Näära

Imorgon vid den här tiden är jag med mina föräldrar :)
Och förhoppningsvis blir jag kliad på ryggen. Haha.

Idag insåg jag att löpbanden här mäter fel distans.. Jag hade bestämt mig för att springa 5km idag vilket motsvarar 3,12 miles ungefär. Jag hade på mig min Nike+ ändå för att se skillnaden eller om det stämde, men när jag hade sprungit 5km enligt löpbandet hade jag sprungit 7,2 km. Haha
Bara att tacka och ta emot. Men jag blev lite fundersam när jag var i Vail när det stod att jag ahde sprungit 5km på 32 minuter. Men idag var det visst 24 minuter så det var lite skillnad.
Nu såhär efter träningen sitter jag och smaskar lite hallon och Wheat Thins. Muums
Nu ska jag försöka komma lite längre i min bok. Det är spännande och jag vill veta vad som händer!

Ha en bra vecka, för det ska jag ha!!

You stay classy Sweden

Och Anna, jag älskade skidor men jag är fortfarande en sol och bad människa ;) Men vi får dra och åka skidor nån gång. PLUS att vi måste leka typ nuuuu!

Tyngden på dalskidan nu, Malin!

Vail var kanooon! Världens bästa värdfamilj, fint väder, skidor, hotellfrukost och ett gym. Kan det bli fel?
Ja lite kanske när Malin ska ta sig ner för sen gigantisk backe på skidor... och då kom kommentaren från Ulrika. Tyngden på dalskidan nu, Malin! Haha. Men jag trodde faktiskt jag skulle dö. Ville verkligen inte åka ner, men kör man med pizza slice-stilen och sen svänger så fungerade det även för mig. Kom ner efter att enbart ha gjort en liten vurpa. Hade dock grymt ont i handleden när jag vaknade dagen efter.

Jag och mr G gick runt i Vail Village och Lionshead de tre första dagarna och hade mysigt, sen åkte jag skidor i två dagar. Och nu har min andrafamilj gjort mig beroende av något nytt. Så det lär väl bli skidsemester nästa år också för min del kan jag tänka mig. Lisa har ju redan sagt att jag ska med till Åre, haha.

Flygresan dit var ingen höjdare. Det skakade mest hela tiden. Resan hem gick mycket bättre bara att jag hade en näradödenupplevelse en gång. Kändes som planet sjönk med x antal meter på en sekund och jag blev så rädd att jag slog till Tim. Han skrattade och sa att det här är ingenting Malin, ta det lugnt nu. Haha

Idag har jag varit kreativ. Sprang först 9km, städade rummet, vek tvätt, plockade undan o0ch grejade, bytte sängkläder, duschade och nu sitter jag här och uppdaterar och planerar veckan som kommer. Mor och far anländer ju på tisdag!!!!!! Jag längtar så!
Klockan är redan 18.00 och snart är det måndag. Sen är det tisdag!!

Nu ska jag läsa en stund hade jag tänkt. The man from Beijing av Henning Mankell. Braaa bok!

You stay classy Sweden


The Rocky Mountains

Uppvärmda poolen. Fanns även x antal hot tubs




Jag är såå bra på att blogga. Eller?

Inte. Har nästan gått tusen dagar tror jag sen jag bloggade sist. Men första anledningen var att vi har varit utan ström och internet. Eller strömmen var borta i 4 timmar men internet var borta några dagar, plus att jag var på Silver Bay innan stormen.
Och nu när vi har haft internet tillbaka har jag bara varit ute i sommarvädret.

Silver Bay var kanon! Över förväntan. Hade en kanonhelg!
Hoppas att det är varmare när jag åker dit den 30e april.

Som ni säkert har hört så är den svenska sommaren här. Vi har 22 grader varmt och sol. Heeeelt underbart!
Jag som verkligen är en sommarmänniska myser för fulla muggar.
Men vad gör vi imon? Jo vi åker till kylan, haha. Vi åker till Vail och åker skidor. Det ska bli sjukt kul att åka på min första skidsemester!! Jag hoppas det blir kanon.

Det har väl inte hänt så mycket speciellt i livet. Tränar på, jobbar och leker med tompisar. Har varit i NYC med familjen när skolan var stängd, har varit på stranden.

Men en sak har jag tänkt på.. Det är olagligt att prata i mobiltelefon när man kör bil men man får ha hundar i knät när man kör? Det känns som att det inte skulle vara så lagligt heller, eller?
I princip varje bil ser man ett hundhuvud sticka ut genom ett fönster. Antingen i framsätet eller baksätet. Ser ganska festligt ut när öronen flyger.

Idag spatserade jag bort till gymmet för att säga hejdå till Lotta eftersom vi åker imon. Hon frågar då om vi kan titta på film ikväll när jag jobbar och jo men självklart. Jag var påväg att lämna tillbaka New Moon som jag inte har kunnat se och hon ville gärna se den så jag tog min film och gick hem igen. Men grejen var den att när jag väl kom hem kom jag på att fan, det är ju lördag! Och idag ska ju filmen vara tillbaka. Så jag tar cykeln och cyklar hela vägen bort, frågar om jag får hyra om den och gubben säger: Men du kan bara behålla den och betala 1.50 imon stället för att betala 5.50 för att hyra om den. Jaha.. så det var bara att hoppa på cykeln igen och åka hem.
Hahaha.

Imon far jag som sagt till Vail och återkommer på lördag. Så det lär vara tomt här en vecka till. Men det är ju typ bara mor som läser så det spelar inte så stor roll. Jag förstår folk som inte läser bloggar. Det gör inte jag heller!
Bara någon enstaka gång när jag har absolut inget annat att göra.

Nu ska jag föna håretttt. Ha det stekigt.

You stay classy Sweden







Doften av vår och kaffegöken

Det har varit vår även idag. Kaffegöken är ute på morgonen och sjunger och det känns som jag är på Öland.
Jag och G var ute och gick jättelänge i det härliga vädret idag och på ett ställe luktade det som att det fanns 1000 krokusar på samma ställe. Det luktade så mycket vår det bara kan. Helt underbart!
Men det var mindre roligt när vi kom hem. Jag sprang runt hur länge som helst och letade efter mina nycklar.. Jag tog på mig löparskorna och sprang (vilket jag skulle gjort ändå men kanske inte av samma anledning) samma väg som jag och G hade gått tidigare och letade och letade. Sprang till och med in på mataffären och sa att jag ahde tappat bort dem och de hjälpte mig gärna att leta. Men inga nycklar fann vi.
Sen ringde jag mamma och sa att jag gjort det värsta man kan göra. Jag gick ut ännu en gång och letade i vagnen och vart ser jag dem? Jo på bänken i garaget!! När jag såg dem mindes jag att jag hade lagt dem där när jag höll i G och vagnen och insåg att det inte gick att hålla i allt samtidgt så jag la dem där sålänge. Snacka om att jag var lättad!
Sen åt jag och G lunch och sen gick vi en runda till och ja mamma, jag postade brevet till er!
Sen plockade vi upp W. Då var det fotboll som gällde när vi kom hem. Vi stod och passade och sen gick vi in och spelade Yatzy. Väldigt underskattat spel, sjukt kul! Och jämnt blev det, 253-252 (Jag vann). Säger som Karolina, har man vinnarskalle så har man.

Ikväll har jag och Marit varit på BOSU-strenght klassen igen. Det var jobbigt och man blev svettig men kul var det! Och det var faktiskt jobbigare förra veckan. Nu vet vi vad vi ska göra 6.30 på tisdagskvällar!

Här kommer lite bilder från helgen och vårbilder. Går snabbare att lägga upp dem här än på resedagboken.


våren kom. Tod´s Point

Tod´s Point

Tod´s Point

Jag och Lotta drog in till staden. Hon var exalterad

Jag också då

Hittade fina löparbanor

Jag, W och hans tompis hade fikastund på terassen

Snödroppar

Binney Park

You stay classy Sweden

Utflykt med Lotta

Våren är verkligen här och det är underbart!
Idag åkte jag och Lotta på äventyr till Williamsburg i Brooklyn, hon bodde där innan. Det var verkligen helt annat än det jag har sett hittills. Det var jättemysigt och helt andra människor. Till och med en hel del snygga killar. Ja, i USA!! Helt otroligt.
Vi spatserade omkring och gick in på ett Flea-market, där sitter folk som har handgjort smycken, kläder m.m. Jättemycket snygga grejer och jättemysigt. Mor skulle gilla det.
Vi gick även till allmänna löparbanor. Lycka kan jag säga. Första gången på 7 månader som jag stod på löparbanor. Dit ska jag absolut åka tillbaka!
Vi åt väldigt god thai-mat och sen fikade vi men en av Lottas kompisar (Daniel). Störtskön kille. Eller man.. han var 31. Han frågade hur gammal jag var och jag sa att jag ska snart fylla 20. Va? Skämtar du med mig? Haha, han trodde 24. Komiskt.
Sen åkte jag och Lotta tillbaka till CT och hem till mig, tittade lite på Oscarsgalan. Jag sitter fortfarande kvar framför tvn men ska gå och lägga mig nu.
Imorgon börjar jag kvart i ett. Så det får bli en löprunda runt Tod´s Point imon. Blir att ta cykeln ut och ta ett par varv. Imorgonkväll är det yoga igen, men denna gång ska Marit med!
Jag hoppas att snön försvinner snart i Sverige. Tycker synd om er

23 dagar

You stay classy Sweden

(bilder kommer imon)

Helg igen

Igår jobbade jag kväll från halv fem och framåt. Lotta kom förbi på kvällen och vi tittade på AFV. Hade mycket trevligt.
Idag har jag sovmorgon och börjar halv tolv. Ska jobba fram till två. Har lovat killarna att gå på McDonalds.. De har ju Star Wars nu så det är ju ett Måååste!
Efter jobbet ska jag till frisören och färga håret, det behövs! Utväxten är fin
Imorgon ska jag och Lotta på äventyr. Hoppas det blir som planerat.
Har insett att nästa helg är jag på Silver Bay, helgen efter det åker jag till Vail, helgen eftr det åker jag hjem från Vail och sen kommer mina päron! Busy busy
Ne nu ska jag ta tag i mitt liv

You stay classy Sweden

En bra dag

Idag har varit en bra dag! Faktiskt den bästa på länge

Började dagen med en 1,5timmars promenad med Gabbs, sen musik-klass. Sen var jag ledig och gick till tåget. Tog tåget till Greenwich för att möta Mimmi och Jessica, två tjejer som kom till USA samtidigt som mig.
Vi insåg idag att de inte bor alls långt ifrån mig. Runt 30 min med bil till Old G. Illa att vi inte träffats förrän nu efter sex månader.. haha. Men det ska det bli ändring på.
Vi åt lunch på en fransk restaurang, jag fick världens ostigaste smörgås. Hm..
Men vi hade jättetrevligt! Sen fick jag skjuts hem så de såg mitt hus utifrån i alla fall.
Sen pratade jag i telefon med mor min som har resfeber. 27 dagar idag päron!
Jobbade några timmar till. Badade Gabbs och fy vad söt han är. Plaskar och plaskar. Jag blev väldigt blöt.
Sen skyndade jag mig iväg för att köpa en bok till Ws piano och sen åkte jag till gymmet. Körde först lite TRX och sen kom Marit. Då blev det armar och mage. Efter gymmet plockade vi upp Aldona och åkte till Cosí och åt soppa och macka. Har haft en mycket bra dag med väldigt bra människor!
Nu sitter jag här och är jättetörstig.. orkar man gå upp för att ta sig ett glas vatten? Jag antar att jag måste.

Ha det bra gott folk

You stay classy Sweden


(bild snodd av mimmi)

åånsdag

Dagen har varit toppen och jag fick en present av min fina värdfamilj.
Svårt att förklara vad det är men det är som en målad planka (vit men en grå rand längst ner) och så står det "Life´s drab without a lab" Alltså livet är trist utan en labrador. De är så snälla :)
Det finns många olika såna "plankor" här men olika budskap på.
Den är jättefin och den kommer att hängas upp på väggen imorgon! Sen kommer den att följa med till Sverige och sitta på en vägg i förhoppningsvis min egna lägenhet.

När jag var ledig på dagen idag så drog jag till gymmet. Var ledig i över tre timmar så hade jag stanant hemma hade jag bara somnat eller suttit vid datorn så det var lika bra att åka och röra på sig. Sen åt jag på Subway för typ tredje gången i mitt liv. Nu är det Helenes fel för det är faktiskt ganska gott.

Nu sitter jag här och väntar på att Marit ska höra av sig. Sen ska jag hem till henne på filmmys!

You stay classy Sweden

(28 dagar)


Sol och värme

15 grader och sol. Uuuunderbart!
Dagen började med att jag och Gabbs gick till Tod´s Point och tittade på havet och stranden. Eller jag tittade och han sov. Men vackert var det!
Sen åkte jag inlines!!!! Herregud. Det gick faktiskt bra, men när jag mötte en springande Lotta hade jag inte riktigt fått in det och hon skrattade. Haha!
Dock klarade jag mig utan Anders tips.
Ikväll sprang jag till gymmet, mötte upp Marit och gick på en BOSU body strengt class. tacka gud för att jag hade sagt till Malik att jag ville ha massage vid sju så jag fick gå ltie tidigare.
Jag har ganska mkt muskler på benen men det kände jag fasen inte av på den klassen. Fy vad det brände!
Kom hem, åt, diskade lite!! och duschade. Sen hjälpte jag Ulrika att packa upp matkassar och nu sitter jag här och tittar på mitt favoritprogram. AFV!

You stay classy Sweden

Ännu en måndag

Idag är det bara 29 dagar kvar. Skynda skynda

Idag är det måndag och jag började 14.00. Enormt skönt.
Tänkte att jag skulle springa eftersom det var så fint väder. Men jag valde att ta det lugnt istället. Gick runt och gjorde absolut ingenting. Sen drog jag en sväng till Starbucks och köpte en Skinny Vanilla Latte.
Sen var det dags att hämta W från hans playdate. Stod som ett fån utanför deras grind läänge och försökte ta mig in. Fick till slut ringa Ulrika och fråga hur man gjorde och då skulle man tydligen köra nära med bilen för att den skulle öppnas. Jag hade ju valt att parkera utanför och gå in.. men nej.
Sen var det hem och tvätta och vika killarnas kläder. Vi gick och hämtade O och en av hans kompisar och gick till lekplatsen en stund i det fina vädret. Idag har det varit över tio grader här och sol. Mamma och pappa, ni lär väl döda mig när jag skriver detta.
Sen lagade jag mat. Stekte prinskorv och kokade mackisar.
Sen när jag slutade drog jag till gymmet. Sprang på löpbandet i 40 min. Har hittat vilket tempo jag ska springa på, fast det kanske itne var så bra för jag kan springa hur länge som helst. Har samma andning när jag slutar som jag hade när jag började. Men det är ju ganska bra kan jag tro. Har kört på samma pace i en vecka och det har gått likadant varje gång.
Imon hoppas jag hinna med att springa ute. Vet inte riktigt när jag är ledig på dagen imon.
Nu ska jag borsta tändera och sen sova.
Ha det bra gott folk

You stay classy Sweden


haha hittade en blond bild

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0