överraskning

När jag vaknade idag kände jag att jag vill att mamma skulle komma ner och hälsa på nu när jag är skadad. Vid halv ett när mamma skulle komma ungefär kom även karro hit på kaffe. Jag och Karro stod och pratade när jag plötsligt ser en hund bära sitt gosedjur precis som Sigge. Och sekunden efter ser jag att det är min fina lillebror som kommer och bär på sin valp. Mamma, pappa OCH Sigge på besök på samma gång. Glädjetårarna rann nerför mina kinder och jag glömde för en stund bort min ömma baksida.
Sigge var modig och vågade åka bil hit för första gången sen jag flyttade.

När mina föräldrar snällt åkte och handlade mat åt mig passade jag och Sigge på att gå en liten runda och sen mysa i min lägenhet. Önskar han kunde vara här jämt.

Tack världens bästa föräldrar för att ni överraskade mig idag. Ni kunde inte gjort det bättre!!!

Dags att börja om från början..

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Nu ligger jag hemma i min säng med vänster ben i högläge. Sprang 60m försök idag och det gick inte bra men tog mig till b-final. I finalen drog baksidan ihop sig och jag föll ihop mitt i loppet. Tur i oturen så var Elli framme fort och tryckte på baksidan. Men jävlar i havet va ont det gjorde när det hände! Och har gjort hela dagen.. Nu gör det också ont men har lättat lite som tur är. Jobbigt är bara att det gör ont även när jag är still emellanåt..

Just nu känns det väldigt motigt men ska försöka få en tid hos min sjukgymnast på måndag och få min dom.. Är muskeln av? Grov sträckning? Eller vad är det?

You stay classy america

i Linköping

"inte varje dag man får skeda med en kines". Ida får dela bäddsoffa med Yongan haha! Och jag delar stor luftmadrass med ingela. Hoppas jag lyckas sova.. Tydligen snarkar hon mycket.

nu är det nära

Vad skulle jag göra utan dig? Nu har jag städat hela lägenheten ordentligt. Alltid skönt att komma hem till en nystädad lägenhet så imon kväll kommer jag vara glad att jag städat. Har även packat det mesta inför resan i eftermiddag. Vi ska åka till Louise i Linköping och sova där, sen imon är det tävling i Norrköping. 60m och 4x200m är det som gäller. NERVÖS.se! Men det är bara att försöka fokusera på vad jag ska göra och köra! You stay classy America

something to die for

Har i två dagar undrat varför jag inte kommer in på min blogg.. Kan bero på att jag glömt bort att jag bytte inloggningsuppgifter. Haha!

Idag har jag och min projektgrupp suttit och planerat inför juniorlandskampen. Spännande utmaning vi har åtagit oss!
Även sista startpasset är genomfört inför helgen och ett styrelsemöte med Smålands friidrottsförbund.

Nu har jag precis druckit en kopp te och tittat på Den hemlige miljonären. Inspirerande program!

You stay classy america

the final countdown

Har precis druckit en kopp te och tittar på tv. Dagen har varit ganska lugn och som avslutades med ett sprintpass. Kändes ganska bra. Det var sista sprintpasset inför lördagens premiär!
Såg startlistan innan.. Snabbt måste jag springa och det ska jag! Första 60m-loppet på tre år. Spännande

You stay classy america

tacopaj

Kvällen igår var trevlig men segt att köa i en timme. Vi gick kanske halv ett så man har inte varit så trött idag.

Satt med karro på bibliotekets fik i över två timmar innan och drack kaffe och pratade. När jag kom hem städade jag och lagade tacopaj som jag just ätit av. Blev riktigt god! Sallad och vatten till det samtidigt som jag tittade på nya Big Bang-avsnitt.

You stay classy america

Idioti

Idag hade min tränare fått för sig att jag skulle jogga till träningen. Kändes som ren idioti innan jag började.. Och det Kanske inte låter så jobbigt men jag bor på campus i Växjö och har sisodär 5-6 km till träningen (känns som att ta sig genom hela stan). Det gick väldigt bra dock och behövde bara stretcha mina vader en gång!

Efter träningen har jag och karro lagat mat. Fläskfilé i honey glaze och rösti och sallad till + vitlöksdressing. Mätta blev vi men plats för godis finns det alltid?!

Dags att sova. Imon har jag sovmorgon!! Har inte träning förrän 16.15 och sen är det sivans som gäller.

You stay classy america

en månad senare

Bättre sent än aldrig säger dom..

Tiden går fort och nu är det redan 19 januari. Jullovet är slut och det börjar bli vardag igen. Plugga, träna, äta, sova.
Träningen går bra och nästa helg är det tävligspremiär. Äntligen! Första inomhussäsongen sen 2009.

Idag hade vi vattenpass 06.30-07.30. Efter det har jag hunnit med julklappsfrukost med Elina, plugga och städa. Så nu sitter jag i soffan och njuter av en kopp kaffe och lite choklad. Tyckte jag var värd det. Ikväll har jag tvättid också.. Gäller att passa på när man väl har tid.

You stay classy america

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0