sunday funday

Igår kväll kom Louise och Lina över. Jag bjöd på tacopaj som blev väldigt god. Man kan aldrig äta för mycket tacos. Vi hade väldigt trevligt och mat blir alltid mycket godare när man slipper äta själv.
Idag började jag dagen med en promenad runt Trummen i solen och blåsten. Varför ska det alltid blåsa orkanvindar så fort solen är framme?
Om en timme ska jag ta bussen till gymmet. Sen ska Elli hämta mig och så ska vi hem till henne och laga pannkakor. Längtar trots att jag just åt lunch..
Imorgon börjar verkligheten igen. Försöker ladda mentalt för tidiga morgonar..
You stay classy America

catch up

Igår fick jag äntligen veta vad det är för fel på mitt knä. Det tog 4 månader att komma fram till att det är ett löparknä jag har. Inte kul men nu är det lättare att lägga upp träningen för att bli frisk. Har skaffat ett rehab-kort på Idrottskliniken igen och nu ska jag köra stenhårt en månad med massor av träning. Började redan igår men mcket kondition och styrka. Idag tänkte jag köra länge på crosstrainern men min sjukgymnast kom och hämtade mig och sa att jag skulle vara med på henne spinningpass. 75min pulsträning. Hjälp vad svettig jag blev!!! Riktigt jobbigt men kul! Jag blev trött men under återhämtningslåtarna hann jag få ner min puls mycket så jag kanske inte har så dålig kondis som jag tror..
Ikväll ska jag bara vara hemma. Känner att jag behöver det även att jag bara var hemma igår kväll också. Men på måndag börjar verkligheten med 4v heltidsjobb. 9-18 med träning direkt efter. Kommer ta på krafterna så får passa på att vila när jag kan.
Och vet ni vad? Den 12 augusti blir jag med valp!!!!!!! Lille Billy flyttar in hos mig. Lyckan är obeskrivlig. Längtar som en tok! (vet att fler gör det)
You stay classy America
puss och kram på mamma

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0