ledig helg

I helgen har jag äntligen varit hemma i Nässjö och bara slappat. Första lediga helgen sen midsommar.
Har grillat både fredag och lördag, träffat Lisa kusin och Axel, myst med Sigge och mina fina föräldrar.
På fredag ska jag åka hem igen och vara hemma i över en vecka. Det ska bli så skönt! Efterlängtad semester!
Det värsta är dock att se att Sigge blir äldre. Trött och hör dåligt. Fast han har ju alltid hört det han vill höra..
Nu är jag tillbaka i min lägenhet i Växjö och tittar på AFV på femman. Är faktiskt inte så deppig över att jobba denna veckan för det är Sista veckan! Riktigt jäkla skönt. Slippa gå upp 06.05 varje morgon!
Lite bilder från helgen
jag älskar dig


You stay classy America

update

Jag och Karro hade det riktigt mysigt i måndags. Vi åt jordgubbar med vaniljkesella ute i solen på en filt.
Igår tisdag fick jag nya Hänt Extra i brevlådan så mellan jobb och träning satt jag i solen och läste den (tog även en nap i solen). Riktigt skönt.
Träningen igår gick faktiskt bra. Sprintuthållighet. De passen är nog min starkaste sida faktiskt.. tro det eller ej.
Nu ska jag ta cykeln till Brorsson där det vankas grillkväll. Trevligt trevligt
Hann även med en islatte på Samarkand med Ingela efter träningen idag och sen tejpade vi min baksida med kinseitejp. Så nu är både ryggen, rumpan och baksidalår rosa :)
You stay classy America
(7 dagar kvar!)

måndag igen

Helgen spenderades i Halmstad och på Laxaspelen. Sprang 200m på lördagen, konditionsmässigt var det inga problem men mina ben! fy vad trötta de blev efter 140m. Hej syramannen!
100m ska vi inte ens prata om. Jag och Elina sov över på ett vandrarhem natten till söndag. Så vi var på Harrys och åt en jättegod kycklingburgare på lördagskvällen.
Nu är det två hela veckor med träning som gäller. Dags att ge järnet för att kunna åka på JSM.
Idag köpte jag en ny plattång. Det var på tiden om man säger så. Och riktigt bra är den. Bild kommer.
Snart kommer Karro hit och då blir det jordgubbar med mjölk. Mums!
Lite bilder från allt möjligt
Bästa träningsgruppen!
fina fina vänner!
200m Världsungdomsspelen Ullevi Gbg 2011
Världens roligaste Kallebäck
You stay classy America

countdown

2,5 vecka kvar på jobbet. Snart har redan onsdagen passerat, det är lite obehagligt hur fort tiden går men jag antar att den går så fort för att man hela tiden har saker att göra.
Träningen har gått jättedåligt i två veckor på grund av att min kropp inte har vant sig vid att jobba så mycket. Går och står hela tiden från 7.30-15.00 så har fått jätteont i ryggen och det tar all min kraft men idag gjorde jag faktiskt ett bra pass. Starter stod det på programmet idag. Skönt att det släppte lite i alla fall. Och jag kände inget i baksidan.
Jag tränade innan min grupp idag så de började när jag var klar så jag hade ganska svårt att åka hem efter. Alltid kul att vara kvar och prata och störa lite men när jag väl åkte hem och jag kom ut och cyklade vid Växjösjön så kommer en jävla geting och flyger rätt på mig och sticker mig under ögat. Det gjorde riktigt ont och det var svårt att se vägen hem för det sved så mycket men som tur är har det gått ner lite nu faktiskt.
Snart kommer Niclas förbi (en kille i klassen) och vi ska umgås lite ikväll. Det är få på campus nu i sommar så vi få stackare som är kvar får stötta varandra, ha ha.
You stay classy America

ny vecka - igen

Jaha, då har man redan jobbat en dag igen då. Träningen gick inte bra idag. Ont i baksidan.. men det beror nog på att jag har haft ont i ryggen så ska prova imon igen.
Var hemma relativt tidigt från träningen idag så har satt mig framför tvn och Tre Kronor. Har inte blivit mycket av det de senaste veckorna. Eivor lurar Sten att hon bär på hans barn men det är ju kissekottens.. ajaj. Vilken röra det är i den här serien och Sten är riktigt vidrig.
You stay classy America

slappsöndag

Idag har jag fått bevisat att för mycket sömn gör en bara mer trött. Jag somnade runt tolv igår och vaknade kvart i tio idag. Åt frukost och kollade lite på film och sen somnade jag om till tolv. Var mer död än levande i över en timme. Sen fick jag ta tag i mitt liv och skulle gå till Willys men innan jag gick in där så tänkte jag att jag skulle ta omvägen runt Trummen för att röra lite på mig men tänkte att nej det orkar jag inte, men vips så gick jag istället runt Växjösjön som är mer än dubbelt så lång. Riktigt skönt var det. Unnade mig lite lösgodis på Willys som jag mumsade på framför tvn sen.
Har inte gjort mycket för världen annars idag. Städat och fixat i lägenheten men det går ganska fort eftersom lägenheten inte är särskilt stor.
Ikväll har jag försökt få ordning på laget inför 17årsmatchen. Men det är inte lätt när inte alla föreningar hör av sig. Men några vänliga själar har ringt mig ikväll och erbjudit sig att hjälpa till.
Jag längtar till tisdag för då kommer mami på besök!
15 dagar kvar på restaurangen.. ledig en vecka och sen 1,5 vecka på butiken. Sen börjar skolan. Vart tog sommarlovet vägen?
You stay classy America
Över ett år sedan och jag saknar Lotta och långdistansen väldigt mycket.
Här är vi glada, nöjda och trötta efter vårt 5K race

lördag

Härromdagen var jag på gymmet (Idrottskliniken) och sprang lite. Kände för att springa lite på löpband. Jag fick riktiga flashbacks från USA och mitt älskade New York Sports Clubs.. det gjorde att jag fick en extra kick och mina 5km gick lätt.
Idag jobbade jag 10-15 i butiken, hade ca 3 kunder på hela dagen. Har nog aldrig varit så uttråkad. Underlättade ju inte heller att jag var riktigt trött. Efter jobbet åkte jag mot IK för att springa och lyfta men det stängde 12??! Visste det är sommar men 12?? Hade det varit i Nässjö, fine, då hade jag köpt det, men nu bor jag ju i Växjö och där ska man ju kunna göra saker även på helgerna. Men men, åkte till Atleticum och lyfte lite med Elin. Ischias har kommit tillbaka så kunde inte lyfta så mycket. Får bli att ringa min sjukgymnast på måndag så hon kan rätta till höften som är sne. När jag kom hem sprang jag faktiskt runt Trummen (dryga 4km). Riktigt härligt med solen i ansiktet.
Nu ska jag lyxa till det med äggmackor. Det är ju trots allt lördag ;) Och så är det friidrott på tv ända till 21 ikväll!
You stay classy America

3 av 6

Nu har jag avklarat 3 av 6 veckor på Restaurang Tipshallen. Allting har gått mycket bättre den här helgen. Jag kan inte säga att det är tråkigt men det är inte superkul heller. Har riktigt bra arbetskollegor och det är kul med alla olika gäster att prata med. Det jag stör mig mest på är att vuxna människor inte kan skjuta in stolen efter sig och väldigt många tar inte ens bort brickorna! Man blir mörkrädd.
Ikväll har jag första hemmakvällen på länge. Har suttit och planerat och tagit emot anmälningar inför 17årsmatchen som går av stapeln nästa helg. Jag är ansvarig för anmälningarna och få ihop detta. Riktigt kul när man väl har tid och sätter sig ner och skall göra det. Jag längtar till hösten när jag "bara" kommer ha träningen, skolan, Ungdomskommittéen och jobb på butiken nån gång ibland.
Eftersom jag sällan har tid under veckorna så ska jag nu gå ner till tvättstugan.. kul fredagsnöje ju!
Men alltid härligt med rena kläder dock.
You stay classy America

back to reality

Helgen i Göteborg bara flög förbi. Jag hade en extremt bra helg! 100m kändes bra men tiden var inte särskilt bra och sen igår slog jag pers på 200m. Inte helt nöjd med tiden ändå, men pers är alltid pers so to say.
Karro och Becca var och tittade i lördags och sen gick vi ett tag på stan. Det har varit riktigt skönt att släppa allt som har med jobbet att göra.
Idag var det back to reality som gällde.. 07.30 började jag igen. Det var en ny kille i disken idag, född 94 utan erfarenheter. Hur fungerar det på en restaurang som det kommer ganska mycket folk till? Inte alls!! Fick göra det mesta av hans arbetsuppgifter också.. jag hoppas han kommer in i jobbet eller om det kommer någon annan. Idag gick vi från jobbet vid 16 utan att han var riktigt klar och vi brukar sluta 15. Well well..
Idag lyxar jag till det med vila. Har nu packat upp allt från helgen, diskat och hängt in min rena tvätt.
You stay classy America

superhelg

Imorgon är det jobb som vanligt 7.30-15 sen vid 17 går minibussen mot Göteborg och Världsungdomsspelen. Lisa Nyström ska med och på lördag kommer Becca och Karro ner för att titta och på söndag kommer mina föräldrar och tittar. Vilken bra helg detta kommer bli. På lördagen ska jag och mina fina vänner ut och äta efter jag har tävlat klart.
100m på lördag klockan 12:10 och förhoppningsvis semi 14:20. På söndag är det 200m. Är riktigt laddad! Snabba banor, bra motstånd och årets roligaste tävling.
Ikväll har jag varit på högklassig kasttävling på vallen. Kim klarade inte 20m idag men inte långt ifrån och sen var det en del kast över 60m i diskus. Riktigt fin sommarkväll.
Har även bestämt vad jag ska lägga en del av mina jobbpengar på i höst. OG är extremt fint på hösten så ska göra allt för att kunna åka dit och uppleva det.
You stay classy America

finally

Igår lyckades jag äntligen springa på 12.58. Jag var med lite mer i starten än vad jag brukar vara och det gav mig ett annat självförtroende under loppet vilket var väldigt skönt att få känna på. Riktigt bra uppladdning inför nästa helg när vi åker på Världsungdomsspelen!
Men först ska vi avklara en veckas jobb på Restaurang Tipshallen. Fy vad det hade varit skönt med en sovmorgon!! Men om jag ser rätt i min kalender så är jag helt ledig nästa helg, riktigt skönt!
You stay classy America

äntligen ledig, men..

jag har så svårt att sitta still. Känner att jag borde röra på mig men samtidigt så ska jag ju tävla imorgon. Har sett 2,5 avsnitt av Tre Kronor redan idag sen jag slutade jobba.
Hade fullt upp hela dagen och hann inte äta nånting så jag var dum och köpte lite godis efter.. när jag kom hem åt jag quinoa och kycklingcurrygratäng och sen godiset. Men men, man lever bara en gång så man måste ju passa på och njuta lite också?!
Nu ska jag nog ta och fixa en sallad inför imon. Bacon, spenat, gurka, paprika och morot.
You stay classy America

jobbvecka 1

Nu har jag äntligen jobbat min första vecka av 6st på restaurang Tipshallen. Det är ett helt okej jobb med väldigt bra arbetskamrater. Börjar dagarna med att städa ute i restaurangen, hjälper till med att skära grönsaker, packar mat som skall skickas till företag och sen står jag i kassan och tar betalt av alla lunchgäster. Går ganska smidigt nu när man kommit in i det.
Imorgon hade jag velat vara helt ledig men är så snäll och hoppar in på Runners Store. Jonas har blivit pappa och ingen annan kan men vad gör lite extra pengar? Har sovmorgon, börjar ju inte förrän 10.. bättre än 8!
Ska inte gå upp före halv nio imon för det är tävling på söndag och då lär vi åka runt 10 halv elva.
Inledde helgen med träning, lite explosiva övningar inför tävlingen och om ett par timmar ska jag cykla och möta upp Elin och Frida. Vi ska cykla ända ut till Elin och bada trots vädret.
You stay classy America

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0