mörkt

nu är jag så extremt trött på att vara sjuk. OCH skadad!
har lyckats få världens förkylning igen och feber och hosta. att man aldrig ska få va frisk så man kan försöka bli hel i baksidan och kunna gå i skolan.
missar tre föreläsningar nu bara för att jag är sjuk.
idag är första dagen på snart en vecka som jag börjar se ljuset i tunneln. har mått sämre än på länge och hoppas att jag kommer slippa det nu efter att jag blir frisk.
har tittat onaturligt mycket på tv under en veckas tid snart. det är inte konstigt att jag fastnar för konstiga serier. har hittat Sjunde himlen säsong 7 på cdon.com som jag bara måste beställa!
nu ska jag kanske titta på ännu en film och bli ännu tjockare!
you stay classy america

25 januari

Vissa saker blir man inte klok på. Nu ger jag upp att bry mig för det slutar ju alltid på samma sätt ändå.
Igår var en riktigt bra dag. Har fått bekräftelse på att jag får 1100 i bostadsbidrag varje månad, fick min Michael Kors-parfym av Anna och jag vågade ännu en gång ringa till Växjöhem och felanmäla vår diskmaskin. För er som inte vet har jag telefonskräck. Hatar att ringa till folk. Finns tre personer jag kan ringa utan problem.
Min baksida är fortfarande sådär. Kör mycket rehab. Har bara gjort det i en vecka men jag är redan trött på det. Men måste hålla mig positiv och fortsätta göra det för att kanske kunna tävla i mars och vara hel till träningslägret i april!
I och med att jag inte kan springa så mycket, bara distans väldigt sakta så vill min tränare att jag ska vara med på FIGs vattenpass 06.30 på torsdag för att se om jag kan springa i vatten.. så det blir vattenpass 06.30-07.30, frukost med Ingela, skola 9-12, lunch med Elin och Frida direkt efter skolan och sen check up på Idrottskliniken vid 14.30. Fullt upp alltså.
Idag har jag inga planer alls. Får inte träna och jag har ingen skola så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska nog börja titta på OC säsong 2. Men börjar man är det ju svårt att sluta.
You stay classy America

today´s one of those days..

when I miss my host family very much. Det gör jag varje dag men ibland blir man extra påmind. Fick just ett mejl av min värdmamma som gjorde mig glad. Jag önskar att jag kunde åka dit i sommar och jobba bara ett par månader. Det finns tre anledningar till varför jag inte kan åka.. De åker till Sverige början av juli-början av augusti, de har en n y au pair och jag har min friidrott här. Men hade jag kunnat, då hade jag verkligen åkt! Saknar mina killar något enormt!
Har börjat en ny kurs i skolan och min lärares son heter Gabriel och är 2,5 år gammal.. doesn´t make me miss my boys less!
Anna, NJUT av din sista tid med barnen! Jag dör av saknad emellanåt.
Jag kommer aldrig glömma en lördag när jag jobbade extra precis i början och jag skulle ta upp mr G på morgonen.. jag var riktigt trött så jag lyfte upp honom och sen satt vi och gosade i hans gungstol innan vi gick ner och åt frukost. Fina lille mr G! Och mina andra killar är så stora nu, 6 och snart 8 år gamla! Tiden går fort. De var 4 och 6 när jag kom. Jag hoppas innerligt att vi ses snart igen familjen. Ni är absolut världens bästa värdfamilj!
i know i have to live for now, but if you dont have any dreams or wishes its hard to get somewhere.
you stay classy america

att plugga i Växjö

Kul att ha läsare som man inte vet om! Ska försöka svara så bra som möjligt My
Jag har studerat på Linnéuniversitetet i Växjö sedan augusti. Jag tycker det är en toppen skola och campus är som en liten egen stad där allting ligger nära. Jag upplever universitetet som stort. Vad jag vet är campus i Växjö ett utav de större i Sverige. Det finns ett Pressbyrån på campus, stort bibliotek, en pizzeria (öppet från dag till kväll), olika "restauranger" och café som har god mat till bra priser men dock bara öppet på dagarna. Finns en frisörsalong och en elektronikbutik. Det är även nära till ICA och Willys. I höstas öppnade ett nytt gym på campus som heter Olympen träningscenter. Kan kollas in på www.olympentraningcenter.se
Det är ett väldigt fräscht gym som har olika klasser och fria vikter, skivstänger och cardio-maskiner.
Växjö som stad tycker jag är perfekt storlek. Jag själv kommer från Nässjö som inte är särskilt stort så för mig är det en större stad som har så gott som allt men är inte för stort liksom. Det är väldigt mysigt i city och det finns gott om butiker, fik och restauranger. Det finns en sjö som ligger precis vid campus som är perfekt att gå runt eller springa och inne i stan finns Växjösjön som det är otroligt vackert runt på vår, sommar och höst!
Jag tycker absolut inte det är en stad där alla känner alla men visst, det är inte omöjligt att springa på en eller annan kompis på stan.
Jag rekommenderar absolut att plugga här. Ni skulle inte ångra er! :)
You stay classy America

vilken?

Har bestämt mig för att beställa bikini från Victoria´s Secret men då fick jag ju givetvis ett problem.. finns ju 250 stycken att välja mellan. Nu behöver jag hjälp med vilken jag ska välja av de två jag har hittat
denna?
eller
denna?
hade jag varit rik hade jag köpt båda utan att tveka.. men nu hade jag ju kanske inte dom pengarna.
you stay classy America

helg

Jag har ingen aning varför jag fortsätter att skriva här emellanåt men jag antar att det är för att uppdatera Annapanna på andra sidan havet och andra människor som kanske läser ibland.
Nu börjar livet komma igång igen. Vi har börjat skolan men har bara avslutat förra terminens sista kurs. På måndag börjar verkligheten på riktigt. Ny kurs = nya inlämningar och tentor antagligen men det är bara att bita i det sura äpplet och göra det. Har ju världens bästa klass som gör varje dag minnesvärd och det jag läser är intressant. Det är det som är den största skillnaden till att plugga nu mot alla andra år man gått i skolan. Nu har man valt att plugga något som man är intresserad av vilket gör allting så mycket lättare men givetvis tar det emot ganska ofta ändå men vill man så klarar man det.
Har ju även min träning som är roligare än någonsin. Det är roligt att gå till träningen och jag känner att det går framåt. Vi springer tills vi dör ibland men fan vad bra det känns!
Nu är det fredag kväll igen och jag ska bara vara hemma och inte göra nånting. Jag ska läsa ut min bok Elsas värld. Förstår inte hur en bok kan bli mer pinsam för varje sida men det blir verkligen den här boken så jag måste läsa de sista resterande 100 sidorna för att veta hur allting kommer sluta.
Imorgon är det fullt på programmet igen. Städning, träning och häng med en del i klassen hos oss. På söndag vid 12 kommer Elin och Ingela hit och vi ska äta brunch. På eftermiddagen ska jag nog leka med Elina. Fullt ös medvetslös men det gillar vi. Imorgon ska jag i alla fall ta sovmorgon för första gången den här veckan. Tog emot att gå upp 07 idag när man var ledig men vad gör man inte för en träning..
You stay classy America

Elsas värld

Jag har blivit fast i boken nu och jag skäms. Det är ju ingenting som inte Elsa lyckas med..
Nu börjar livet återgå till det normala. Allt fler i klassen droppar in i Växjö igen efter jullovet och det är riktigt skönt. På onsdag börjar skolan och träningen är ju redan igång så snart är livet back to normal. Tävling i Malmö om tre veckor också. Nervöst! Har inte tävlat på över 1,5 år. Träningen går bra men var ju sjuk julveckan och idag vaknade jag med ont i halsen. Vi får se vad som händer, men jag har inte tid att vara sjuk igen i alla fall.
Idag såg jag en limousine här i Växjö och det kändes verkligen som att den var på fel ställe. I OG var det konstigt om man inte såg någon men här passar de inte in, haha.
Inte jäääättelångt kvar till min födelsedag.. april närmar sig med stormsteg och högst upp på min lista är en Golden valp och det är det enda också. Finns inget som jag önskar mig så mycket som en valp.
You stay classy america

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0