sjuk..

Idag var jag ännu mer förkyld när jag vaknade. Jag som hade tänkt ta en morgonpromenad eller springa en runda i eftermiddag men ne det gick inte. Gjorde kladdkaka istället, bra jobbat..
Men imon hoppas jag att jag mår bättre så jag får röra på mig! Jag vill jogga, LÅNGT!
Idag hade vi två lektioner som gick ganska segt, antar att de kändes segare med tanke på att jag är förkyld och inte kan andas. Efter skolan har jag börjat lite med plugget.. gillar att vi har kurslitteratur på engelska nu men det är en omställning. Man kommer nog in i det gasnka fort hoppas jag.
Nu ska jag diska och sen ta en lång varm dusch.
You stay classy America

back to school

JSM blev en besvikelese.. Men jag har lärt mig en sak, och det är att man inte kan tävla och träna med hur stela muskler som helst. Dock jobbigt att verkligheten inte kommer ifatt förrän på ett SM. Det hände ingenting under loppet, jag var sist i starten och sen tryckte jag inte allt i slutet för det gick bara inte. Utan att vänta på tiden gick jag direkt till ett massagetält och tog en massage på 30 minuter. Hon som masserade mig sa till mig att jag ahde bland de stelaste muskler hon masserat och sa att jag inte kan känns mig värst explosiv med dem och nej det har hon ju alldeles rätt i. Så nu är jag medveten om att jag ska gå på massage relativt ofta. Får ju utnyttja klubbrabatten som vi har och då lär det inte bli så farligt dyrt.
Idag började skolan igen och jag kan bara säga en sak, jag vet vad jag kommer lägga tid på i höst och måste lägga tid på - SKOLAN! Det kändes som ett slag i magen när jag såg hur mycket arbeten och duggor vi har nästan varje vecka. Helt otroligt. Så sa till min kollega på Runnersstore idag att det blir inget jobb för mig i höst. Jag kommer inte orka och har inte tid.
Känner mig hängig nu och är förkyld, men fick just ett SMS om att jag måste åka upp till vallen till fyra och krama Ingela. Bäst att lyda :)
You stay classy America
Drog ju en skön vurpa förra veckan med. Missbedömde höjden på fönstret, landade på fötterna men de försvann ganska snabbt vilket resulterade i det här:
Och ja, jag var nykter!

imorgon gäller det

Insparken har börjat för de nya ettorna på CSM, riktigt kul men jag har bara haft en sak i tankarna - JSM!
Imorgon 08.00 går minibussen från Värendsvallen mot JSM i Vellinge. Klockan 14.50 springer jag försöket. Känner mig extra nervös och laddad för jag vet inte alls vad jag kan springa på. Jag har ett mål med denna tävling som jag verkligen hoppas att jag lyckas med. Benen har känts mycket lättare de senaste två veckorna och träningen har gått bra men man vet ju aldrig, men klart det kommer gå bra. Det måste man ju bestämma sig för!
Ikväll har jag varit på nyöppning av en märkesbutik här i Växjö med Emma. Riktigt kul och det var väldigt nära att jag köpte de bruna Hunter-bootsen! När jag kom hem har jag fixat och packat för morgondagen. Jag har även städat, det var behövligt. Har ju inte varit hemma på ganska länge på riktigt så man får ta den lilla tid man har.
Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv innan jag ska gå upp igen klockan 06.30. Jag åker bara över dagen imon, tråkigt att inte hinna se de som tävlar lördag och söndag men kul att kunna vara med sista dagen på nollningen!
You stay classy America

20 minuter

Om 20 minuter har jag jobbar klart för sommaren. Äntligen!
Idag har varit riktigt tråkigt igen med väldigt lite att göra + att jag har huvudvärk.
Ska träna lite lätt ändå, har några häckkoordinationer och diagonaler.
Sen blir det att åka hem och njuta av mitt lilla sommarlov och städa kanske. Ska ju dock träna 09.00 imon så jag kan vara med på första insparksdagen!

You stay classy America

sista finslipningen

Sitter återigen i butiken. Ännu en helg har sprungit förbi. Helgen avslutades med grill hos Brorsson. Skulle bara dit och prata en stund när vi kom på att vi var hungriga.

I helgen som kommer är det Junior SM i Vellinge. 100m är vad jga ska springa. Så denna veckan kommer den sista finslipningen att göras. Idag ska jag köra sista riktigt sprintpasset. En del starter och sen avsluta med 5x80m med 6 min vila mellan så att man verkligen ska kunna trycka på. Måndagar är alltid mina favoritpass! Men jag får vänta 7,5 timma innan träningen börjar. Innan dess hoppas jag att sälja många skor!


You stay clasy America

lördag och 6e arbetsdagen denna veckan

Som jag skrev igår så skulle jag träffa Becca och Karro igår kväll och tanken var egentlien att vi skulle till Loft och dansa järnet men det slutade faktiskt med en kväll i soffan. Det blev massor av skratt och 747834982394 bilder. Ska försöka roffa åt mig några stycken, ju mer tiden gick detso mer spårade det ur. Men kul hade vi!

Nu sitter jag i butiken igen. Idag har vi "bara" öppet 10-15. Har sålt två små gel och en proteinbar än så länge och klockan är 10.38. Ingen rush här inte.
Efter jobbet ska jag cykla upp till Atleticum och lyfta. Blir sista lite tyngre passet innan JSM. Men kommer bli mest snabba och explosiva övningar som frivändning, stöt, step up och knäböj. Blir färre reps på nästan max.

Ikväll ska jag bara vara hemma och inte göra nånting. Det ska bli riktigt skönt! Laga lite matlådor för veckan och slippa stressa.

You stay classy America

TIDIG träning

Idag har jag överträffat mig själv men vad gör man inte för att få mer tid med sina vänner efter jobbet?
Jag började träna 07.40 på vallen idag. Körde en del koordinationer som uppvärmning och sen sprang jag 6x150m med 5 min vila mellan alla. Kändes ganska bra trots den tidiga morgonen.
Ikväll ska jag Becca och Karro gå ut i stan (en nykter utgång för mig) och jag slutar inte förrän vid 18 och tränar jag efter det är jag inte hemma förrän runt halv nio vanligtvis så det var värt att träna i morse.
Det som dock gjorde det lite extra motigt var det eviga regnandet. Men det slår ju aldrig fel att nånting ska jäklas bara för man för en gångs skull ska träna så tidigt. Well well, nu sitter jag på jobbet och är torr i alla fall. Regnkläder är bra grejer. Skulle dock behöva ett par stövlar. Har sagt det länge men när lönen kommer nästa vecka får jag nog investera i ett par. Helst Hunter boots.

Jag hoppas det kommer fler än fem kunder idag. Hade riktigt tråkigt igår!!

You stay classy America


Hoppas hoppas hoppas

live från butiken 2

Det går riktigt långsamt här i butiken men beror ju på att jag sitter här själv i åtta timmar med inte jättemånga kunder.. Förstår inte hur Jonas orkar varje dag och vecka! Det är kul när man väl har kunder men där emellan är det riktigt segt!

Igår hade jag första träningspasset med starter på hela sommaren som kändes bra. Jag är trött i huvudet av att sitta här själv och glo men benen var faktiskt pigga igår och det tyckte min tränare också. Körde 10x25m starter och 100 småhopp + bål och baksida. Den känns fortfarande ibland.
Nästa helg är det dags för JSM så jag hoppas kunna komma tillbaka ännu mer och känna mig lätt, snabb och explosiv!
Efter träningen igår träffade jag äntligen både Becca och Karro igen. Vi drack te och bara pratade. Precis så som hösten kommer att vara och ska vara!


You stay classy America


live från Runnersstore

Nu sitter jag i butiken (Runnersstore) och har inte alls mycket att göra. Har sålt ett par skor sen jag öppnade vid tio och fått tre återköp. Något som jag gillar med att jobba här är att de flesta som kommer in är trevliga och villiga till att lyssna på det vi har att säga och vet att vi kan det vi gör. Sen finns det ju alltid dem som tror att de är bättre än alla i hela världen.

Helgen har varit riktigt bra. I fredags träffade jag Karro (Ljunggren) för första gången på typ 2,5 år tror jag. Pinsamt ju. Vi drack vin och pratade massor. Lördagskvällen spenderades med några killar i klassen och Bengtsson var lika glad som vanligt.

Ikväll ska jag och min träningsgrupp hem till Ingela för grillkväll och kanotpaddling. Ska bli riktigt kul!
Bara 4 timmar kvar

Kom och köp!! Norrgatan 15 i Växjö


You stay classy America

Semester

Kan ni tänka er att jag har semester?
Jag är nu hemma i Nässjö. Det är skönt men samtidigt jobbigt för mina kompisar bor ju i Växjö nu för tiden. Men det är nog här hemma som jag kan vila upp mig bäst. Elina är ju hemma över sommaren och jobbar så vi kör träningar ihop så det är bra.
Tävlade i lördags och det gick helt okej ändå men tanke på hur min kropp mått de senaste 6 veckorna. <blev tres på 12.83 i -2.1 m/s. Optimal vind är +1,5 tycker jag och med mina trötta ben var det inte lätt i motvinden.

Ikväll är det sprint som gäller. 6x25m startblock, 2x100m, 2x80m och 2x60m. Vilan varierar mellan 6 och 4 minuter. Älskar såna här pass men roligare när man är hela gruppen och kör.

Nu ska jag fortsätta slappa fram till träningen!

You stay classy America

EN dag kvar!

Nu har jag en dag kvar på jobbet. En morgon kvar som jag ska upp 06.05. Det ska man väl klara.
Det var mycket att göra på jobbet idag och så fick jag så sjukt ont i ryggen. Jag har vissa dagar som jag klämmer en nerv extra mycket och då känns det som om nån sticker en kniv i ryggen när jag sätter i högerbenet. Som tur är har jag en väldigt snäll sjukgymnast som skall fixa till min höft/rygg imon trots att hon har semester.
Så efter imorgon ska jag förhoppningsvis slippa ha mer ont i ryggen på ett tag för nu ska jag inte stå och gå i flera timmar i sträck. När man står stilla felbelastar man ofta benen vilket resulterar i en öm rygg.. Men nu har vi lärt oss det också.
Ikväll ska jag träffa Karro. Blir nog att dricka te och skvallra om det som hänt sen vi träffades sist. Alltså mycket.
Blev kallad sugarpie två gånger idag av en man som var typ 40 år. Herregud
Imorgon bär det av hem till Nässjö igen några dagar och 9 så skall vi tävla hemma också på lördag. 100m blir det och jag hoppas fan att benen är pigga då. Sen på onsdag är det den stora dagen. Jag och mamma ska till Ullared, wohoo.
You stay classy America

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0