(skvaller)söndagsmiddag

Kvällen igår var lyckad och vi hade kul!
Två glas vin kan väl diskuteras.. Det var riktigt kul när jag och Hanna skulle sjunga till Commander, vi var dödssäkra på att det var den låten som spelades.. men wops, nej nej. Vi sa, den här låter sjunger vi alltid till! Haha pinsamt. Sen trodde jag att Karro tog massa bilder på mig så jag posade och fulade mig och efter ett tag
bryter hon ihop.. hon filmade! Det blev ingen bra film kan jag lova.

Idag har jag inte gjort mycket för världen. Städat lite med min abtronic på mig. Strax ska jag och Hanna åka upp till campus för en skvallerkväll. Alltså vår viktiga söndagsmiddag. Tacos står på menyn idag och jag är så hungrig just nu så det kommer bli riktigt gott! Och idag har vi även bjudit in herr Niclas Andersson för han har också en hel del att skvallra om, haha.

Vad skulle jag göra utan Hannis, Beccis och Karro?

You stay classy America



(i förrgår hade jag hela 13! besökare, yayy)

var det nån som sa fest?

Inatt vaknade jag och skulle titta vad klockan var. Vred då huvudet alldeles för mycket och vips så knakade det i hela huvudet och Malin fick nackspärr.. en grov sådan. Kundei nte lyfta huvudet från kudden. Så idag på morgonen efter 12,5! timmars sömn lyfte jag upp huvudet med hjälp av händerna.
Har varit på stan med min extramamma Hanna och har köpt Voltaren gel som jag ska smörja in med nu efter att jag har haft färdigt värmekudden på nacken. Det sitter på högersidan men kan inte röra mig åt nått håll med huvudet, så som tur är om man nu kan säga det, är att jag har det i mitten och inte är sned.

Nu sitter jag hos Hanna och väntar på att hon ska platta mitt hår eftersom jag inte kan göra det själv. Sen när vi är färdiga ska vi hem till Karro på föfest sen är det Sivans som gäller ikväll.
Ska unna mig ett par glas vin faktiskt.

Bild på oss kanske kommer om en stund, seriös bloggare som jag nu har blivit. Haha

You stay classy America

en dag full med plugg

Nu sitter vi här Hanna och jag, helt slut i huvudet efter att ha pluggat sedan klockan tio. Nu är den fem över tre men vi har en hel del kvar. Jag har lovat mig själv att bli klar med hälften idag, så jobbar på min andra fråga nu så jag får åka hem sen. Tänkte åka förbi ICA och köpa något som jag ha velat äta länge. Grillad kyckling med potatissallad och baguette. Är det fredagsmys så är det.
Blir en lugn hemmakväll med mig själv som det ser ut i dagsläget men det har jag ingenting emot.

Puss o kram från Malin och Hanna



You stay classy America

28 oktober - manifestation mot cancer

Hej mina kära 4 (5) läsare!

Livet flyter på, som vanligt med träning, plugg och vänner. Vi håller just nu på med en hemtenta i Idrott och samhälle samt en gruppuppgift som skall in i samma ämne.

Idag gick jag i skolan mellan 10.15-11.45. Det var en föreläsning om doping med Mellis och det var intressant. Läskigt hur snabbt sånt sprider sig. Och jag insåg mer och mer under förläsningen att en viss person måste ha gått på anabola. Han hade ju trots allt fått sprutor helt gratis som han hade hemma. När jag sa att hur dum får man va som ens har såna, fick jag svaret, Malin, får man dem gratis tackar man inte nej! Så in i att man gör. IDIOT.
Efter föreläsningen satt jag Hanna och Karro och försökte plugga. Vi gick som vanligt igenom livets goda skvaller och vi går djupare på saker för varje gång. Och att man får träning för magen med x antal timmar med de två. Vi skrattar nog mer än vi pratar. Men det är ju just sådant som gör livet så himla bra! Är så glad att vi har varandra och att vi kommit varandra så nära på så kort tid. OCH vilka skvaller vi hade idag. Henke säger jag bara.. vilken kvinna!
Vid halv fem cyklade jag ner till Växjösjön för manifestation mot cancer. Min tränares syster har anordnat detta och hon är själv väldigt sjuk. Vi var runt 1000 människor som till slut stod och höll handen under en minut. Efteråt fikade jag och Frida med ett gäng, därbland min tränare och hennes syster. Hon var så full av glädje och man inser då att man ska ta vara på varje minut i livet och göra det så bra som möjligt. Man lever bara en gång och vi vet aldrig hur länge.
Jag hade blivit lovad matlagning hos mig ikväll så efter fikat åkte jag och fina Frida hem till mig och lagade pasta carbonara. Eller rättare sagt, Frida lagade åt mig :) Riktigt gott. Sen blev det mys i soffan och massa tittande på hennes fina Londonbilder samt ett evigt letande efter mina två parfymer jag är på jakt efter. Michael Kors - very hollywood samt Coco CHANEL - madmouselle.

Imorgon ska jag och Hanna jobba klart på hemtentan (förhoppningsvis). Första fredagskvällen på länge som jag faktiskt inte har några planer. Får se om jag hittar på något eller om jag bara ska vara hemma och slappa.
Men jag ska börja morgondagen med ett pass på gymmet. Vi har lyftning på träningsschemat för imorgon.

Såg på min statistik på bloggen idag som jag inte har varit inne på, på år och dar att jag faktiskt har fyra, ibland fem trogna läsare. Haha. Så nu ska jag lova att hålla er underhållna. Ska uppdatera mycket oftare.
Blir ett inlägg i skolan imon med mig och Hannis.

ANNNA - snart ses viiiiiii

You stay classy America

20 oktober

Hej igen
Det är mycket i skolan hela tiden men försöker bli klar med allt i god tid så man slipper stressa. Än så länge har jag orkat vara så duktig och det känns skönt.
Träningen är i full gång och det är jobbigt men man vänjer sig konstigt nog så de jobbigaste passen går faktiskt ganska så bra nu. Värst är kalahöjden som är en pulkabacke.. varje onsdag är vi där och springer och kör löpskolning i backen. Det är veckans jobbigaste pass, sen kommer nog lördagen med 20 st 90/30 eller 20 st 70/20, woho. Men som sagt, konstig nog vänjer man sig.

Ikväll har jag en slappkväll. Har sprungit i kalahöjden, duschat, ätit och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Riktigt skönt. Imorgon kommer kära mor ner hit och hämtar mig och så stannar jag i Nässjö torsdag-söndag. Ska bli riktigt skönt. Kommer bli en helg med träning och vänner. Inget plugg tror jag.
Nu ska jag stänga av datorn och bara titta på tv. Bondr söker fru snart.

Och Anna, hur sjutton fungerar den där hemsidan? Jag fick det inte att fungera givetvis! Bara för att jag har sett klart säsong ett nu..

You stay classy America

Oktober

Hej gott folk!
Det är plugg och träning som gäller. Det är så kul att vara igång med friidrotten igen!
Vi kör ganska så hårt nu men det är skönt.
Vi har våra söndagsmiddagar, jag och Hanna prata djupa saker som aldrig förr och ikväll ska ett stort gäng titta på fotbollen tillsammans på en bar och ha det allmänt bra.
Skulle egentligen åka till Öland och Kalmar fre-lör men som fattig student får man hoppa över vissa saker, men då kan jag få några saker gjorda till skolan och bara ta det lugnt med plugg och träning.

Ne nu ska jag slappa och läsa Elsas mode innan träningen.

You stay classy America

sambo

jag ska bli sambo!
den 22 december blir lägenheten vår! den är splitter ny och så enormt snygg!
hanna och jag kommer ha en tävttmaskin, torktumlare, två balkonger, inbyggd micro, diskmaskin och allt annat bra. Snyggt badrum, massa garderober och en klädkammare!
det kommer bli så enormt jäkla bra!
nu vill jag till och med att tiden ska gå fort så vi får flytta nuuu!

mor var med och tittade på lägenheten idag. hon ville också flytta in.
egentligen skulle jag träna idag, vi skulle jogga bort till kalahöjden och dö i backen men min huvudvärk är enorm och jag hostar upp mina inälvor så hoppade det idag. mor följde med hem och lagade mat till mig. var ritkgit mysigt och skönt att vara hemma hos mig en längre stund. även om hon inte kom så bra överrens med min konservöppnare.. haha.
efter en god tacokryddad kycklinggryta sitter jag här nu proppmätt och tittar på the OC. köpte första boxen och är fast. tur att jag börjar ett imon.

tack för att jag har världens bästa föräldrar

you stay classy america

4 oktober 2010

växjö i lite bilder..
livet blir inte bättre än såhär
PLUS att jag och Hannis blir sambos vid nyår i en stekarlägenhet














meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0