en helhelg på vallen

Har varit funktionär hela helgen och jag trodde at uppropare skulle vara ganska slappt. Om jag hade haft en stegräknare på mig så lovar jag att jag hade kommit upp till några kilometer under dessa tre dagar. Och upp o ner i trapporna x antal gånger känns i benen. Bra vila.
Annars har jag inte orkat göra något mer denna helgen.
Imorgon har vi lektion 13-15 och jag hade tänkt gå till gymmet och springa och rehaba innan. Sen blir det kväll hela eftermiddagen/kvällen.
Har bestämt mig för att åka hem på torsdag. Har inte varit hemma på 6 veckor redan. Ska hem nästa helg också men sen när vilan är slut kommer det bli svårare att hitta lediga helger att åka hem för i höst ska jag verkligen gå in för träningen!
Igår så jag filmen No strings attached och ikväll Friends with benefits. Två romantiska komedier som var bra, så ett tips att se dem.
You stay classy America
fredagen och lördagen bjöd på fina solhöstdagar


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

meuhlinjohansson

Välkomna till min vardag! Här får ni följa mig i min resa mot att försöka göra min första landskamp i friidrott. 100m och 200m är mina grenar. Blir även en hel del bilder på min fantastiska Billy som är en 2årig cocker spaniel/springer spaniel.

RSS 2.0