Uppladdning

Just nu ligger jag i min hotellsäng och tittar på Liar liar. Hur rolig kan en skådespelare bli? Skrattar tills tårarna sprutar åt Jim Carrey! Perfekt uppladdning för morgondagens tävling.
SM-helgen invigdes idag av kulstötning på torget i Borås. Kul att de lade det där!

I onsdags fick jag hjälp av min kompis Alexander att köra kartonger till min nya lägenhet. Så nu känner jag att det börjar hända grejer. På söndag sover jag första natten i lägenheten :) Vi hade lyxen att få låna en bil från Atteviks när vi körde kartonger. Alltid lika kul att köra snygga och lyxiga bilar!

Snart dags att sova så man är fit for fight imorgon. Klockan 18.55 kan ni se mig tävla på svtplay!

You stay classy San Diego

Flyttkaoz

Just nu sitter jag i min kaoslägenhet. Jag har packat ihop det mesta av mina grejer och det ser förjävligt ut. Men så är det ju när man flyttar?!
Ska bli skönt och kul att flytta till en ny lägenhet och göra i ordning den. På onsdag ska jag köra dit en massa kartonger och i helgen får jag hjälp med att köra dit sängen och soffan. Kommer bli kalas!

Träningen har gått bra sen sist. Springer för fullt i spikskor. Har dock lyckats bli förkyld men det ska inte störa SM. Det har jag bestämt! Ser verkligen fram emot att tävla igen! Älskar det.

You stay classy San Diego

Springa

Igår kunde jag äntligen springa! Det gjorde mer ont när jag gick än när jag sprang på träningen så jag gissar att jag aldrig ska sluta springa?
Kändes iallafall väldigt skönt att äntligen kunna springa! SM närmar sig och nu känner jag att jag har ganska bra med tid på mig att förbereda mig inför nästa helg. Idag har jag vila och imorgon är planen att springa med spikskor.

Idag har jag varit och fått massage av Lena. Kändes välbehövligt för det var ett tag sedan. Har även varit och fått nycklarna till min nya lägenhet idag. Om drygt en vecka går lasset!!

You stay classy San Diego

Ledig

I fredags bestämde jag och min tränare att jag skulle vila foten hela helgen. Då passade det bra att åka hem till Nässjö ett par dagar. Alltid lika skönt att komma hem och äta mammas mat och slappa. Sen att jag får mysa med världens bästa Billy också. Det är livslyx. Han är helt fantastisk och sprider så mycket kärlek och glädje.
Ska passa på att njuta lite till innan jag hoppar in i min Audi och kör hem i eftermiddag.

You stay classy San Diego

Vilja

Det har gått ytterligare ett par dagar och jag har fortfarande inte kunnat börja springa. Imorgon ska vi prova och se om jag kan. Jag känner ändå att foten blir lite bättre för varje dag. Stora fokuset ligger på att kunna vara med på SM om 2,5 vecka. Att kunna tävla redan nästa vecka vore bara ett stort plus. Det är dock onödigt att stressa så vi får se hur det blir. Jag vill tävla mer än något annat. Och vill man, så kan man!

Nu är det bäst att få lite sömn innan morgondagens jobb och träning. Håll era tummar att jag kan springa!

You stay classy San Diego

Bakslag

I torsdags kom sommarens bakslag. Jag körde häckhopp och landade snett och jag vrickade foten. Trodde först att det inte var så farligt utan att jag mest blev rädd. Så var inte fallet. Kunde inte stödja på foten och vi isade och lindade den. Natten till fredagen gjorde foten väldigt ont och jag sov dåligt. Jobbade på stan med Atteviks i fredags så då hade jag kryckor för att avlasta så mycket som möjligt. Foten har successivt blivit bättre! Idag, söndag, har jag till och med kunnat köra lyftning på gymmet. Finns nog hopp om min fot ändå! Jag ser positivt på att kunna komma tillbaka i form till nästa tävling den 22 augusti. Nu när jag har haft ont i foten har jag istället kunnat fokusera på att vila ryggen och den mår faktiskt ganska bra idag. Dock var jag hos Lena igår och tejpade foten och la bäckenet till rätta. Det var väldigt snett.

Nu har jag ätit efter dagens träningspass. Ska även försöka ta tag i det där med att tvätta idag. Det är så tråkigt!!!

You stay classy San Diego

Torsdag

Idag regnar det och är bara 20 grader ute. Vill ju hellre ha sol och varmare, men, idag går det faktiskt att vara inne i min lägenhet. Det är bara 26 grader. I vanliga fall är det mellan 29 och 33 och då går det inte att vara här.

Har även varit hos en ny osteopat idag som masserade ryggen lite. Den klassiska kommentaren som jag får varje gång jag går på någon typ av behandling är: oj dina muskler är spända som en fiolsträng! Jag stretchar och är väldigt noga med att försöka förebygga stelhet och att musklerna ska vara spända men det är svårt. Men vi har iallafall kommit fram till att min smärta är muskulär och det känns "bra" för då är det lättare att jobba med det.

Ska bli kul och skönt med en uppbyggnadssäsong där jag kan bygga upp mina styrkor och svagheter ytterligare. Men först fullt fokus mot de två tävlingarna som är kvar. Nästa är den 22 augusti på Stadion i Stockholm.
Så nu laddar jag inför dagens träningspass. Kommer garanterat bli trött!

You stay classy San Diego

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Det blev ju inte riktigt som jag tänkte mig. På torsdagskvällen började jag få ont i ryggen där jag haft problem innan och Agne bokade in en tid hos PK på fredagen. Trodde på magi även denna gång men nepp, det hjälpte inte. Under bussresan till Mölndal kunde jag knappt sitta i bussen för att ryggen gjorde ont.
Jag försökte ignorera smärtan och började värma upp. Det kändes ganska okej men när jag väl började öka hastigheten så kände jag att det inte fanns så mycket kraft i de första stegen.. Sprang ändå och tiden blev ganska okej med tanke på ryggen.

Alla dagar är inte bra dagar och det gäller att blicka framåt och det är precis vad jag gör. Jag har antagligen bara två tävlingar kvar och tills dess ska jag träna i två veckor och fokuset ska skruvas upp ytterligare.

Idag på dagen var jag och Louise i Evedal och solade och sen gick vi en sväng på stan. Ikväll har jag och Eve ätit middag vid helgahavet och så tog vi oss ett kvällsdopp. Älskar spontanitet! Sen avrundade vi kvällen med en bra film. Mysig dag!

You stay classy San Diego

Mölndal coming up

Snart är den en ny helg med en ny tävling. Träningen i veckan har gått bra och idag var jag hos Lena och skakade loss benen inför tävlingen. Vi vågar inte sluta med det med tanke på hur det har gått i sommar :)
Är superladdad för att springa igen. Bra resultat ger mersmak!
Idag löste sig även lite andra saker vilket gör mig lugnare och så att jag kan fokusera på det jag ska. Så.. Nu är det en dags vila sen kör vi!!!

You stay classy San Diego

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0