Intervaller

Spring inte 90% intervaller med folk som är betydligt snabbare än dig själv när du inte sprungit intervaller på två veckor! Vilken syra jag fick!!!!! Aj aj aj

Idag var det nån idiot som hade kört in i en lyktstolpe här på campus och släckt resterande stolpar vilket resulterade i ett becksvart stallvägen. Perfekt för mig som är mörkrädd!
Nu funkar dock ljuset igen men fick på träningen veta att en blottare härjar på campus. Ännu bättre... Idiot.

Nu har jag och Billy gått och lagt oss. Tidig morgon med dagis imon.

Sko-bilden: 35 vs 53. Lite skillnad


You stay classy

det blir inte alltid som man har tänkt sig

Idag körde jag och Billy våra vanliga morgonrutiner med promenad och mat/frukost innan jag gjorde mig i ordning och gick till skolan. MEN när jag väl var där tyckte jag att det var väldigt konstigt att min klass inte var på plats. Gick in och kollade skolmejlen.. jo visst, lektionen var inställd. Typiskt. Prioriterar inte att kolla mejlen innan skolan precis.. räcker med att göra alla andra tusen grejer. 
 
Idag har det varit lite snöflingor i luften. Men sen fick jag en bild av mamma på all snö de har i Nässjö så helt plötsligt kändes några flingor töntigt. 
Eftersom det inte blev nån lektion idag så fick jag mer tid till att köpa en ny säng till Billy. Han hade nämligen bitit hål i sin igår när jag kom hem från träningen..
 
Ikväll ska jag och Paul springa långa intervaller. Heja
 
You stay classy
 
 

gråttttt

Kan det bli mer grått än vad det är ute??? Nu vill jag ha snö och kallt! Det blir ju faktiskt december på lördag.
Varken Billy eller jag gillar att vara ute och gå i regn.
 
Mitt liv består fortfarande av Billy, plugg/skola, äta, träna, sova, jobba. Tiden går så fort hela tiden. Den här hösten har bara sprungit förbi. Kan inte riktigt fatta att det är december om bara ett par dagar. Vart tog dom andra månaderna vägen?
MEN när tiden går fort betyder det att Elli snart kommer hem från Australien. Även om det är vemodigt för dig att åka hem kompis så tycker jag att det ska bli superskönt att ha dig hemma!! Söndagarna är ju din och min dag och det var längesen vi hade en söndag ihop.
 
Idag har jag biffat på gymmet. Körde bänkpress. Dör efter treor på 40kg.. SVAG! Men tränar jag det kontinuerligt så kommer jag nog snart upp på 55kg igen som är mitt pers. 
Joggade även 3km och jag har faktiskt inte jätteont i höften nu efter. Superskönt! Imon blir det nog bara cykel och lyftning. Jag kanske inte kan springa alla passen än så får hålla mig till ett par / vecka.
 
Nu är det nog dags för mig att ta tag i disken. Alltid lika tråkigt. När jag flyttar ska jag köpa en diskmaskin!!
 
You stay classy 
 
 

7 månader

Det här med att ha varit skadad sen i april är ingen höjdare. Har haft ett par månader nu i höst som jag har fått träna på för fullt och det har gått väldigt bra! MEN jag ska inte sticka under stolen med att jag får riktigt ont i höften efter varje pass. 7 månader är en lång tid och jag är fascinerad över att jag inte har fått någon diagnos än.. 
Fick löpförbud förra veckan men testade att springa igår. Kände en annorlunda smärta och jag kunde absolut inte fortsätta. Det är inte lätt att tackla alla dessa motgångar hela tiden vill jag lova! 
Jag vet hur mycket jag älskar att träna friidrott när jag inte har ont och när man väl kan springa känns det så värt att fighta för det, för det är då jag mår bra, när jag springer så fort jag bara kan. Och träningsgruppen har blivit som en liten extrafamilj. 
Nu har jag en inbokad tid med en idrottsläkare nästa vecka och han ska skicka mig vidare på kontraströntgen. Hela processen kommer ta lång tid antar jag.. men så är det när jag inte fått informationen om att det finns en försäkring att köpa som ger mig direkt hjälp. 
 
Nog med deppande. Har tittat på några avsnitt Sunes Jul nu i eftermiddag. Det är egentligen förbjudet att göra innan 1 december tycker jag men jag kunde inte hålla mig! Tänkte gå ut och leka lite med Billy nu innan det blir för mörkt. Sen ikväll blir det cykel på gymmet.
 
You stay classy 

Glädje

Idag är ingen vanlig dag för idag är Karros födelsedag! 
Hon tyckte det var supergott med amerikanska pannkakor till frukost och som grädde på pannkakan så fick hon följa med och lämna Billy på dagis. Grädden var att vi sjöng för fulla muggar hela vägen tillbaka till skolan. Varken hon eller jag kan i vanliga fall sjunga inför någon men när vi två sitter i bilen släpper vi alla hämningar. Vi har ju "skådespelarröster" haha.
Annars har jag haft en värdelös föreläsning idag och sen pluggat lite med min grupp. 
Var även förbi Atteviks och pratade med chefen om framtiden.. ser nog ljust ut!
 
Jag blir helt galet glad av Billy. Han utvecklas hela tiden och han sprider sån glädje och kärlek. Vet att jag har skrivit det innan men han är bara för go! 
Idag sprang han till dagis och ville verkligen dit. En enorm lättnad och trygghet för mig! Nu efter dagis har han precis duschat. Det har alltid varit en utmaning men idag bara satt han där och lät mig tvätta honom utan problem. Antar att han börjar bli en stor kille nu och fattar att vissa saker är måsten och som man inte kommer ifrån. 
 
You stay classy 
 
 

GODKÄND

Kan ni tänka er? JAG lyckades få godkänt på ekonomitentan som vi hade för 1,5 vecka sedan!!! Ren lycka!!

Vi hade en vilovecka förra veckan med träningen men nu ska vi köra igång igen. Jag har dock några dagars löpförbud men jag vet att det inte kommer göra höften bättre. Ska säga till min sjukgymnast på onsdag att det Måste hända något nu! Ska försöka få en ny röntgen, en MR denna gången. Jag skulle inte få så ont om det inte var nått fel tycker jag..

Billy lyckades få i sig en bit av sin leksak för en dryg vecka sen vilket resulterade i att han spydde flera gånger förra veckan. Och i fredags var vi på djursjukhuset och han fick dropp hela dagen och gjorde kontraströntgen. På kvällen fick jag hämta hem honom och på lördagen gjorde vi återbesök. Men allt hade gått som veterinären ville så nu är han frisk och hemma igen. Jätteskönt!

I söndags var vi på första valpkursen. Superbra!! Önskar alla gick på det med sina valpar.

Billy har även börjat gå på dagis vissa dagar i veckan. Han gillar det mer och mer och det underlättar väldigt mycket för mig. Kostar 10kr/h! Lätt värt det även om det tar några min att åka dit

Bäst att sova. Imon ska jag bjuda bästis på pannkaksfrukost för Karro fyller hela 21 år!

Bifogar lite bilder varav några är på min strumptjuv. Han ser lagom oskyldig ut när jag säger till honom

You stay classy

söndag sunday domingo

Sitter i soffan och har en gosig kille i knät som käkar ben. Jag har haft en riktigt bra helg med tentafest, ladies night, Billy har kommit hem och två bra dagar på jobbet.
Nu har jag dock en svullen fot för jag har ett sår som har blivit inflammerat. Hoppas jag kan gå imon!

You stay classy

dålig dag

Vissa dagar är bättre än andra. Idag är väl inte en superdag precis. 
Tentan är imon och jag har noll ork eller motivation till att plugga mer fast jag borde. 
Jag har träning om två timmar så jag hoppas jag hittar lite energi och glädje där. Min träningsgrupp brukar vara bra på att ge det. 
 
You stay classy

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0