Onsdag



My future husband

Fiklampa

Överskriften är till min mor :)

Dagen började med att ta två av mina favoriter till skolan. Sen cyklade jag bort till gymmet. Sprang en femma och sen gick jag i den där extreemt jobbiga step maskinen. Alla ni som har sett en sådan på ert gym, MÅSTE prova. Man svettas enormt och det är jooobbigt. Sen blev det dusch och hem till min minste man. Vi läste böcker och lekte. Sen sov han medans jag kokade soppa och broccoli.
Skypade även länge med min fina vän Lisa idag. Vilka planer vi har! Jag lääängtar!

Ikväll var det au pair-möte. ZUMBA! Och fy vad kul det var. Svett, skaka, svett, skaka och hoppa, dansa och ja allt. Nu måste jag faktiskt göra det på gymmet också. Skiter i att folk kommer se. Dansa ska jag. Är man inte 21 får man dansa där man kan. Haha.

Imon ska jag springa milen igen. Ska bli skönt!
Igår sprintade jag runt Tod´s Point, vet inte vad som flög i mig. Fort gick det och när jag kom i mål så var jag död. Riktigt skön känsla. Som Peter alltid säger. Du måste våga bli trött! Och det var jag!

Nu ska jag läsa lite i min bok sen ska jag sova.

You stay classy Sweden

Jag förstår inte

.. vad USA har för konstig inverkan på mig.
Herregud säger jag bara. Och nu finns det ingen återvändo.
Men det är hemligt så ni får inte veta förrän uppdraget är utfört ;)

You stay classy Sweden

En vecka, igen..

Förlåt min trogna läsare (mor och far) och kanske Helena och Anders. Det är väl er jag vet som läser. Haha.
Men jag använder mest min Ipod för att kolla mejl och facebook och så glömmer jag att jag har en blogg att skriva.

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min älsklings födelsedag :) 10 år. Tiden går sååå fort!

Jag hade kanonkul förra lördagen när vi var ute. Kom in på båda ställena igen och vi öste. Ja herregud..
Mådde dock inte lika bra dagen efter, jag vet inte vad det är med USA för så var det aldrig i Sverige.
Men dagen efter så vaknade jag tidigt ändå, gick och åt frukost på ett Diner med Lotta (pannkakor!), sen drog vi till mallet, åt soppa och sen avslutade vi dagen med film hos mig (Stieg Larsson).

Veckan som gått har flugit förbi som vanligt. Men veckans bästa och ja, det bästa sedan jag åkte har hänt. Lisa har skaffat skype! Och fy vad skönt det är att prata normalt igen och inte bara massa mejl. Men nu är det inte många veckor kvar min fina vän!

Igår sprang jag en mil på 47,57. Det var tydligen jättebra. När det är över 800m är jag helt bakom flötet men frågade Peter vad han trodde att jag skulle kunna springa på och då säger han en timma.. eller du har ju sprungit en del nu så jag säger 56 minuter. Hmn jag vet inte vad som har hänt med mig. Har varit superförkyld och allt men det går tydligen efter det också.

Idag blir det ungefär samma som förra söndag. Dock ingen huvudvärk och illamående.. haha. Ska möta upp Johanna snart för att ta oss till gymmet och träna. Men lär få ta taxi eller något idag för det regnar. Inte jättekul att gå i! Sen blir det frukost, shopping, soppa och film!


Födelsedagsbarnet kommer här..






Hatt, paket och leverpastejskex. Vilket party han har haft!
Min paket lär komma på måndag


Och ni mina kära, jag saknar er mer och mer faktiskt. Men snart

You stay classy Sweden

Glömde

Blev stretchad av Menelik idag och det var ju allt annat än skönt! Trodde verkligen rumpan skulle hoppa av och att vaderna skulle spricka.
Och Karro, han är över 40. Haha! Sa att han hade en svensk beundrare, blond och blåödg. ;)

Otur

Island verkar verkligen inte ha turen på sin sida. Först blev ekonomin hur dålig som helst och nu har en utav deras vulkaner fått utbrott och sprutar ut aska från fem olika ställen vilket gör att man inte kan flyga med flygplan över Atlanten längre som är ett av världens mest traffikerade (stavning?) ställen. Och sist detta hände var det förbannade molnet kvar i två år. Jag hoppas verkligen det går att flyga i sommar så man kan komma hem.

Över till annat. Igår fick jag nya möbler till mitt rum. Tre byråer som är jättefina och mitt rum blev jättefint :)
Nu är inget på golvet och det är välstädat och fint. PLUS att jag vet vart jag har allting. Haha.
Så det tog hela min eftermiddag/kväll igår men det var det värt.

Idag jobbade jag några timmar på morgonen och sen stack jag till gymmet. Sprang 5km och körde diverse styrka. Börjar faktiskt se resultat. Eller det har jag kanske gjort för längesen men det har gått snabbt nu det sista!
Ikväll ska the three-men wolfpack ut i Stamford och härja. Först kommer Johanna hem till mig och vi ska göra oss iordning elelr det är visst om 40 min.. och sen drar vi till Lotta och myser lite. Sen drar vi iväg!
Jag hoppas det blir en kanonkväll, men med dem har man alltid kul!

You stay classy Sweden

Vart ska man börja?

Som sagt så drog vi ju till Florida. PARADIS är väl det bästa ordet att beskriva stället med kanske.
Turkost vatten och kritvit strand. Mums!
Har lärt mig en sak, åk inte gokart i kjol.
Och jag insåg även att min rädsla för ormar är inte på låtsas, jag såg en död liten orm som en man höll i handen och jag var väldigt nära att spy!

Och igår kväll säger Marit att ja imorgon ska ju skatten vara betalad. Och det hade jag helt glömt bort. Men efter några tårar och hjälp löste det sig. Måste dock åka och skaffa ett Social Security number imon (personnummer) så jag kan fylla i den helt. Måste även ha det för att kunna betala.
I början när jag kom hit sa de att jag troligtvis skulle behöva ha det för att skaffa ett bankkonto men det kunde jag ändå så jag skaffade aldrig ett SSN. Men det kommer lösa sig det också. Det värsta är ju gjort. 358 dollar blev det att betala.

Hade bara Mr. G idag så vi har varit ute nästan hela dagen för vädret var kanon. Sen ikväll vid åtta när jag slutade åkte jag och plockade upp Marit och vi åkte till gymmet. Sprang 5km på min snabbaste tid idag, springer nog dock snabbare ute så måste kolla det nästa gång, men nu ska det ju regna i några dagar..

Aja här kommer lite bilder i alla fall. Vet inte vad jag ska skriva mer just nu, plus att jag är trött och har torra läppar.


Låter bilden tala










Någon gillar glass




Menelik är gaanska stor. Eller? Jag försöker verkligen göra mig stor men lyckas inte så bra.
Han är PT på gymmet och stretchar mig ibland. Och ja, jag skriker och gråter där också..


Ja, jag lever

Jag hade en fantastisk vecka när mina föräldrar var här! Vi lekte turister och gjorde massa roliga saker. Jag såg mycket mer av New York än vad jag trodde att jag skulle göra under mitt år här. Turistbussarna är väldigt bra.
Fick fina födelsedagspresenter och sånt dära :) Taack!

Nu är det lördag och de åkte hem i tisdags. Veckan har gått snabbt med jobb och träning. Har sprungit med Lotta för första gången i mitt liv, haha säger jag bara. Jo men det gick bra men hon kanske orkar "lite" mer.. men kul var det att springa med någon för en gångs skull.

Igår skulle vi ha picknick hos Lotta men jag var inte välkommen förrän sju även att jag var klar halv. När jag kom dit hade hon och Johanna satt upp ballonger i Lottas lägenhet, tänt ljus och lagat tacos!! Efteråt åt vi en god chokladtårta som de hade köpt! Tänk vilka fina vänner man har :)
Idag fyller man då 20 år. Blev väckt av min fina värdfamilj som kom med tårta och sjöng! Fiina presenter fick man också, de är allt för snälla!
Nu sitter jag här i sängen och funderar på om man kanske ska prova sina bikinis eftersom jag faktiskt drar till Panama City Beach om ett par timmar. Har packat det mesta (till och med passet mamma), bara lite smågrejer kvar!
Vi återkommer till CT på onsdag.

Ha det trevligt gott folk

You stay classy Sweden

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0