Portugal närmar sig

Hemskt vad dålig jag är på att blogga. Nu är det riktigt nära till träningslägret i Portugal för på lördag går flyget!! Ska bli riktigt skönt att komma ner till solen och värmen! Igår joggade jag för första gången på 7 veckor så jag ska fortsätta jobba på det nere i Portugal och även försöka öka successivt.
I skolan har vi börjat skriva B-uppsats och det gör jag tillsammans med Karro så det kommer bli jättebra. Lite illa att jag åker iväg mitt i skrivandet men vi har lagt upp en ganska så bra plan på hur vi ska göra allt så det kommer lösa sig. Till och med vår handledare sa att om det är någon gång under tiden på universitetet som man ska resa, så är det nu. Vilken tur för mig, eftersom jag åker till New York 15 maj också. Man vill ju ine direkt strunta i resor som man har väntat på SÅ länge!
Jag har just börjat plocka ner lite grejer i resväskan. Svårt att välja men har nog ganska bra koll på det ändå.
You stay classy America

Sol och värme

Det tickar sig allt närmre. Underbart. Jag behöver sol och värme. Snö igen.. Usch

Först ska jag bara få veta vad som är fel på mitt knä så jag förhoppningsvis kan jogga på lägret! Och så är det en del i skolan som ska avverkas också.

Puss

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0