Bilder

Lite blandade bilder.
Min köttsoppa som jag gjorde i förrgår. Väldigt smaskig!!
Billy bulle och min knasiga träningsgrupp

ekonomi

Nu snurrar det i mitt huvud. Har suttit med ekonomiplugget sen 10 med avbrott på 1 timmes lunch (klockan var 17.00 när jag kom hem). Nu i eftermiddag har jag suttit med Elina så det har gjort det hela lite roligare( hur nu det kan bli det?)
 
Det är dags att ladda om batterierna för att orka gå till gymmet. Imon eftermiddag ska jag hem till min lille kille. Tror han saknar mig lika mycket som jag saknar honom. 
 
Har kollat på lite bilder på internet från stormen Sandy. Får ont i magen av allt problem den har ställt till med. Tydligen har hela Old Greenwich fått evakuera (där jag bodde innan). Det är ett mindre samhälle precis vid havet så det var inte så konstigt kanske. Det är vatten överallt där nu. Lär ju ta ett tag innan det försvinner. 
 
Nehe nu är det dags att gå till gymmet innan jag blir för trött
 
You stay classy 
 
 
 
 
 

tusen grejer samtidigt

Alltid när jag ska göra saker när jag är hemma så kan jag inte bara göra en sak i taget. Det ska helst vara minst 3.. Just nu håller jag på att bädda i rena sängkläder samtidigt som jag läser Ellis blogg och saknar ihjäl mig, tittar på TV och så städar jag. En vanlig kväll hos mig. 
 
Innan i eftermiddag/kväll hade vi träning och sen var vi ute och käkade på den nya indiska restaurangen efter. Kul och väldigt gott!
Men har besämt mig att imon ska jag börja äta var tredje timme igen. Mår så mycket bättre av det. Funderar även på att beställa hem ett flak av Bode. Riktigt goda och de får mig mer motiverad till att verkligen följa kostplanen. 
 
Nehe dags att fortsätta att bädda. Och kolla på TV. Och städa. Och allt annat.
 
Gonatt / gomorron Elli! 
 
You stay classy 
 
liten bulle 
 

Busy

Jag är en person som gillar att ha fullt upp i princip hela tiden men ibland vill jag också bara va ledig och slappa. Just nu önskar jag att jag var helt ledig!! Den där satans ekonomitentan stressar mig som sjutton!! och så jobbar jag alla helger.

Idag efter jobbet åkte jag hem till Nässjö. Väldigt skönt att komma hem. Längesen jag var här även om det bara blir några timmar den här gången. Ska hem igen nästa helg och stannar nog 3-4 dagar.
Har lagat mat till mina föräldrar ikväll och gosat massor med min lille Billy. Ni skulle ha sett hur glad han blev när jag kom hem. Man blir helt varm i hela själen av att se det. Underbara lilla varelse!

Ska sova strax. Behövs känner jag. Börjar jobba 12 imon och ska köra tillbaka till Växjö.

You stay classy

lunchdejt

Efter morgonpromenad och frukost så gick jag till gymmet med mina trötta ben och kropp. Har varit väldigt trött de senaste två veckorna. Skyller på vädret. 
 
Vi är nyss hemkomna från Åryd och vår lunchdejt. Vi åt fantastiskt god köttfärssoppa som Desirée hade gjort. Billy och Salsa har lekt och lekt och så gick vi en lång runda med de små. Alltid lika trevligt att umgås med Desirée trots att det skiljer 24 år på oss. Antingen är jag gammal av mig eller hon ung...?!
 
Om en stund är det dags att åka upp till Vida Arena och jobba. Lakers möter Linköping idag.
 
Och så tycker jag att tiden ska gå snabbare (kanske inte till tentan men efteråt) så Elli kommer hem. Du har varit borta alldeles för länge nu och jag saknar dig! Tänker på dig varje dag kompis. Och kom ihåg, allt löser sig och du är den starkaste människan jag känner!
 
You stay classy 

Sprintuthållighet

Började dagen med plugg med Karro i bibblan. Nu har vi i princip bara källorna kvar. Riktigt skönt!

Kom hem till kaos idag igen. Killen hade lyckats släpa iväg en av mina köksstolar.. Straffet blev att följa med mig till jobbet. Har så sköna kollegor så vi var visst där i 1,5h. Sen tog jag och Billy och jag tog en lång promenad innan det var dags för mig att åka till träningen.
Sprintuthållighet stod på schemat. Och jag har aldrig tagit ut mig så som jag gjorde idag. Bara sprang och sprang. Underbar känsla men oj vad trött jag blev!!! På fjärde sista loppet så började allt snurra så hoppade över två lopp men köttade allt de två sista. Så nu ligger det en väldigt trött tjej i sängen som laddar inför lyftning imon 09.30. Nu är det ju full satsning på träningen så det är bara att offra sig!

Blir en bild på dagens "möblering" och en del av kvällens mat. Blev en liten äggasmörgås också till den naturella yoghurten
You stay classy

Plugggggg

Började dagen med ett träningspass i Telekonsult Arena. Det innehöll lite av varje.
Och när jag kom hem så hade inte Billy möblerat! Väldigt skönt!!
Hoppade över dagens lektionen men har suttit hemma och pluggat hela dagen istället. Måste verkligen traggla ordentligt inför den här tentan!

Gjorde hemgjord klyftpotatis idag. Mums vad gott! Det är ju inte varje dag jag lagar "mat". Men när man tränade på förmiddagen så hann jag ju faktiskt det. Borde nog göras fler ggr.

Ikväll hittade jag en liten bulle på bordet

You stat classy

Nu är allt som det ska va igen

Igår gjorde jag många saker. Jobbade, tränade, tvättade, fick hem Billy och avslutningsvis pizza och vin med Karro och Lisa. En toppendag helt enkelt.
Nu när Billy är hemma är allt som det ska va. Att den lille mannen kan sprida så mycket glädje och kärlek är fantastiskt. Jag är ingen morgonmänniska men idag när vi vaknade så släppte jag ut den pigga lille killen ur sin koja och så myste vi i min säng en stund. Han är bara för go!
Sen morgonpromenad i solen bland alla fina löv. 
Jobbet idag gick snabbt och Billy hade passat på att möblera om lite när jag var borta.. han slutar förhoppningsvis snart med det. 
Om en stund kommer Evelin hit för att kolla på Solsidan och äta frallor och dricka te.
 
En fantastisk helg helt enkelt
 
You stay classy 
 
 
 

Pulsklocka

Nu har jag bestämt mig för att boka tid till att tatuera mig. Lägger med bilden på den jag vill ha. Men min ska va i nacken :)

Idag har jag investerat i en pulsklocka. Riktigt bra att ha till all träning! Är supernöjd. På träningen idag hade vi lyftning. Kändes okej men var lagom mör efter gårdagens sprintuthållighet.

Saknar min bulle

Gonatt. You stay classy

Mitt "hem"

Alltid lika härligt att komma till träningen i nya fräscha Telekonsult Arena. Sveriges nyaste och mest moderna hall med 6st 200meterbanor.

Idag körde vi ett "kombipass" med både hopp- och löpkoordinationer och trapplöpning, bål och fotstyrka. Lite av varje så att säga.

Idag har även sydafrikanerna kommit till Växjö. Spännande vecka framför oss. Jag har dock en hel del skolarbeten att göra också.. Satans ekonomitenta!

Billy blir 5 månader idag. Älskade lille kompis. Tiden går så fort

Nu är det dags att sova. You stay classy

Intervaller

Billy har åkt till Nässjö och jag sitter i soffan trött efter ett träningspass.
Idag var det 500m, 400m, 300m x3. 100m gångvila mellan och serievila på 10 min. Jag körde serievila på 5.. orkade inte vänta längre och jag kände mig återhämtad.
 
Idag skulle alla i hela Växjö köpa bil tio minuter innan vi stängde. Fascinerande det där..
 
Nu ska jag hoppa in i en lång varm dusch innan det är dags för Solsidan. Söndagens höjdpunkt!
 
You stay classy
 
 

Ätardag

Träningsvärken vart är du?!
Idag är min ätardag men jag började dagen med en långpromenad med Billy innan jag gjorde amerikanska pannkakor. Det är bara då gott!
Sen jobb 10-14. Och idag när jag kom hem hade inte lillkillen möblerat om!
Nu ikväll trotsade vi regnet och gick runt trummen. Tog nog ca en timme så nu har jag en trött kille bredvid mig i soffan.

Har inte hunnit träna idag. Eller min kropp är konstig och orkade inte det idag. Man tar medicin för att må bättre men det blir bara sämre..
Men imon ska jag springa de långa loppen istället. Det gör inget att det blir imon för sprinten är inte förrän på tisdag

Ikväll ska jag bara slappa i soffan. Det behövs även på helgerna ibland

You stay classy

Fredag = hoppstyrka

Tiden går så fort! Hinner knappt blinka innan en ny vecka har passerat ( okej här har det nästan gått 2!). Träningen har gått superbra de här två första veckorna av uppbyggnaden. Över förväntan helt klart med tanke på att jag inte tränat friidrott på 7 månader.

Skolan går segt!!!! Kan inte bara ekonomin vara över och att jag har klarat den??!

Är just hemkommen från ett hoppstyrkepass. Hoppas vara öm i benen imon!
När jag kom hem från skolan innan idag såg det ut såhär..

Uppbyggnad

Nu sitter jag trött och seg i soffan. Vi körde sprintuthållighet idag och det är veckans roligaste pass! Längtar redan till nästa måndag. Det gick faktiskt över förväntan idag och jag kände mig starkare än vad jag trodde. Känner ju givetvis av höften nu men tror inte det är mer än vanligt. Det återstår att se/känna imon bitti. 
Passet imon kommer bli riktigt tufft - Kalahöjden. Växjös mördarbacke!
 
Så nu är det bäst att sova och ladda batterierna. Och förresten, så sover jag mycket hårdare och bättre sen jag började med Vemma. Superskönt! Sover vanligtvis väldigt lätt annars.
 
Gonatt, you stay classy
 
 

Dag 16

Det händer mycket på dagarna så det är inte alltid man hinner med att uppdatera här.
 
Nu är jag iallafall inne på min dag 16. So far so good. Hade min andra mätning och vägning i fredags. Hade gått upp 0,3 kg men minskat 2cm till i midjan, 2 på mufflarna och 2 på rumpan. Så jag är supernöjd ändå. Bryr mig inte särskilt mycket om vad jag väger, utan jag minskar hellre i cm. 
I helgen har jag jobbat på Atteviks som vanligt. Lördagseftermiddagen spenderades i Vida Arena när Lakers mötte Luleå. Bjöd med Karro denna gången som snällt hjälpte mig att dela ut lappar från Skoda. På kvällen var vi ett gäng tjejer som var ute och käkade på stan. Riktigt mysigt.
 
Igår efter jobbet åkte jag hem till Nässjö för en natt. Billy blev superglad att mamma kom hem och hälsade på. Det blev nog mina föräldrar med skulle jag tro. Alltid lika skönt att komma hem lite. Önskar jag kunde stanna minst en vecka. Billy uppskattar att ha alla omkring sig samtidigt. Nu är han kvar hos dem i en vecka och busar.
 
Om ca en timme är det dags att åka till första uppbyggnadsträningen. Ska bli riktigt kul!! Ännu bättre blir det när den nya hallen blir invigd på lördag så vi kan köra där också.
Jag hoppas verkligen att höften håller ikväll.. Håll era tummar!
 
Nu är det dags för mellis! Glöm inte bort att äta det. De är superviktiga! En mellan frukost och lunch, samt mellan lunch och middag!
 
You stay classy

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0