ompysslad

Hallå

Just nu befinner jag mig hemma i Nässjö hos föräldrarna. Skönt att komma hem och få lagad mat och bli ompysslad.
Har även hunnit träffa vänner och läsa ut min andra bok i triologin. Smider också planer för hösten!!! Excited!!!!

Och sommaren, vart är du?????

You stay classy america

Simsalabim

Ännu en gång har tiden lyckats gå sådär fort. Imon är det en vecka sen jag kom hem från stockholm.. Vad har jag hunnit med? Jobbade lördagen och sen blev jag bjuden på grill hos min tränare. Sön-mån var jag i Karlstad och kollade på Johan när han var utmanare i Gladiatorerna. Mäktig och fantastiskt rolig upplevelse!!!

Annars har jag mest druckit kaffe med vänner. Igår sprang jag även med spikskor för första gången sedan februari. Snacka om lycka! Nu är mitt mål att hitta formen och kunna träna på utan problem.

Imon ska jag jobba extra så bäst att sova nu.

You stay classy america

Full rulle

Oj vad jag är trött. Igår körde jag och Karro en utekväll i Stockholm och vi hade fantastiskt kul! Vi åkte in till stan ganska sent vilket resulterade i att vi kom hem riktigt sent också - efter 04.00. Klockan ringde 07.30 idag för jag skulle ta mig till t-centralen och åka hem till Växjö.
Elina tog studenten idag och det kunde jag inte missa!! Grattis syster <3

Efter få timmar sömn, jobbig tågresa och studentfirande checkar jag ut.

Sov gott

You stay classy america

huvudstaden

Nu sitter jag på tunnelbanan och ska in till stan för att hänga med Karro. Vi ska leka turister i solen. Har det fantastiskt här i Stockholm. Vill inte åka tillbaka till Växjö men det är ju student för Elina imorgon och sen jobbar jag helgen. Får åka tillbaka snart istället!

Ha en bra dag och njut av vädret

You stay classy america

fel

Förra inlägget skulle heta helgen men blogg.se autocorrectade. Sorry

helgen ska spenderas i Nässjö

Nu är väskan packad och jag är redo för att åka till Stockholm imorgon. Karro kommer och möter mig på stationen. Det ska bli fantastiskt kul att åka iväg och hänga med lite kompisar!
Helgen har flugit förbi. I fredags var mamma här och vi kollade på Elinas bal. De hade riktig otur med vädret tyvärr.
Efter balen åkte jag hem på fest hos Bengtsson. Han har haft två kompisar från Göteborg här i helgen och de var lika galna som Bengtsson så det blev utgång med TRE Bengtsson. Jag skrattar så jag dör åt originalet och med två till kunde det ju inte bli tråkigare precis!
Lördagen bestod av jobb och förfest hos Johannes innan de drog till stan och jag gick hem. Aptrött.
Idag har jag också jobbat. Tre timmar går väldigt fort och vi hade inte många kunder inne i hallen.
Hoppas Tvn bjuder på nått bra ikväll
You stay classy America

kundkväll

Nu sitter jag trött i min säng efter att ha varit på Skoda i Jönköping och haft kundkväll. Var bara en massa pensionärer som kom dit för gratismat. Men de är ju lätta att charma så det var trevligt.
Fick även med mig en massa god mat hem.
Idag på morgonen var jag på gymmet och lyfte. Första gången på 14 veckor så jag lär ju ha träningsvärk imorgon.
Det är väl bäst att sova nu så man är pigg för morgonträningen imorgon och så kommer mamma på besök.
Bokade även tågbiljett till Stockholm innan. På måndag åker jag och kommer tillbaka på torsdag. Kul när man har lite folk att hälsa på där uppe.. Karro, Jocke och Johan!
You stay classy America

nationaldagen

Träningen gick bra och jag körde in-and-outs. Det innebär att man springer i kurvan, trycker på första halvan, "flyter" och sen trycker på sista biten. Det gick förvånansvärt bra. Ingela sa att jag borde ha ont i hela kroppen eftersom jag har ändrat min löpteknik helt och springer så mycket bättre. Det har jag också, men en go träningvärk. Jag har även kvar lite snabbhet i benen så det är riktigt kul. Nu gäller det bara att springa många lopp på träningarna för att komma in i den nya tekniken ännu mer och få upp farten ordentligt på benen.
Om en stund kommer Brorsson hit och ska käka. Alltid roligare att laga mat till fler än sig själv.
You stay classy America

förmiddagsträning

Om en stund ska jag hoppa på min gnisslande cykel mot Värendsvallen. Förmiddagsträning för andra dagen i rad. Jag är ingen morgonmänniska men idag lyser solen så det ska nog gå även idag.
De andra ska köra hopp men jag ska nog springa lite lopp. Beror på hur knät känns när jag värmer upp.
Sveriges Nationaldag idag också. Varför firar inte vi som alla andra länder? Vi är ju Lilla landet lagom..
You stay classy America

it´s been a long time

Nämen hej! Jag hade ju visst en blogg som jag glömt bort.. igen!
Ska ta tag i det här. Har ju trots allt sommarlov och massor av tid.
Jag har hunnit med både träningsläger i Portugal och en semester i Old Greenwich, CT och New York. Två helt fantastiska resor. Det var underbart att åka tillbaka till min amerikanska familj och hälsa på. Riktigt fina människor!!
Vi (jag och Karro) har även hunnit klart med b-uppsatsen så nu är det sommarlov från skolan på riktigt. Har jobb på Atteviks i Växjö i sommar som hallvärdinna. Jag hjälper kunder med provkörningar och säljarna med lite allt möjligt. Ett glidarjobb som många sagt till mig. När jag jobbar helhelg får jag låna hem vilken bil jag vill. Grymt!
Jag jobbar två helger till. Sen är jag helt ledig fram till 16 juli. Från och med då jobbar jag heltid 4 veckor, men ledig helgerna. Helt okej!
Igår sprintade jag för första gången på 14 veckor. Skadan är fortfarande kvar men nu satsar vi och ser om det håller. Låter kanske konstigt, men går jag sönder så får jag akut hjälp och kanske blir helt hel snabbare.
Mitt mål för sommaren är att kunna träna obehindrat och njuta av livet. Förra sommaren jobbade jag alldeles för mycket och hann inte njuta av sommaren alls.
Nu lovar jag att uppdatera ofta.
You stay classy America

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0