29 oktober

Har haft mycket att göra antar jag eftersom jag inte har hunnit skriva  blogg på ett tag.. sen tycker jag inte att det är så roligt heller så det kanske är därför också.
Veckan har gått snabbt igen. Jobb, träning, Josh, Lotta m.m.
Igår var jag på världens tråkigaste "fest". Det var genom organisationen som jag är här med.. det var så sjukt pinsamt. Komma dit utklädd, 15 pers i rummet och lyset på. Jippi..

Idag började jag jobba vid 15 och det var väldigt skönt. Men en man vid namn Josh ringde och väckte mig kvart över elva.
Åt ltie frukost, åkte och skulle hålla Toby och Vanessa sällskap på deras lunch i Greenwich men jag ahde bara pengar för att stå en timma så jag gick i affärer en stund i stället. Så jag passade på att köpa en bh, haha..
Och på vägen hen gjorde jag nästan en Anna.. (enligt mamma).
Jag insåg att bensinen var nästan helt slut. Jag som inte ens kan tanka i Sverige, fick leta efter ett ställe där man får full service. Kom ihåg att vi faktiskt har en sån mack här i Old G så jag åkte dit. Då frågade mannen vilken bensin det skulle vara i bilen och hur ska jag veta det? Tur att jag inte hade blont hår just nu.. då hade de nog haft extra roligt åt mig. Men de verkade inte skratta åt mig, de var nog vana. Haha.

Killarna hade simlektion med Josh idag och när vi skulle dit var det världens trafik plus att Olivers lärare släppte ut dem senare än vad hon skulle så vi var givetvis sena. Men sen hade de kanonkul i vattnet och efter det fick de äta på Mc Donald´s och då var de nöjda! Jag jobbar fortfarande, men sitter vid tvn och tittar på CSI. Kom just på att jag har glömt att se veckans Bonde söker fru avsnitt så det ska jag spendera min kväll med.
Hoppas allt är bra där borta

You stay classy Sweden

för övrigt.. imon efter 6.30pm är jag ledig till onsdag morgon :D

22 oktober

Nu är barnen i säng och jag sitter i soffan och tittar på Fullt hus. Har inte sett den serien på jättemånga år. Kul att det är tmassa goldenhundvalpar med i avsnittet PLUS en mammagolden. Gör ju inte längtan efter en valp mindre.. 

Tog konstigt nog en löparrunda idag också.. sprang en runda i Old G och sen till gymmet, pratade med Josh en timma eller något, stretchade lite med form rollern och sen sprang jag hem.Tycker inte om att springa med träningsvärk. När jag kom hem tittade jag färdigt på Bonde söker fru, kan inte säga något annat än Roger Karlsson, vilken man! Haha
Mamma jag hoppas du har tittat tills imon så vi kan diskutera det, livets serie!

Imon jobbar jag mellan 8-14, sen är jag leeeeedig! Blir att löpa till gymmet och sen hem. Och kvällen kommer att spenderas med Lotta och vi ska ha taco-mys :) Har saknat tacos!

jag saknar er där hemma

you stay classy sweden


21 oktober

Skulle vilja göra min blogg lite snyggare, men jag har inte en aning om hur man gör. Anna? hur har du gjort?

Dagen har varit bra som vanligt. Hade ju sovmorgon till 12.30 idag vilket innebar att jag sov till 10.30 och sen sprang jag min runda på 40 min. Idag kändes den tom som 40 min för jag har sån träningsvärk i skinkorna, baksidorna och i bröstmusklerna. Jobbigt att man ska känna av träningsvärken i bröstmusklerna när man springer..
Sen var det dags att hämta William i skolan och därefter gick vi till Olivers skola för han hade early release idag, sen lekte de på lekplatsen i ca 1,5h. Och när vi kom hem så lekte de med grannarna hela tiden tills föräldrarna kom hem. Dock lagade jag makaroner och korv till dem som de knappt hann äta för de lekte så mycket.
När föräldrarna kom hem så fick jag låna bilen och så åkte jag till gymmet. Blev "bara" 20 min på den jobbiga cross trainern idag och sen körde jag bål och mycket hopprep. Det ena hoppreper är för långt och det andra är för kort och det är väldigt irriterande.
Borde egentligen sova nu men jag kan inte. Har försökt i över en timma, så jag täntke att jag kan lika väl passa på att skriva här.

Imorgon jobbar jag mellan 9-11, och från 16.30 och framåt. Ska försöka laga mammas älskade pastagratäng imon. Jag hoppas verkligen jag lyckas för det är sååååå gott!

För övrigt så flög Obama över Old Greenwich idag. Jag blev livrädd och flög ut när jag hörde alla helikoptrar.. och då sa en av männen osm bygger våran altan att det var presidenten som svävade förbi. När jag sa att jag trodde det var krig, skrattade han och klappade mig på axeln. Haha..

Skulle gärna vilja se lite resultat snart.. tack!

you stay classy san diego

20 oktober

Måndagen flög förbi och det var väldigt skönt med sovmorgon. Gick upp vid 10 och sprang en lång löparrunda på 40 min! Sen på kvällen blev det ett pass på gymmet och sen blev jag hämtad av Blair och så åkte vi och träffade fyra andra tjejer på en japansk restaurang i Greenwich. Supergod mat och vi hade jättetrevligt! Sen åkte vi hem till Taylor och hennes giiigantiska hus. Där träffade jag även min nya vän Tack, deras Golden Retriever. Han somnade i mitt knä.
Idag har jag varit väldigt trött. Åkte till gymmet mitt på dagen och sprang och körde lite bröst och bål och marklyft. Har jobbat ikväll men det gick kanon. Spelade massa UNO med William.
Nu ska jag titta på första avsnittet av True Blood och seom det är något att ha och så ska jag äta ett äpple.
Imon börjar jag halv ett, underbart!

you stay classy sweden

18 oktober

Idag var det typiskt söndag och höstväder.. det har regnat och varit grått och blåst.
Men min dag har inte varit dålig alls. Jag åkte till Greenwich vid 12 och träffade Anna. När vi träffades på stationen kom vi fram till att hade suttit på samma tåg i tre stationer och att hon hade kunnat gå av i Old Greenwich, haha.
Väl i Greenwich bestämde vi oss för att åka till City istället. Men eftersom vi hade gått av tåget så fick vi vara snälla och vänta i 1,5 h på stationen men det gick fort för vi pratade om typ allt.
Inne i city var det svinkallt och vi hittade Cosí som vi åt på och det var smarrigt. Sen spatserade vi vidare till Times Square där vi gick in i lite olika affärer. Men roligast var på Sports Wear när en kille gick fra mtill Anna och började prata. Jag gick dit för att höra vad han sa och han frågade om vi hade varit ute nått, men jag sa nej för vi är bara 19. Han blev chockad av vår ålder och frågade vad vi gör när vi är lediga. Då svarade jag att vi är på gymmet varje dag och så tar vi hand om barn nästan hela dagarna, haha. Ja det syns ju att ni håler er i form sa han då, haha. Men ni kanske kommer förbi här någon mer dag? Och då kanske vi typ kan gå ut eller så.. och kanske på en...... date? Haha då bröt vi ihop och gick.
Vi hittade då en ny klädaffär som ska öppna som heter Nygård. Stört. Mitt inne i NYC, en affär med Annas efternamn.
Vi satte oss en stund på Starbucks och drack kaffe och sen gick vi tillbaka på stationen.
Jag tog mitt tåg och Anna tog sitt.
På vägen hem från stationen i Old Greenwich gick jag in på CVS och köpte hårfärg.. så nu sitter jag här med färgen i håret. Det ska bli intressant att se hur det blir när jag färgar själv.. Men jag orkar inte lägga ut 800 spänn på det en gång till innan jul. Jag ska köpa mig en Amazon Kindl och så har jag en del julklappar kvar att köpa.

Förhoppningsvis kommer snart Lotta hit och gör mig sällskap. Är ensam hemma till tio..

you stay classy sweden

17 oktober

Jag trodde att det skulle bli en ganska tråkig dag, men så blev det inte.
Började dagen med att prata med mor och far. När vi hade lagt på så ringde Lotta och frågade om vi skulle åka till Stamford Mall och shoppa och det är jag inte sen att ställa på, så en timma senare satt vi på tåget till Mallet. Resan tog väl sisodär 5 min och sen fick vi gå lite. Köpte först ett par jeans och en vinterjacka för 40 dollar sammanlagt vilket jag tycker är gaanska bra. Sen köpte jag ett par jättesnygga stövlar för 75 dollar och det var de värda! Så nu behöver jag inte köpa särskilt mycket mer.. har en del julklappar kvar, måste köpa en Halloween-kostym, och sen nånting till juldagen.

Om 45 min börjar jag jobba, kommer nog va ganska lugnt tror jag. Killarna var uppe tidigt som vanligt och härjade, skrek och lekte så de lär bli trötta tidigt. Så det kommer bli TVn för min del ikväll och läsa i min bok Man & Wife.

Imon ska jag leka med Anna :) :)


you stay classy sweden


Glömde skriva innan att Marieke har gjort det roligaste jag har hört på länge. Hon hade varit i Greenwich och skulle åka till Old Greenwich. Hon trodde att tåget hon var på skulle stanna i Old Greenwich, men nej det körde direkt till Stamford så hon såg Old Greenwich skylten flyga förbi.. så när hon väl gick av i Stamford frågade hon en konduktör om hon satte sig på rätt tåg nu och han svarade ja.. Men hon hamnade ändå i Greenwich.. gjorde samma sak igen och hamnade i Stamford. Detta gjorde hon sisodär 6-7 ggr. Så när hon gick på tåget för sista gången sa konduktören, var det inte du som frågade efter Old Greenwich för över en timma sedan? Hahaha.. Resan tog totalt 1,5h som egentligen skulle ha tagit 7 minuter. Bra jobbat! Slår nog tom Annas bullar ;)

16 oktober

Dagen har inte varit särskilt händelserik. Har jobbat en timma eller något för jag är fortfarande inte frisk..
Hittade William i tv-rummet här nere idag och han stod på bordet och gav järnet till Black Eyed Peace, haha.
Vissa saker har fått mig att känna mig som världens sämsta människa.. och jag vet inte alls hur jag ska lösa detta. Skulle gärna ha lite tid på mig men.. I´m not a fucking dog so I´m not just gonna sit here and wait. Aja..

Imon har jag varit här i två månader. Två månader ganska länge men det känns faktiskt som om jag har varit här längre. Häftigt att man kan anpassa sig så fort till en ny familj och verkligen trivas så oerhört bra. Och om två månader är jag redan i Sverige igen. Min andra månad här har bara flugit fram så jag antar att jag snart står helt ensam på Newark och ska hitta rätt plan. Det är något jag Inte ser fram emot.
Men det ska bli underbart att få träffa alla. Lisa, mamma, pappa, Sigge, Jossan, syster, Joacim, jag saknar er vääldigt mycket. Klart jag vill åka hem för att träffa er men det hade varit bättre om ni alla hade kommit hit istället för ni skulle också älska det här!

Kvällen spenderas med Tom Bergeron i 4h vilket är ganska underhållande. Nu är det tråkigt nog bara 1,5h kvar.
Imon blir det Pumpkin Patch, fika och mys med Marieke och jobb på kvällen.
Skulle verkligen vilja träna men det är nog inte värt att riskera det.. kan ju få förstorat hjärta och grejer och det låter inte så lockande. Så jag får nog vara duktig och vänta till måndag.

you stay classy sweden

15 oktober

Har visst gått en vecka sen jag skrev sist..
Helgen i Washington var toppen och jag fick se väldigt mycket som jag aldrig trodde att jag skulle se. Jag har verkligen världens bästa värdfamilj! Tack!
I tisdags blev det ett långt löppass som gick väldigr bra faktiskt. Och på kvällen blev det gymmet.
Igår kväll var det bootcamp igen, men vaderna är som de är så det gick inte bra alls..
Sen i natt så vaknade jag av att jag var äckligt torr i halsen och jättetäppt i näsan.
Min värdmamma har varit snäll och låtit mig ta det lugnt idag så jag fick tre gossip magazines, har tittat på Bonde söker fru och några CSI-avsnitt på eftermiddagen/kvällen. Just nu tittar jag på Grease.
Jag har inte hemlängtan men när man är sjuk vill man bara vara "hemma".
Och oturligt nog har jag blivit mer förkyld under dagen även att jag bara har tagit det lugnt. Jag hoppas att jag mår bättre imon. Har ju min lediga kväll imon och på lördag är det Pumpkin Patch i Old Greenwich och jag ska träffa Marieke och på kvällen är det jobb, och på söndag ska jag leka med Anna. Så jag har inte tid att vara sjuk.

Har lite beslutsångest.. ska försöka komma på något bra.


You stay classy san diego

8 oktober

Igår var det som sagt bootcamp. Fick med mig Marieke och det gick toppen även om vi var väldigt trötta efteråt.
Idag sprang jag bort träningsvärken till gymmet, sen körde jag armar och axlar för första gången sen jag kom hit. Men gör jag som Lotta säger blir det nog bra, haha.
Nu sitter jag och tittar på A walk to remember. Tänker på Fillan när jag ser denna filmen bara för att vi sjunger Only hope nästan lika bra som Mandy Moore. Snart kommer Marieke hit och då ska vi titta på Grey´s Anatomy och äta popcorn :)

Imorgon drar jag och familjen till NYC, ska spendera natten på ett hotell och på lördag morgon drar vi till Washington och kommer hem på måndag kväll! Kommer bli toppen
Mitt önksemål för helgen är att få träffa Obama, men de sa att det kommer bli svårt.. illa.

j


tack mamma och pappa för att ni är världens bästa föräldrar! utan er hade det inte gått så lätt som det gör här borta. vi ses om 9 veckor!

you stay classy san diego

onsdag

vilket innebär att det är bootcamp ikväll
det är enooormt jobbigt
men jag älskar det


jag tycker inte om dig heller. du är bara avundsjuk och orolig för hur allt kommer bli sen..



you stay classy san diego

5 oktober

Igår var vi på en Pumpkin Patch i Easton, jag och familjen. Det var häftigt och något som måste upplevas. Så det var en mysig dag. Sen på kvällen blev det Superbad och Taken hos Toby med Josh och Kevin.

Idag började jag jobba vid 12 så det blev att löpa en runda innan det. Har inte hänt så mycket, så vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag och Lotta ska till gymmet ikväll för ovanlighetens skull.

Hoppas allt är bra där hemma

you stay classy san diego

Idag sprang jag till en annan "stad"

Låter ju helt sjukt. Som om jag är någon marathonlöpare, men nej. I USA är det så att alla städer och samhällen sitter typ ihop. Så jag tog löpet och sprang till mitt gym i Stamford som tog ca 15-20 min så jag är inte helt dum.
Sen sprang jag hem och nu sitter jag här.
Älskar verkligen att springa!
Om en timma ska jag möta Marieke på Arcadia (ett café) och ha mysigt. Sen i eftermiddag/kväll ska jag leka med Josh. Får se vad vi hittar på

you stay classy san diego

2 oktober

Dagen har bestått av jobb och shopping och jobb ikväll igen.
Men bara för att jag åkte och köpte varmare kläder och skor så har det ju självklart blivit lite varmare igen bara på några timmar.
Men det sjukaste idag är att jag blev erbjuden jobb efter ca 15 sekunder inne på en affär. Abercrombie & Fitch, där det bara jobbar snyggingar och de har modeller med bara överkroppar inne i affären.
Synd bara att jag inte får jobba med något annat detta året. Annars hade jag lätt jobbat extra där. Men det får vänta tills nästa år. Som det känns nu så kommer några år av mitt liv spenderas i USA. Det är verkligen ett land som måste besökas!
Och just det, det luktar så förbannat gott inne på Abercrombie & Fitch, skulle kunna bo där inne. Herrparfym så det smäller om det!
Vad som blev inköpt idag är: Ett par svarta UGGs (hatar dem, men Lotta säger att de är sköna och jättebra att ha här), sen ett par vad man nu ska kalla dem, svarta kängor heter det, två par skor för under 700 kr är inte illa! Sen blev det en kofta på min nästan nya arbetsplats (och den luktar deras parfym!) en tunnare höstjacka, en lång snyggare t-shirt, pulvervax, trosor och vantar. Letade efter strumpor på barnavdelningen på H&M, men de hade inte såna som de har i Sverige.. Så jag vet inte vart jag ska gå och köpa barnstrumpor..
Strumpor, vinterjacka och stövlar är vad jag behöver mer inför vintern nu men det får vänta tills jag åker till city!

Kan ju även tillägga att när jag skulle hem från mallet körde jag vilse. Har aldrig kört den vägen själv innan. Var på en väg som jag kände igen, men helt plötsligt hamnade jag i gettot som Josh visade mig att jag inte skulle vara i, haha. Men jag insåg efter ca tio minuter att vi har en navigator i bilen och då blev det genast lättare att se vart Main Street var..

Tycker även att Starbucks choklad var betydligt bättre idag, 8 av 10!
Nu blir det jobb om 20 min

you stay classy san diego

På korter jag fick av dem står det: We´re looking for cool, good-looking people to come and represent our brand. Haha

1 oktober

Hösten har hittat hit, tråkigt nog.

Igår var jag på boot camp och det var jobbigt men kul. Till och med värre än friidrottens torsdagsräningar inomhus, så då var det hååårt! Mina skinkor mår inte så bra idag.
Nya löparskor är inhandlade, testade dem på gymmet idag men imon får jag prova dem runt Tod´s Point.


Känner att jag äntligen är på väg mot det målet jag velat så länge och det känns underbart!




you stay classy san diego

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0