Helg & Thanksgiving

Jag är inte i någon lätt situation.. och det är för att jag är för mesig för att säga nej och inte vill vara dum.
Men det slutar ju alltid med att man mår dåligt själv istället.
Men nu ska jag försöka göra som jag verkligen vill!

Thanksgiving var jättetrevligt. Det var 14 barn i huset att hålla koll på tillsammans med Aldona så det var fullt ös medvetslös mellan 15-20. Maten var supergod.. men jag lyckades bara ta tre kort. Hade som sagt fullt upp.
Sen kom Lotta över med champagne och lite kakor och det var toppen!
I fredags var jag på ett stort mall och det blev en spontantripp till NYC efter tolv på kvällen. Finns nog inte mycket häftigare än Times Square på natten!
Idag var jag på en skanidavisk affär i Norwalk, vilket innebar inköp av lite Marabou choklad och Juleskum!
Har jobbat ikväll och det gick bra. Mina värdföräldrar var bara borta i två timmar. Sitter just nu i soffan men sängen lockar väldigt mycket så det blir att sova väldigt snart.

Kan ju även passa på att säga att en gul iPod tittade fram idag på morgonen i ett fack som jag aldrig använder. Woho! Jag är inte dum, jag visste att jag itne hade glömt den någonstans.

Tack mormor, det gjorde mig väldigt glad!
24 dagar kvar till Sverige idag, längtar verkligen!

You stay classy Sweden

Känns som fredag

Idag är Williams skola stängd, så han jag och Gabbis har spenderat en del tid framför tvn idag. Men vi har självklart också spelat UNO. Vad är en dag utan UNO liksom?
Jo det känns som fredag idag för imon börjar jag vid 14.00 och det är Thanksgiving! Känns som vi kommer att äta hela dagen, haha. Och jag måste ju prova typ allt.. Jag vet i alla fall vad jag tycker är godast. Pumpkin bread! Smakar som mjuk pepparkaka, mums! Slutar vid åtta sen, får se hur länge jag ska vara här hemma. Josh och Gladys vill att jag kommer förbi hos dem också.

Ikväll blir det att köra extra hårt på gymmet, blir kanske till och med så att jag springer dit, även att mitt knä inte mår så bra. Det är när jag stannar som det gör ont i ca 20 min, men sen är det ganska bra. Sen så blir det en löprunda imon på förmiddagen.

Lotta vill ut och äta i Greenwich ikväll, men jag känner att jag inte orkar det. Är alldeles för trött.
Nu ska jag spendera ett avsnitt med älskade Roger Karlsson

Om en månad är det paaartaj

You stay classy Sweden 

Söndag & Måndag

Anna hade hittat rätt tåg i lördags, så hon dök upp i Old Greenwich vid 6.
Vi åt på Beach House, kekade glasss på världens bästa glasställe! Och vi cruisade runt i Stamford och Greenwich.
När vi kom hem var vi både mätta och sjukt trötta. Vi insåg även att vi var tvugna att gå upp 7.00 dagen efter..
Så efter en stund somnade vi skavfötters i min säng.
Klockan ringde vid sju , jag sa att om vi hoppade frukost så skulle vi kunna sova en halvtimma längre. Och att jag tom skulle kunna skita i filmen bara för att sova.. Men självklart var vi duktiga och gick upp eftere sisodär tjugo minuter. Min värdmamma var så snäll att hon körde dit oss till 8.30. Är väldigt glad at jag inte struntade i filmen, den var sjuukt bra!
När vi kom hem kääkade vi lite toostie (så heter det på holländska, vet inte vad det heter på svenska) sen tog vi med oss kameran och gick ut och spatserade en runda i Old G. Sen blev det dags att byta om för att cykla till gymmet. Anna har inte cyklat nånting sen hon kom hit så hon var överlycklig!
Och på gymmet stod vi på cross trainern och sen spelade vi squash (Annas dröm). Och hon var kalasbra! Vi fick även tips från coachen, haha!
Jag fick ge upp efter en stund för min fot så då spelade hon med coachen (Glenn).
Innan vi duschade satte vi oss i bastun och då kom det in en liten tjej och hennes mamma. Tjejen sa Let´s pretend it´s snowing in here, it´s snw everywhere! Look, here´s my snowman! Where´s your snowman? frågade hon Anna och sin mamma och de började flitigt bygga sina egna snögubbar. Honey, you need carrots for the noses. Och hon började sätta i låtsasmorötterna i låtsassnögubbarna, och då insåg hon att jag inte hade någon snögubbe och bad mig göra en och självklart gjorde man det. Då sa hon till sin mamma, Mum i need another tarrot! Hon var så sjukt söt, hade lite svårt med orden och det gjorde ju inte att jag saknar Liam mindre..
Och slutligen för att inte snögubbarna skulle frysa satte vi på dem halsdukar och vantar. Haha

Efter duschen och en dels klagande från min sida så skulle vi ut i mörkret och kylan och cykla hem. Gick dock snabbare hem, kan bero på att det var nedförsbackar hem..
När vi kom hem var det dags att skjutsa Anna till stationen.
Tack för en kalashelg Anna! Synd bara att vi inte kan leka förrän efter jul igen!

Idag på morgonen har jag haft mys med världens bästa Gabbis. Finns inget mysigare! Mannen sover nu, så när han vaknar blir det mer mys :)
Ikväll ska jag träna med Josh på gymmet! fast det är ju upp till bevis först.. händer lätt han drar sig ur konstigt nog.

Thanksgiving på torsdag, ska bli sjukt kul! Och jag ska vara lekledare för barnen, haha!

Om en månad är jag faktiskt i Sverige, tiden flyger!

You stay classy Sweden


Lördag den 21 november

Mitt rum är just nu lika rent och fint som när jag kom hit. Har varit duktig och städat idag, dammat och dammsugit. Och tvättat alla kläder, hängt in kläder, vikt kläder, sorterat och grejat med lite annat.
Känner mig helt enkelt ganska duktig!

Igår efter jobbet åkte jag och Lotta till Stamford mall och shoppade konstigt nog. Dagen bästa köp blev en klänning. Men det är nog det bästa jag köpt på länge. Och färgen blev självklart mullvard!
Sen käkade vi på en restaurang utanför mallet och det var kanongott. Jag har ju lyckats få Gabbis förkyldning och när vi hade beställt in en Pumpkin cheesecake att dela på så försvann mina smaklökar tack vare förkyldningen.. Lotta sa att den smakade som pepparkaka. Kändes ganska onödigt att äta onyttigt när man ändå inte kände vad den smakade.

Idag hade jag ställt klockan på elva, men vaknade konstigt nog 9.20. Bytte om och sprang bort till gymmet. Foten mådde bra, men mitt knä vill inte springa längre. Det bara viker sig och gör förbenat ont! 
Sen kom jag hem och gjorde allt det som jag skrev i början.
Nu sitter jag här och ska snart platta håret och ska möta Anna på stationen om cirkus en timma.

Och lyssna på det här då.. vi ska ju på New Moon imon. Jag trodde det var på kvällen men Anna sa att det var 10 på morgonen, bara det r alllldeles för tidigt. Men såg idag att det är 9.00!!!! Sug min
Sen när vi har sett New Moon så har vi squash planerat vid 3.30, wohooo :)

Nehe om man skulle ta tag i sitt liv igen

You stay classy Sweden

3 månader i Amerikat

3 månader? Låter ganska länge, känns dock längre tror jag. Varken jag eller min värdmamma fattar att det "bara" är tre månader. Men som jag alltid skriver, jag älskar livet här borta!

I måndags somnade jag på soffan när jag hade lämnat barnen i skolan och när jag vaknade kunde jag inte öppna ögonen! Jag försökte och försökte men jag kunde inte se! Det var så sjukt äckligt. Men jag måste ha sovit för jag täntke bara, äh jag somnar väl igen då och när jag vaknade igen så kunde jag se. Weird
Min fot mår bättre, kan köra cross trainer och så. Kan nog börja springa nästa vecka.

Längtar till lördag. Då kommer Anna hit och sover :) Sen på söndag ska vi se New Moon!!! och spela squash för att spela squash är en av Annas livs största drömmar. Hahaha!

Och nästa vecka är det Thanksgiving. Ska bli sjukt kul! Vi ska ha en stor fest här hemma, vår kalkon är tydligen poppis också så det är najs!

Har även fått en bok av Josh som heter Perfect Weight America, bara för att jag klagar på min kropp och för att jag är intresserad av kost och sånt. Faktiskt välidgt intressant och ganksa obehagligt att få höra sanningen om vissa saker faktiskt.

Jaha gott folk, vi ses om en månad. Då är det jul konstigt nog!

You stay classy Sweden

Helgen

yo my niggah whats up?

I fredags var jag som sagt ute och åt med Lotta och det var trevligt. Jag var så galet trött bara.
Igår (lördag) så jobbade jag 10-17, Gabbis och jag var på musik, annars hände det inte så mycket.
På kvällen spelade jag och Josh squash ända fram tills jag stukade min fot. Usch, den känslan jag kände när jag gjorde det är obeskrivlig. Det gjorde så ont, trodde jag bröt den!
Det blev bara värre och värre under kvällen. När vi lämnade gymmet var vi tvugna att åka och handla för vi skulle laga mat. Tur att jag hittade en vagn att hänga på. Sen kom vi hem till honom, han skötte matlagningen efter att jag hade fått foten omplåstrad. Pasta, italiensk korv (fy vad äckliga alla korvar ser ut här i USA, svensk korv säger jag bara!), pasta sås och broccoli och sen in i ugnen. Toby och Kevin kom förbi, käkade och så tittade vi på Wedding Crashers. Sen försökte jag sova, men foten bultade och gjorde äckligt ont. Men konstigt nog så hittade John Blund mig efter ett tag ändå.

Idag hade jag klipptid hos Joshs mamma vid 11, kom därifrån vid 4. Haha!
Blev ljusa slingor och jag blev jättenöjd!

Kvällen har jag spenderat på min soffa i källaren. Käkat lite popcorn och tittat på AFV och American Pie, haha!

Nästa helg kommer Anna, wiiiiie!

You stay classy Sweden

fredag

Tänkte bara passa på att skriva att jag har världens bästa värdfamilj. Det kunde verkligen inte ha blivit bättre.
Sjukt att man kan känna sig som en familjemedlem så fort.



Och mina päron hemma, ni är verkligen bäst och jag älskar er!

onsdag & torsdag

Igår var barnen lediga från skolan och jag jobbade från 8-17. Min värdmamma, jag och barnen åkte till Target i Stamford. Varför åka hela vägen till firhetsgudinnan när man kan åka till Target? Haha
När jag slutade jobba kom Josh förbi och han Sprang med mig och det gick faktiskt ganska bra. Men bara för att han sprnag med mig så var jag tvungen att spela squash med honom sen efteråt.
Hade aldrig spelat squash, men vem vann de två matcherna vi spelade? Jo jag, konstigt nog.
Sjukt kul var det! Förhoppningsvis ska vi spela lite idag också!

Idag har jag och Gabbs varit på music class igen. Han vägrade att somna hemma innan musiken och självklart däckade han så fort jag la honom i vagnen på vägen dit. Och efter musiken så däckade han ännu snabbare och nu ligger han uppe i sin säng och sover.
Jag funderar på att äta lunch nu så jag slipper stressa.
Ikväll ska jag träffa en ny svensk au pair och vi ska till gymmet :)
Imon är det fredag och då ska jag ut och äta med Lotta! :) Tack för att du är så bra vännen!
Vet inte vad jag hade gjort utan dig här borta!


You stay classy Sweden

tisdag

Idag är det exakt 6 veckor kvar tills vi ses där hemma!!

Igår kväll var jag hemma hos Josh och vi tittade på en tecknad film som heter Up, ni som befinner er i USA måste se den. Sjukt bra faktiskt även om jag inte trodde det när han tvingade mig att hyra den. Och ni som befinner er i Sverige kan ju se den när den kommer dit ;)
Idag åt jag frukost på Ihop, käkade världens godaste och största omelett med paprika, tomat, lök, skinka och ost. De hade svenska pannkakor där och de smakade faktiskt som svenska pannkakor konstigt nog.

Sedan har dagen spenderats genom att leta efter min jävla iPod som jag har lyckats tappa bort. Och detta är inte första gången, det är nog inte meningen att jag ska ha en iPod..
Det kanske det är därför jag hade två? För nu har jag ju i alla fall en kvar. Det sjuka var att den lilla iPoden var den jag tappade bort först, och sen laddade den gula ur och jag tog tag i jakten på den andra och hittade den men nu är frågan vart sjutton jag la den gula?!
Får skylla över mina förvirrade gener på min kära mor :)

Om ca en timma ska jag åka och plocka upp Lotta, vi ska till vårt andra hem här. Lotta vill ta någon klass idag, men jag är lite skeptisk. Jag tror bara jag vill köra cardio. Men man kanske kan göra både och..

Anna, i´ve got big news for you! ;)

Jag saknar er

You stay classy Sweden

måndag

ANNNNNA! du kan inte skriva i sms, på skype OCH facebook att du har big news att berätta när du aldrig skriver vad det är! Jag blir ju nyfiken fattar du väl!

Idag struntade jag helt i min hals. Jag gick ut och sprang ändå. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men.. Jag älskar att springa långt! Kan inte förklara vad jag känner när jag springer, men jag mår så sjukt bra.

Idag kom min värdmamma hem från Dubai, så jobbade bara till nio och är ledig till onsdag. Men ikväll ska jag passa Alexander åt Lotta för hon ska börja jobba på gymmet :)
Och efter det blir det gymmet och cardio för hela slanten!

Nu ska jag gå och göra lite scrambled eggs

You stay classy Sweden

redan november?!

Jag får börja med att be om ursäkt för att jag inte skriver så ofta längre. Jag vet inte vad jag gör riktigt.
Ännu en vecka har flugit förbi. På måndagen och tisdagen var jag ledig. Åkte in till city på tisdagen och shoppade lite. På onsdagen åkte mina värdföräldrar till Dubai så jag tar hand om barnen tillsammans med min värdmammas föräldrar.
Igår var jag och spelade squash med William, han är en riktig atlet så därför blev han förbannad när han inte var så duktig på squash. Men han är endast 4,5 och  hade aldrig spelat förut. Ska försöka få med honom fler gånger.
Igår kväll hände det inte så mkt, jag Josh och Kevin lekte ett par timmar. Sen gick vi runt på Wahlgreens ganska länge och insåg hur kul man kan ha där inne. Köpte en rolig tandborste.
Idag jobbar jag för första gången på dagen på helgen.. 10-17. Jag och Gabbis har varit på music class, William är just nu på kalas och Oliver har ätit lunch hos grannarna. Och just nu sover Gabbis så jag passar på att skriva ett blogginlägg samtidigt som jag läser i min Vanity Fair tidning.
Ikväll får vi se vad vi hittar på. Jag vill se The Box, men we´ll see.
Och Anna.. varför ska du alltid skriva när jag inte är vid datorn? haha! Får inte mitt schema för nästa vecka förrän på måndag men ska kolla då om inte jag kan ta en tripp upp mot ingenstans ;p

För övrigt är det sjukt att det redan är november. Men solen skiner och det är som september i Sverige så jag ska inte klaga. Om 6 veckor åker jag till Sverige vilket också känns väldigt bra.
Jag längtar inte hem egentligen men nu när jag vet att jag ska åka hem så vill jag bara träffa alla. Ha Malin och Lisa-dagar!!! Du är bäst vännen och  jag saknar dig oerhört mycket!



you stay classy sweden

jag hatar när folk snarkar

Fredagskvällen var kanon. Jag Josh och Kevin tog tåget in till city och gick på Times square . Man kan inte annat än skratta åt Kevin, han försöker inte vara rolig men han är det ändå.
Gårdagen började jag med min löparrunda på 40min. Sen blev det frukt och prat med Lotta på Arcadia. Sen följde hon med mig för jag var tvungen att packa ihop en väska för kvällen.
Efter en ganska kort tid faktiskt så visste jag vad jag skulle ha på mig. Strax därefter kom Josh och plockade upp mig. Sen var det han, jag och Kevin ett par timmar och det var kul. Sen åkte vi till en av Joshs jobbarkompisar och var där ett tag och sen åkte vi och plockade upp Toby innan vi drog vidare till en bar.
Väl där inne försökte Kevin sig på att dansa, men ja.. det gick väl sådär ;p
Efter baren återvände vi till jobbarkompisen och folket spelade Spoons. Toby var ganska dålig och förlorade varje gång vilket innebar att han var tvungen att dricka varje gång han förlorade..
På vägen hem till Josh var Alexandra så snäll att vi fick köra genom Drive through på Mc Donald´s. Sen kom vi till Josh, åt upp maten och sen sova. Eller rättare sagt, jag försökte sova. Tobias snarkar du? Nej det gör jag inte! Men han hinner för sjutton knappt lägga ner huvudet innan han börjar!
Efter en ganska lång stund lyckades jag somna, men när jag vaknade efter ett tag så snarkade han fortfarande. Jag tog en kudde och satt och slog på honom en stund men han rörde inte en fena och han slutade inte heller snarka så jag gav upp. Vilket resulterade i ganska lite sömn.
Sen gjorde det ju inte bättre att Josh hade satt alarm på mobilen som ringde 20 ggr under morgonen..!! När jag väl lyckades sova ganska gott. Aja, när jag kom hem idag så blev det en promenad med Lotta. Och efter det skulle jag titta på Den ofrivillige golfaren hade jag tänkt men jag somnade och det var sköönt!
Nu sitter jag här och har tråkigt och väntar på att gå till Beach House.
Jag och några tjejer ska äta middag ikväll för Marieke fyllde 19 i torsdag!
Sen ska jag hem och sova. Men är ju ledig två dagar det, underbart!

You stay classy Sweden

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0