verkligen kommer ifatt en

Har tänkt väldigt mycket de senaste dagarna.
Har nästan känts som att jag har drömt mitt år jag var i USA.
Idag har jag haft alldeles för för mycket ledig tid tror jag.. satt och tittade igenom alla bilder från mitt år.
Hur ska man någonsin kunna glömma en sån fin värdfamilj? Jag trodde faktiskt inte saknaden skulle bli såhär stor. 
Jag bodde där ett helt år och helt plötsligt bor man inte där längre och man hörs inte så ofta. Det är riktigt jobbigt.
Jag ångrar inte nånstans att jag valde att plugga, men jag göra nästan vad som helst för att få åka tillbaka på något sätt. Inte ett helt år men ett tag.
Jag saknar min familj, Lotta, OG, NYC, NYSC.. allt!

Fick låna en bok av frida idag som fick mig att tänka ännu mer på nyc och nu sitter jag och lyssnar på empire state of mind..

take me back

Ny vecka, nytt liv

Ja nu har verkligen ett nytt liv börjat lite smått. IFK Växjö off we go!
Upptrappningsträning denna veckan och nästa vecka börjar den riktiga hårdträningen! Är så taggad
Kommer köra tiodagarsschema tror jag och en dags vila. Kommer bli vältränad i alla fall.

Har gjort klart seminarieuppgiften för torsdag vilket innebär att jag är helt ledig imon! Då ska jag och Frida åka till sporthallen och träna på gymmet, sen bubbla och sen gå och göra pedikyr vid två :)

Jag saknar min fina familj på andra sidan havet mer och mer. Jag hoppas verkligen jag får se er snart.

You stay classy America

Uppdatering

Hej världen!
Jag lever även att det är väldigt längesedan jag skrev sist. Vi överlevde alla insparksveckan även om vissa var väldigt trötta och sega länge.. typ herr bengtsson!
Vi har även haft vår första tenta i Anatomi/fysiologi. Vi pluggade MYCKET innan. Men utan Arnes änglar hade det nog aldrig gått.
Andreas Bengtsson är den roligaste människan jag någonsin har träffat. Jag har skrattat så mycket den senaste veckan.. i torsdags på efterfesten efter tentafesten så var vi hemma hos Simon och Andreas började leka Arne och smakade på precis allt i kylskåpet. Drack chilisås som cola, åt rödlök, rostade mackor i kaffebryggen och allt sjukt man inte kan tänka sig. Haha
Video kommer så fort Beccis har lagt upp den.

Igår var min kära mor här och vi hade en underbar dag. Vi drack islatte, gjorde manikyr (inte alls så dyrt som jag trodde det skulle va i sverige), shoppade och åt pizza. Jag avslutade dagen med filmen The last song. Och självklart grät jag floder även denna gång..

Idag när jag vaknade cyklade jag ner till sjön och sprang en femma. Kom hem och skulle koka ägg. Fungerar spisen? Nej! Så nu har vi ringt runt och försöker få hit någon som ska kolla på den för jag kan ju inte laga mat alls nu.. tyur så hade mor med sig ett par matlådor igår. Så kan överleva helgen och äta mat men annars får det ju bli yoghurt och musli..
Alltid ska det vara nått. Blir så irriterad.

Jag som hade tänkt gå ner till stan och sola och sen traska bort till skolan och träna på gymmet..

Lovar att skriva snart igen men det händer så mkt hela tiden så jag har knappt haft tid att ens diska nu när det har varit tentaplugg.

You stay classy America

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0