helgen ska spenderas i Nässjö

Goddag gott folk!
Igår var vi i Karlskrona på studiebesök på ett Health Center, riktigt intressant. Men vissa ställde ju extremt mycket frågor och helt sjuka frågor. Vi andra skämdes ihjäl, igen!
När jag kom hem från Karlskrona så vilade jag en stund och sen traskade jag bort till gymmet men hade extremt ont i musklerna ovanför hälsenan så kunde inte springa.
Idag skulle jag sova ut men vaknade av mig själv tio i nio. Låg kvar en stund och sen gick jag ut på den dagliga morgonpromenaden. Kom hem, åt frukost och började packa. Ska hem till Nässjö ikväll och ska spendera den med mina fina päron, träffa Lisa och Axel och min älskade älskade Sigge. Ska även försöka få in en dejt med mina små killar Liam och Noah.
Nu ska jag umgås med min fina sambo innan jag åker hem.
You stay classy America

lite bilder

Hittade lite fina bilder
London 09
Ayia Napa 09
Min brandman
Puss
Alla i USA trodde att jag hette Marlin när jag presenterade mig
Vallbohagaläger. SMÅ
Partysigge
Mys
puzzle!
Röda mattan i Stamford
Blev många bilder men mamma nu har du något att titta på!
En del har du kanske inte sett.
Puss till dig annaa
You stay classy America

tisdag

Ännu en dag med plugg och träning. Vi pluggade till två-tiden och sen stressade jag och Encke hem och sen upp till vallen så vi var där strax efter tre. Det var faktiskt ganska skönt att cykla idag för det var ingen motvind på vägen dit. Första gången på riktigt länge.
Ikväll är det XL-galan på tv (alltså friidrott) så jag har något att göra i alla fall trots att jag kom hem så tidigt från träningen idag. Snart kommer Hanna hem och ska fixa köttfärssås till mig. Gotttt
You stay classy America

äntligen

Äntligen kändes kroppen bra när jag tränade idag. Det var första gången sen jag skadade mig. Jag hoppas det håller i sig nu. Jag kom på idag att jag har lovat mig själv en sak till ett visst datum så nu är det bara att sätta igång.
Ikväll är det äntligen premiär av nya Ullared, det får man inte missa.
Det blev lyckat i lördags när jag och Hanna hostade fest. Vi hade roligt och det kanske blev lite för mycket dricka. Men det går ju så långt mellan så det gör inte så mycket.
Skypade och hade videosamtal med Lotta idag. Första gången jag såg henne sen augusti, riktigt kul att ses men ändå fyy vad tufft. Vill åka på en gång.
You stay classy America

take me back

Idag började jag dagen med att läsa ett mejl från bästa Anna. Vad glad jag blev när det kom ett oväntat mejl sådär!
9-12 var det skola idag och det var en polis som föreläste om konflikthantering. Var kul och intressant och givetvis ska "henke" i klassen dra några historier om sig själv som alltid. Varje gång hon räcker upp handen för att säga något går det som ett sus i klassrummet och alla hoppas att hon inte ska säga något pinsamt, men det blir det ju alltid. Alltid något oväsentligt om sig själv som ingen har frågat om att få veta något om. Och idag sa hon att hon inte förstår varför hon inte alltid kan samarbeta med vissa människor, men om hon hamnar i liknande situationer väldigt ofta kanske hon får börja spekulera i att det kanske är henne själv det är fel på. När ska hon inse?!
Aja, efter lektionen gjorde jag, Encke och Kallebäck klart en poster för lektionen som är på måndag. Efter det blev det lite Big Bang Theory hos mig. Ikväll har jag och Hannis varit ute och gått runt sjön, kallt men skönt.
Fick också ett samtal från Magnus på Runner Store och jag fick jobbet!! Ska provjobba om ett par veckor, så det känns riktigt bra!
Skulle hängt med Encke ikväll men han kände sig hängig så han laddar batterierna för festen imon. Så det blir en kväll framför datorn och tvn för mig, men har varit ganska mkt denna veckan så kommer nog somna rätt tidigt. Vattenpass 06.30 igår och skola 9 idag.
Fick en bild av Ulrika härromdagen på Gabbis vilket fick mig att längta tillbaka ännu mer. En kväll som den här när man sitter själv hemma och man stannar upp och tänker lite extra blir det extra jobbigt att jag faktiskt inte kan träffa mina killar och familj där borta. Jag trodde jag var klar som au pair men tror faktiskt att jag skulle kunna tänka mig att åka tillbaka.. konstigt nog. Funderar ju på utlandsstudier första terminen i trean så får se vart jag vill åka, kan i princip välja och vraka vart jag vill. Men New York och OG är mina favoritplatser.
Mamma och pappa, kan vi inte ta en sistaminuten?! Vill åka NU!
You stay classy America

thursday

Igår var städerskan här och idag har kocken varit här, vilken lyx! (alltså jag)
Dammade och grejade igår och nu har jag just gjort fyra matlådor med thaikycklinggryta.
Man hinner med mycket när man går upp 05.55.. Hade vattenpass idag igen. Sprang i vattnet i ca 40 minuter igen. Det krävs sån teknik och det är extremt jobbigt. Trodde inte man kunde svettas i vatten?!
Skämde även ut mig direkt när vi började, antar att inte ni heller är förvånade. Jag sa till Ingela att det var kallt i vattnet och trodde det var hon som svarade mig (jag simmade och såg inte) men det var en av de som jobbade i simhallen. Hon sa nej det är inte kallt i vattnet och jag sa lite halvsurt, ja men då kan du väl hoppa i själv då och så var det något mer. När hon hade gått vidare börjar Ingela bara skratta åt mig och sa att det inte var hon som svarat mig.. haha.
Efter vattenpasset åt vi frukost på Hennings konditori. Som efterrätt delade jag och Elin på en semla.
Sen åkte vi alla tre till skolan för att lyssna på Emma när hon presenterade sin c-uppsats.
Nu sitter jag här i soffan och väntar på att klockan ska bli tre så att jag och Encke ska upp till vallen. Håller tummarna för att Wiberg kan skjutsa dit oss. Är sååå trött på vinden som bara är motvind hela hela tiden. Kommer ju ingenstans.
You stay classy America

dugga

har hänt en del i livet sen jag skrev senast.
har pluggat mycket inför duggan som är på tisdag. har gjort klart två uppgifter som ska in på måndag. har kommit igång med rehaben igen, lite framsteg på den fronten.
jag har även varit på arbetsintervju och jag hoppas han ringer tillbaka snart och att jag får det! annars vt jag inte vad jag ska göra i sommar mer än träna och tävla.
sitter här ensam hemma i fotöljen och sjunger lite innan jag ska gå och sova. imorgon blir det plugg och träning. ska klara den där nedrans duuugan men det är svårt fast det är intressant. men det är så mkt text att läsa..
ikväll körde vi aerobicstriptease, jag kollade på för jag ville inte riskera att sträcka baksidan mer. satt och skrattade konstant i en timma.
snart kommer min fina anna hem
hoppas också att jag snart får träffa lotta. det är jobbigt och konstigt att ha sin närmsta så långt bort
och jag hoppas ett par grejer blir som jag vill
you stay classy america
my love, i miss you

hopp om livet

idag är första dagen på en vecka som jag har hopp om livet.
har varit sjuk en vecka och det är först idag som jag kan säga att jag mår "bra".
ska bli riktigt skönt att åka tillbaka hem till växjö imon.
hoppas jag kan komma igång med träningen snart också.
you stay classy america

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0