förresten

kolla in:     http://www.youtube.com/watch?v=1l71UXPtBng

Vecka 1

hi there,
allting känns faktiskt väldigt bra. barnen och jag har varit på soccer-camp varje morgon denna veckan. har jobbat från halv nio till fyra-femtiden. Vädret har varit topppen och vi har varit på stranden, vid en pool på en golfklubb och lite annat.
Efter jobbet har jag varit på gymet och umgåtts med Toby och Daniel.
Det var på baseballen som jag och Toby träffade Daniel och efter matchen åkte vi till New Haven och IKEA :) Köpte Marabou-choklad och knäckebröd! Hade väldigt trevligt!
Daniels värdfamilj har en stoor pool som de badade i härromdagen, sen har vi varit på Stamford Mall ikväll och det var rena himmelriket. Kände att det var för längesedan jag shoppade. Men köpte dock sånt som jag har användning av så det känns bra. Har äntligen hittat mig en kavaj!

Jaha gott folk, jag mår väldigt bra och jag är ledig i helgen, (förutom lördag kväll). Att jag mår bra är väl vad ni vill veta antar jag. Plus att jag hittar på saker. Imon ska jag och Toby först till gymet, sen ska vi hem till Daniel och sola och bada och grilla! Det kommer bli najs! På lördag blir det gymet igen och något mer och sen på kvällen blir det jobb. Ska lägga killarna efter att vi har tittat på Sunes Sommar! Jag har bestämt att vi ska ha filmkväll.
Sen på söndag ska jag träffa Jenny :)

Har hört att det ska bli storm snart.. känns inte bra alls. Jag hoppas att min värdfamilj är hemma när den kommer. Om den kommer, den kanske ska gå förbi oss, vilket jag verkligen hoppas på.

Nästa helg planerar jag att åka in till NYC, både för shopping och kolla runt på så mycket som möjligt.

Jag saknar er där hemma

You stay classy San Diego

21 & 22 augusti

Igår kom jag till familjen och allting känns kanon!
Det första jag fick se var deras enormt stora Land Rover, då kände jag att jag ville ha min mammas pärla här! men jag lär mig nog att köra med den.
När vi kom hem gick vi till mitt rum som verkligen är kanon! De hade redan köpt en rislampa som jag hade tänkt köpa, helt sjukt! Sen åkte vi till stranden i ca tio minuter innan åskan kom, det var KOLSVARTA moln överallt.
När vi kom hem åskade det ordentligt. Vi åt lite homedelivered pizza och hade det mysigt.
Jag gick och la mig ganska tidigt för det var en lång dag.

Idag har vi varit på två olika gym för att se vilket jag vill signa in på. Det jag ska signa in på imon går inte att jämföra med något jag har sett. Det finns verkligen allt man kan tänka sig plus mycket mycket mer än vad man trodde skulle kunna existera. Förlåt NAMK, haha! Ska ta bilder på det så ni får se! Det känns typ som om världens rikaste går där, speciellt när man kollade in i omklädningsrummet! Se får man även tillgång till alla olika sorters klasser som ex. yga, spinning, kickbox, bodypump samt poolen! Det känns kanon!
http://www.sportsplex-ct.com/ kolla in gymet :)
Efter det har vi varit hemma och tagit det lugnt, ätit, gungat, spelat fyra i rad. jag var även ute och sprang. Sprang i 40 minuter för att jag inte hittade hem, haha! Jag har knappt sprungit så länge förut! Men det kändes bra :)
Ikväll har vi grillat kyckling och det var jättegott!
Jag är väldigt trött nu så jag ska sova nu och ladda för morgondagen som bjuder på att signa in på gymet samt baseball i Bridgeport. Baseballen är ett first meeting med min LCC (local Coordinator) plus andra au pairer som är i samm grupp.
Mer om det imon

förresten, au pairer mitt mobilnummer är :1-646 943 4822 ring och smsa när ni vill!

god natt,
you stay classy san diego

new york baby

Fyra dagar avklarade och en resa in till NYC! Allting känns kanon!
Men jag längtar tills imon när vi åker till familjerna. Jag längtar verkligen till mitt egna rum, egen, säng, eget badrum, allt! Skolan är väldigt skabbig, men det har varit ganska kul. Träffat många underbara människor! Många utav dem kommer jag att att träffa ofta sen också :)

Det känns i kroppen att man har tillbringat 3 hela dagar i 40 grader varmt och världens sjukaste luftfuktighet. Man är konstant klibbig och svettig. Jag hoppas verkligen min familj har en ordentlig AC!
Förresten, NYC är ett MÅSTE! Det bästa jag någonsin sett och upplevt och då har jag bara typ åkt buss genom Manhattan! Jag ska verkligen försöka uppleva så mycket jag kan under detta året!

Klockan är typ tio över elva, så det är väl dags att börja ladda inför resan till familjen imon. Gå upp vid sex eller lite innan, duscha och packa ner allt :)
Hörs på lördag gott folk

You stay classy San Diego

jobbigt

När jag skulle åka hem från träningen innan insåg jag att det var min sista träning med klubben. Det känns riktigt jobbigt. Man har tränat tillsammans sen man var typ 11 år och helt plötsligt ska man inte träffas varje dag längre. Men det gäller bara att jag intalar mig att jag kommer att få det sjukt bra för det vet jag! Men jag är inte alls bra på att säga hejdå..

Lyckades få årets sjukaste kramp på träningen idag också.. först enorm kramp i mina vader på uppvärmningen. Sen när jag Linda och Karro sprang 150m så fick jag sån sjuk kramp efter tredje. Kramp i båda skinkorna och båda baksidorna samtidigt. Helt stört vad ont det gjorde! Loppen kändes annars väldigt bra men inte kul att avsluta med sån megakramp på sista träningen.

Imorgon ska jag försöka jogga en kortare runda, sen upp till skogsvallen och se till så att göte äter något :P
sen ska jag och lisa ha en malin och lisa dag fram tills vi ska ut och äta med några tjejer från jobbet!

You stay classy San Diego

7 dagar

Idag fick jag en lista på vilka som åker samma dag som mig. Har redan pratat med några och det känns kanon!
Jag vill verkligen bara åka nu, det ska bli så kul!
Jag antar att när jag väl talar om vad min blogg heter tycker ni att det är jobbigt och tjatigt att jag i stort sett skriver om samma saker varje gång. Men det är resan allting kretsar kring just nu.

Jag är en person som hatar att stressa så jag har redan börjat lägga fram saker som ska ner i mina stora resväskor.
Tur är att man får a två resväskor á 23 kg + handbagage och laptop. Men jag har faktiskt inte tagit fram så mkt kläder, det skiljer inte så mkt från en vanlig enveckasresa.
Jag har även en del grejer som jag har fått som kommer att underlätta min resa. Exempelvis 747 saker att göra på flyget, Soduku, fjärde Twilightboken m.m. Sen givetvis filmer på datorn!

Ikväll blir det träning. Jag antar att det kommer att vara ganska fritt eftersom det är SM i helgen, dock ska ju inte jag vara med men jag känner för att jogga runt masten och köra bål och hoppa! Vill bli trött och få träningsvärk!

You stay classy San Diego

6 augusti

Det är sjukt hur fort tiden går.
Nu är det bara 11 dagar kvar tills jag åker.
Under dessa resterande 11 dagarna har jag mycket jag ska hinna med.
Hejdå-fest, SISU-spelen, äta Nässjöpizza, ut och äta med hotellflickorna, ut i jkpg med lisa m.fl., fika med alex, packa och mkt mer.
Tiden kommer gå ännu snabbare nu det sista.
Har börjat tänka lite på vad jag ska ha med mig men det kommer bli svårt.

Idag har jag legat ute i solen ett par timmar och sen suttit i solen i parken med lisa :) Sen fikade vi med Alex och hade trevligt. Fy vad ni är bra!
Efter det blev det träning på vallen. Blev bara löpskolning och några snabba kortare lopp för att försöka få fram snabbheten till stafetten på lördag. Hemmatävling för en gångs skull. 15.15 är tiden vi springer.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och fortsätta i När jag hör din röst. Jag hatar egentligen 3/4 av boken, man blir så deprimerad. Men de är de absolut bästa böckerna jag har läst!

Imon blir det stek i solen igen :)

Lisa, jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig ett helt år. Du är så sjukt bra älskade vän!

you stay classy, san diego

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0