vissa körde varianten, dancing in the rain istället. Haha! Nej, inte jag men många andra tjejer.
Jag trodde jag skulle dö på vägen upp. För det första skulle vi anlända vid 20.00, men två av personerna jag åkte med var ju tvugna att röka typ fem ggr på vägen upp så vi missade middagen och var tvugna att äta innan. Vi kom dit vid 23.00... Sista biten av vägen till skolan är jättekurvig och läskig plus att det var kolsvart. Vad gör killen som kör vår bil? Jo men vi kör 100-120km/h!! Vågade inte titta så jag satt med händerna framför ögonen och hoppades att det fanns en Gud.
Vi klarade oss både dit och hem.

När jag kom hem i eftermiddag skulle jag gå ut och gå. Kom ut på huvudgatan och där mötte jag Vanessa och Marike i en bil och de skulle iväg och äta och frågade om jag skulle med. Jag var inte så hungrig men jag hängde med och åt ändå. Sen åkte vi till the Cove och spatserade och sen käkade vi glass.
Riktigt najs avslutning.
Kan även tillägga att det var 30 grader varmt idag och jätttttekvavt!

Nu ska jag sova så jag orkar gå upp imon.

You stay classy Sweden

Och btw, Liam du gjorde min dag idag. Till och med mer än det, jag fick tårar i ögonen för jag blev så glad att höra din röst. Det var så längesedan. Jag saknar dig enormt mycket. (Mamma du kan ju förmedla detta)
Har pratat med alla mina favoriter idag. Underbart!

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0