25 dagar

Om 25 dagar får jag och Hanna nyckeln till vår lägenhet och om jag längtar!
Älskar när min granne kommer hem vid halv tre på nätterna och klampar och sen slänger igen dörren så hela min säng skakar och så börjar han och hans kompisar skrika. För ensam är han aldrig. Alltid nån kompis eller bror eller vad fasen de nu är.

idag har jag äntligen fått sova ut. var bara hemma igår kväll och det var längesen. så idag har jag hunnit vika tvätt, städa, sola och träna. nu sitter jag och väntar på ett västeråspojkarna ska höra av sig men det lär väl inte hända detta århundradet..

imon kommer linda?
har inte hört nått

jag hoppas verkligen att jag kommer åka till New York över påsk och att mor hänger med.
en vecka hos världens bästa
och träffa min fina värdfamilj


you stay classy america

update

här kommer lite bilder från helgen men man ser inte min nya hårfärg så bra så det får väl komma nån mer bild snart om karro kanske kan ta en på mig.
träningen ikväll var grym. så sjukt kul!








you stay classy america

lets go fucking mental

gårdagskvällen var mycket trevlig även om jag helst hade velat vara hemma och sova.
var helt slut och det har jag varit idag också. somnade direkt när jag la huvudet på kudden igår.
idag har jag myst med elina och ätit pizza.
nu sitter jag hemma i soffan och tittar på vem kan slå filip och fredrik. har även köpt en Hänt extra som ska läsas innan jag somnar ( om jag orkar).
fick mitt träningsschema för kommande vecka och kan bara säga att den kommer bli hååård men roligare löpning och mer intervaller så det är riktigt härligt!
bäst denna veckan blir mammas besök på torsdag och hårdrockssittning på lördag!

bilder från igår kommer snart. ska få karro att skicka

you stay classy america

my greatest gift to you is a dancefloor

det har varit en vecka med hård träning och mycket plugg.
så det är pretty much vad min vecka har bestått av faktiskt.
igår kväll var vi fyra tjejer på nya Harry Potter-filmen och den var bra men den där nedrans ormen var med alldeles för mkt och dök upp onödigt plötsligt hela tiden så satt med fingarana i öronen och blundade emellanåt, haha.
idag var jag ledare för ett friidrottsläger mellan 10-12. sen sprang och yongan intervaller tills jag blev helt slut. idag hade vi 1min,2min,2min,3min,2min,2min,1min x2 med en 1min vila och sen 5x70m. så ja, det blev en del. vi hade redan grym träningsvärk innan också kan jag lova..

nu sitter jag hos födelsedagsbarnet(karro). vi inväntar kompisar från klassen och sen är det utgång på sivans.


you stay classy america

17 november

igår blev det ett långt skype-samtal med världens bästa lotta! välbehövligt och vi hann med det mesta.
varför ska du bo så långt bort? hoppas jag kan komma över påsk! hade varit GULD!

har precis gjort klart en uppgift till idrottsdidaktiken så det är skönt. ska sova tidigt ikväll men först är det skype-date med lotta igen!

efter träningen i eftermiddags åkte jag upp till Ica MAXI på Samarkand för att storhanlda. Bra med cykel, redan en ryggsäck på ryggen och en handväska i cykelkorgen.. fick bli en påse på varje sida av styret. haha

kort inlägg idag men vet inte vad jag ska skriva riktigt. men kan säga att jag kommer ha träningsvärk imon!

you stay classy america

oväntat besök

nu har vi modellat klart. riktigt kul har det varit. gratis färgning, klippning och så fick vi schampo, balsam och en film. riktigt härliga tjejer som gjorde det på oss.
enda negativa var "middagen" som vi fick idag. var bara några små kalla prickar som vi knappt kan berätta vad det var. men jag hade kul med maten.. bildbevis kommer efter texten.

nu sitter jag i sängen och tittar på gårdagens avsnitt av the Jersey Shore. fortfarande lika patetiskt!
blir tidigt i säng ikväll för imon är det skola och redovisning klockan 8.15. sen idrottsdidaktik 10-12 och sen hem! träning på eftermiddagen men det är bara härligt. var alldeles för trött och hade mkt att göra innan jag skulle iväg idag på morgonen så det blev ingen sprintuthållighet. får bli på torsdag istället!

you stay classy america



Spongebob och Patrick kom förbi ikväll :)

snart dags för catwalken

igår var vi färgmodeller för några frisörer. riktigt kul och vi blev hur nöjda som helst. att jag aldrig har vågat göra något sådant innan.. stört.
om en halvtimma ska vi ner till Konserthuset här i Växjö, vid halv sju tror jag att själva showen ska börja. jag har fått en mörk röd hårfärg men de ska lägga i några ljusare slingor på scenen ikväll så det blir spännande.
Karro fick en cool mörkt "lila" färg med några ritkigt röda slingor, skitsnyggt och Hanna fick en riktigt snygg naturligt blond färg och en annan färg i luggen som de också ska färga på scenen idag men den ska fortfarande vara ljus men man ska ändå se skillnad.

nu provar vi ut kläder för visningen. hoppas man blir lite snygg i alla fall

bilder kommer sen

you stay classy america

live från karro

började dagen med en mil på gymmet. riktigt skönt att veta att jag fortfarande kan springa en mil utan problem. har inte gjort det sen typ juli.
sen åkte jag ner till stan och traskade omkring där ett tag med bästa hannis. sen blev det att slänga sig in i duschen och sen till hannis och så gjorde vi oss iordning.
nu sitter vi hos karro. det är dom finaste tjejerna och vi ska keka god mat som hanna har hittat på.
efter maten ska vi spatsera upp till våra kommande grannar för förfest. sen blir det utgång på sivans.
ses i vimlet

you stay classy america


anna, snart är det 22a december :D då kommer du hem och då får jag mina nycklar till nya lägenheten!!!!!!!! (jag stryper snart min granne. ska klippa hans tung och göra kaos med han!)

ännu en helg

igår var det som sagt vattenpass 06.30. det var jobbigt men skagenfrallan efteråt var mums!
sen solade jag och sen sov jag på soffan ett par timmar. råkade sedan hitta ner till stan och köpa ett par byxor. men dom kostade Bara 300kr.
på kvällen blev det bowling med CSM (mitt program i skolan) och det gick inge vidare. hade gått in för att vinna men mina fingrar gjorde riktigt ont.

idag tränade jag vid 9.30. kändes som en mer normal tid. sprintuthållighet blev det men det var inte så jobbigt som de andra veckorna för den här veckan är lite lättare.
nu sitter jag i skolan och har gått igenom manuet inför min och simons presentation på tisdag.
ska åka hem med bussen med karro nu och möta upp hannis. sen ska vi plugga och efter det blir det hemmagjorda hamburgare och spelkväll :)

you stay classy america

skivstångspump

dagen började med plugg i skolan mellan 10-12, sen hade vi "lektion" vid 13. åkte dock hem igen vid 14 med bussen. det var ju snö ute idag... jag hatar snö! jag vill ha sommar året runt!
jag cyklade upp i regn/snöslask ocg tog kort till nått för IFK Växjö, alltså min friidrottsklubb. Sen åkte jag hem, tittade på TV och så råkade jag ta en powernap. Sen var det dags att åka ner till Hälsostudion och köra ett pass Skivstångspump. vår träningskompis Emma har utbildat sig till instruktör och idag var jag och Elin provkaniner. i know someone who´s gonna be sore tomorrow!

imorgon har jag en del på programmet igen som vanligt. ska möta upp mina fina tjejer hanna och karro och plugga på wayne´s vid 12. sen vid 16.30 är det träning. trapplöpning och backe. lär ju bygga på min träningsvärk ytterligare! sen kan jag ju behöva ladda mentalt redan nu för 06.30 simpasset på torsdag.. herregud! det som lockar är att vi ska äta frukost tillsammans ute nånstans efteråt!

nu ikväll blir det en kväll med bartenderskolan och Vanita. alltså riktig underhållning

you stay classy america

allt vatten är drunknevatten

idag var det dags att leka i simhallen. det var jag, karro, hanna och becca. vi hade sjukt kul! men forsränningen var ju ganska så farlig. först bröt jag nästan foten fö jag slog runt som en jag vet inte vad, och jag åkte som tvåa men kom i som fyra när den var klar för jag kom ingenstan och jag var konstant under vatten. sen när vi åkte nerför det lilla vattenfallet i slutet så kom jag typ inte upp. och schyssta kompisar som man har som bara står och skrattar! haha. fick flashbacks från mitt första GM när vi var och badade och jag fastnade i en våg. haha!

efter simingen åt vi muffins och var lagom trötta. men det var bara att ladda om för träning. gick ganska bra faktiskt, men häck är inte min grej även att det börjar gå bättre.
imorgon ska vi på body pump med stång. vår fina emma är instruktör! och det lär bli jobbigt.

ikväll har jag lagat mat och nu sitter jag i soffan. ska nog läsa min bok The host och titta på Böda camping och Pensionärsjävlar. Det finns alldeles för mycket på TV att titta på..

you stay classy america

back in växjö

har haft en fin helg hemma i nässjö.
har slappat, var ute i jkpg, träffat folk och haft det allmänt bra. '
idag var jag och mamma ute och gick med Noah i vagnen. vi blev jagade av kanadagäss vid sjön.. vi roade ju folk när vi sprang runt och skrek.

nu laddar jag inför en ny vecka i soffan med EMA. pauly d och snooki är där och kesha. då måste man ju titta.. haha
imorgon blir det plugg mellan 10-13, sen ska vi till badhuset och leka! därefter är det träning vid 16.30.
vi har en lättare träningsvecka denna veckan och vi får komplettera med så mkt träning vi vill till de två vi har planderade. så jag ska inte sitta stilla inte.

jag har världens bästa föräldrar.
men mamma läser alldeles för många pinsamma bloggar. vanitas, jockieboi och nemo. hahah

you stay classy america

nässjö

kom hem igår på dagen. kvällen spenderade jag med mina kusiner Mia och Lisa. vi åt middag på Akropolis och det var mysigt. idag har jag solat och tagit det väldigt lugnt. ikväll blir det utgång i jkpg med Lisa och några :)
ska vara där om typ två timmar så ska strax göra mig iordning.

ha en trevlig kväll gott folk

you stay classy america

äntligen helg

hemtentan blev klar igår kväll. att det tar sån tid att renskriva alltså.. riktigt tråkigt.
idag hade vi heldag på vallen. spänst/snabbhet. hade dock träningsvärk i benen och var riktigt mätt eftersomv vi hade lunch precis innan. kändes som vi borde ha haft praktiken först och sen teori.

efter skolan har jag städat lägenheten. hoppas mor tycker den är fin imon när hon kommer och hämtar mig. sista helgen i nässjö innan jul. middag ute med kusinerna imon och sen träffa lisa på lördag kväll.
på söndag kanske det blir bio med hannis och karro.

jag iner för varje dag som går hur bra det kommer bli när jag och Hanna flyttar ihop. så enormt kul

nu blir det slappa hela kvällen för jag har vila :) välbehövligt. men imon klockan 8.00 är vi på det igen! springa till gymmet och sen lyftning. yaay

Annnapannnna, jag längtar tills jag får se dig! du är väldigt saknad!

You stay classy America

und so weiter

Vår lärare i Idrott och Samhälle har ett fix på att alltid säga peppar, peppar  , und so weiter och ge och ta. Det är något som alla lagt märke till och skrattar åt. Och idag hade vi seminarium och då när en grupp var uppe så var det en kille som skulle avsluta en mening, han tittade på våran lärare och sa und so weiter. Det var så pinsamt och roligt. Alla började skratta men inte vår lärare, haha!

Igår köttade vi på träningen och det gjorde jag även ikväll. Är riktigt trött och sliten i mina ben!
Skulle egentligen gjort en kycklingwok ikväll men jag var för trött för att åka och handla efter träningen så jag har nu ätit upp min matlåda med pytt i panna istället. Funkade lika bra det.
Har pluggat väldigt mycket den här veckan och ikväll kommer jag äntligen bli klar med denna veckans plugg. Ska renskriva min hemtenta och sen skicka in allt. Riktigt skönt!


Nu blir det duschen, sen plugg och laddning inför en heldag på vallen med klassen imon. Spänst/snabbhet är det på schemat. KUL!

You stay classy America

jag ska klippa hans tung!

Antar att de allra flesta har sett laserturken. Ni får inte visa det här för någon.. Haha

Idag fick jag ett oväntat skypesamtal i skolan. Det var världens bästa Marit som ringde (min hollänska kompis jag träffade i USA). Det var så enormt roligt att prata igen. Har inte pratat eller sett henne sen i slutet på juni!! Helt sjukt. Vi som var så nära vänner liksom. Men nu ska vi prata så ofta vi kan lovade vi och förhoppningsvis hittar jag snart en billig weekendresa till Holland. Gratis boende har man ju!

Nu är dagens träning avklarad. Häcken gick mycket bättre idag och det var mycket löpskolning och styrka. Kul att köra något annorlunda. Men nästa vecka blir det ju kompletterande träning som badminton och simning :)
Har just ätit en god köttfärssås med babyspenat. Använde fantasin lite och hade i majs, paprika, matlagningsgrädde och krossade tomater. Riktigt gott och fick två matlådor också!
Idag unnade vi oss faktiskt lasagne i skolan, men billigt, 55 kronor! En tacopaj kostar 50.
Efter maten nu blir det hemtentaplugg tills jag somnar.

You stay classy America

ännu en natt som Indiana Jones

Jag tror inte det är hälsosamt för mig att titta på Indiana Jones på söndagskvällar. Det är tredje veckan i rad som jag drömmer att jag är Indiana Jones efter att ha tittat på en film. Jag letar, jagar, blir jagad och ser massa ormar.. Riktigt jobbigt.

Igår var jag utan servise på mobilen i flera timmar. Fel på tres nät. Kommer hem och tänker att jag kan ju gå in på internet i alla fall. Men nej.. mitt mobila är ju också tre. Men som tur var fick jag tillbaka servicen och jag kunde få reda på när min träning är idag.
Nu hålller jag på att gör mig iordning inför skolan. Idag är det lektion mellan 10-12 och sen ska vi göra en gruppuppgift efter. Sen är det träning klockan 16. Hoppkoordination och häcklöpning och fotstyrka och bål.
Nästa vecka ska vi börja köra simning och badminton m.m. som alternativ träning. KUUUL!

Nu kallar plattången på mig.

You stat classy America

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0